nikoskon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Όλο αυτό με το 4G μου φαίνεται κάπως. Εννοώ περιορισμένη κάλυψη, συγκεκριμένες συσκευές (και μάλιστα πανάκριβες), γενικά μου κάνει περισσότερο για κόλπο του marketing πάρα για ουσιαστικό πλεονέκτημα του δικτύου. Έκανα προχθές σύγκριση μεταξύ ενός HTC One X με Wind κάρτα και ενός Galaxy S III με Vodafone και το HTC κατέβαζε σχεδόν με διπλή ταχύτητα.... Ποιο 4G λοιπόν; Κολλητός με S3 βρίζει για το σχεδόν ανύπαρκτο 4G... Δυστυχώς είναι κάτι σαν αστικός μύθος (ακόμα τουλαχιστον) Χάλια το 3G+ της Vodafone στο iPhone 5 στη Νίκαια που ήμουν πριν λίγο.Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 να 'σαι καλά ντάνε γέλασα πρωινιάτικα :D Αν είχες δοκιμάσει την υπηρεσία ίσως και να σε έπαιρνα στα σοβαρά. Για την ώρα απλά trollareis παντού και πάντα. Το έχεις τσεκάρει αυτό; Γιατί οκ, κράζουμε το ανεπαρκές 4G αλλά καλό είναι να μιλάμε με ντοκουμέντα ή έστω μαρτυρίες δικών μας ανθρώπων που εμπιστευόμαστε, έτσι δεν είναι; Billdanos εσύ το λες από προσωπική εμπειρία για το 4G; Γιατί πραγματικά με εκπλήσσει κι εμένα αυτό που γράφεις... Κάλυψη Cosmote 4G απο προσωπική εμπειρία έως τώρα: Σύνταγμα Μοναστηράκι Θησείο Ιπποκράτους Κ.Πατήσια Χαλάνδρι (κέντρο και όρια Μαρούσι) Φάληρο Πειραιάς Αμπελόκηποι Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να θεωρώ πως τα πάει αρκετά καλά τη στιγμή που όπου κινούμαι βρίσκω διαθέσιμο 4G! Οι δοκιμές έγιναν με 4G wifi μοντεμάκι. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Offtopic posts διαγραφηκαν. Ο topic starter εχει θεσει ενα σαφες θεμα, παρακαλω συζητηστε για αυτο. Οτιδηποτε αλλο θελετε μπορειτε να χρησιμοποιησετε τα ΠΜ. Δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω να κλειδωθει το θεμα επειδη ετσι θελετε μερικοι. kthnxbye 1
Galaxia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Κάλυψη Cosmote 4G απο προσωπική εμπειρία έως τώρα: Σύνταγμα Μοναστηράκι Θησείο Ιπποκράτους Κ.Πατήσια Χαλάνδρι (κέντρο και όρια Μαρούσι) Φάληρο Πειραιάς Αμπελόκηποι Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να θεωρώ πως τα πάει αρκετά καλά τη στιγμή που όπου κινούμαι βρίσκω διαθέσιμο 4G! Οι δοκιμές έγιναν με 4G wifi μοντεμάκι. Καλώς, καλύφθηκα billdanos, θενξ! Θα το καθυστερήσω ωστόσο λίγο το θέμα 4G για λόγους καθαρά οικονομικούς αφού μου φαίνεται ακόμα υπερβολικά ακριβό...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλώς, καλύφθηκα billdanos, θενξ! Θα το καθυστερήσω ωστόσο λίγο το θέμα 4G για λόγους καθαρά οικονομικούς αφού μου φαίνεται ακόμα υπερβολικά ακριβό... Φυσικά και είναι ακριβό! 50 ευρώ πάγιο μόνο για το πακέτο data είναι υπερ υπερβολικό! + το γεγονός πως αν χρησιμοποιείς smartphone σε 4g mode, η αυτονομία του μειώνεται!
