Προς το περιεχόμενο

4G + WiFi hotspot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Έχω εναν προβληματισμό το καινούργιο κινητό που θα πάρω αξίζει να εχει 4G ή μπορεί να περιμένει μέχρι το άλλο καινούργιο κινητό, η watch up δίνει στο watch up reload it 4G ή μόνο 3G δωρεάν και θέλω να μου πείτε με σιγουριά. αν το xperia T και V έχουν WiFi hotspot;;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,<br>

Έχω εναν προβληματισμό το καινούργιο κινητό που θα πάρω αξίζει να εχει 4G ή μπορεί να περιμένει μέχρι το άλλο καινούργιο κινητό, η watch up δίνει στο watch up reload it 4G ή μόνο 3G δωρεάν και θέλω να μου πείτε με σιγουριά. αν το xperia T και V έχουν WiFi hotspot;;

Α)ναι αξιζουν και με το παραπανω οι συσκευες 4g

Β)δεν πεζει ρολο ιδιες χρεωσεις ειναι απλα οπου πιανεις 4g οι ταχυτητες θα ειναι πιο γρηγορο το σερφαρισμα,κατευασμα...κλπ...

Γ)ολα τα smartphones εχουν.....

(Για να πιανεις 4g ταχυτητες πρεπει να στο ενεργοποιησει ο παροχος)

;D

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα διαφονήσω ότι το έχουν όλα τα smartphones το wifihotspot για παράδειγμα το xperia x8 που έχω τώρα δεν έχει και θεωρειται και smartphone....!

Τέλος πάντων θα πάω να πάρω το T αύριο να τελιώνω :-(   

Δημοσ.

τι να το κάνεις το 4G όταν είναι σχεδόν ανύπαρκτο κι όταν ακόμα τα πακέτα internet δεν είναι τα θεμιτά για ταχύτητες 4G?

• Like 1
Δημοσ.

τι να το κάνεις το 4G όταν είναι σχεδόν ανύπαρκτο κι όταν ακόμα τα πακέτα internet δεν είναι τα θεμιτά για ταχύτητες 4G?

Ελα ντε? :P

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα συμφωνώ πολύ με τον PsyGreg....

Κι εμένα αχρείαστο μου φαίνεται το 4G αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν πρέπει να πας ν' αγοράσεις ολόκληρο κινητό που το υποστηρίζει.

Περίμενε λίγο μέχρι οι υπηρεσίες να βελτιωθούν, γιατί αλλιώς σε βλέπω ν ' ανοίγεις καινούριο thread κράζοντας το 4G και την τύχη σου :-D

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα συμφωνώ πολύ με τον PsyGreg....

Κι εμένα αχρείαστο μου φαίνεται το 4G αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν πρέπει να πας ν' αγοράσεις ολόκληρο κινητό που το υποστηρίζει.

Περίμενε λίγο μέχρι οι υπηρεσίες να βελτιωθούν, γιατί αλλιώς σε βλέπω ν ' ανοίγεις καινούριο thread κράζοντας το 4G και την τύχη σου :-D

Δηλαδή και να τα σκάσεις χοντρα για το τηλέφωνο, και να συνεχίζεις να τα σκας μετα για τα πακέτα...:P Μπα...θα περιμένω καλύτερα..;)

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε δίκαιο με το 4G εγώ το έλεγα βεβαια για μελλοντικά σε 1,5 χρόνο για παράδειγμα τέλως πάντων για όποιον ενδιαφέρεται το xperia T τα πάει μια χαρά το προτείνω ανεπιφύλακτα και εδά που τα λέμε και οι τιμές είναι και για το 3G ακόμα ακριβές κάπως...

• Like 1
Δημοσ.

μα εδώ υπάρχουν πόσα προβλήματα με το 3G , το 4G μας μάρανε :P

Όλο αυτό με το 4G μου φαίνεται κάπως. Εννοώ περιορισμένη κάλυψη, συγκεκριμένες συσκευές (και μάλιστα πανάκριβες), γενικά μου κάνει περισσότερο για κόλπο του marketing πάρα για ουσιαστικό πλεονέκτημα του δικτύου. Έκανα προχθές σύγκριση μεταξύ ενός HTC One X με Wind κάρτα και ενός Galaxy S III με Vodafone και το HTC κατέβαζε σχεδόν με διπλή ταχύτητα.... Ποιο 4G λοιπόν;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για την Αθήνα είναι η καλύτερη εποχή για όποιον μπορεί να πληρώσει το πάγιο για το 4G της Cosmote. Η κάλυψη είναι εντυπωσιακά καλή στις περισσότερες περιοχές και το δίκτυο "ξεκούραστο" μιας και δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες με 4G συσκευές.

Από την άλλη