Chrisigia Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Φυσικά και είναι ακριβό! 50 ευρώ πάγιο μόνο για το πακέτο data είναι υπερ υπερβολικό! + το γεγονός πως αν χρησιμοποιείς smartphone σε 4g mode, η αυτονομία του μειώνεται! Αυτό ακριβώς. Ωστόσο, αν ήταν πιο οικονομικό θα συνέφερε γιατί με τη χρήση viber και λοιπών σχετικών προγραμμάτων, μειώνεται το κόστος του κινητού (είτε είναι με σύνδεση είτε με κάρτα)
J-son_500 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Αυτό ακριβώς. Ωστόσο, αν ήταν πιο οικονομικό θα συνέφερε γιατί με τη χρήση viber και λοιπών σχετικών προγραμμάτων, μειώνεται το κόστος του κινητού (είτε είναι με σύνδεση είτε με κάρτα) Θα διαφωνήσω γιατί αν το 4G ήταν πιο οικονομικό αναγκαστηκά και το 3G ακόμα πιο φτηνό και εγώ έχω μηλήσει πολλές φορές στο skype μέσω 3G οπότε δεν είναι απαρέτο το 4G
ariannaki85 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Θα διαφωνήσω γιατί αν το 4G ήταν πιο οικονομικό αναγκαστηκά και το 3G ακόμα πιο φτηνό και εγώ έχω μηλήσει πολλές φορές στο skype μέσω 3G οπότε δεν είναι απαρέτο το 4G Μια χαρά μιλάς με viber κλπ και με 3G
Galaxia Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μια χαρά μιλάς με viber κλπ και με 3G χμμμ... δεν ξέρω ρε παιδιά. εγώ έχω παρατηρήσει ότι με το 3G κάνει διακοπές, έχει καθυστερήσεις και γενικά η συννενόηση στον προφορικό λόγο (και όχι στο γραπτό) είναι κάπως δύσκολη. Βεβαίως, πέντε βασικές κουβέντες μπορείς να τις πεις. Αλλά δεν μπορείς να τα πεις διεξοδικά. Ερώτηση: αν το 4G ήταν στην τιμή που είναι σήμερα το 3G, θα το παίρνατε ή θα παραμένατε στο 3G που λογικά θα ήταν ακόμα πιο οικονομικό όπως λέει και ο J-son_500 ;
Chrisigia Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 χμμμ... δεν ξέρω ρε παιδιά. εγώ έχω παρατηρήσει ότι με το 3G κάνει διακοπές, έχει καθυστερήσεις και γενικά η συννενόηση στον προφορικό λόγο (και όχι στο γραπτό) είναι κάπως δύσκολη. Βεβαίως, πέντε βασικές κουβέντες μπορείς να τις πεις. Αλλά δεν μπορείς να τα πεις διεξοδικά. Ερώτηση: αν το 4G ήταν στην τιμή που είναι σήμερα το 3G, θα το παίρνατε ή θα παραμένατε στο 3G που λογικά θα ήταν ακόμα πιο οικονομικό όπως λέει και ο J-son_500 ; Συμφωνώ μαζί σου και απαντώ πως αν ήταν πιο οικονομικό, θα παρέμενα στο 3G. Εκτός αν είχα πάρα πολλά λεφτά και δεν είχα τι να τα κάνω.
ariannaki85 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 αν ήταν το ίδιο οικονομικά-και βασικα είχα και συσκευη που το υποστηρίζει, εννοειται θα το δοκιμαζα...
Galaxia Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Κι εγώ θα το έπαιρνα το 4G αν ήταν πιο οικονομικό 1
mardukas Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Κι εγώ θα το έπαιρνα το 4G αν ήταν πιο οικονομικό Ναι πρέπειοι πάροχοι εκτός από την κάλυψη, να κοιτάξουν να βγάλουν πολύυυ πιο συμφέροντα πακέτα...
iMarilina Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Λοιπόν θατο τεστάρω το 4G γιατί μεχρι αυριο περιμένω να γίνει η αλλαγή μου από Βοντα σε κοσμοτέ (εχω iphone 5). Και θα επανελθω. 1
Chrisigia Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Λοιπόν θατο τεστάρω το 4G γιατί μεχρι αυριο περιμένω να γίνει η αλλαγή μου από Βοντα σε κοσμοτέ (εχω iphone 5). Και θα επανελθω. Nice, περιμένουμε με αγωνία τις νέες μαρτυρίες των φρέσκων Cosmotόπουλων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα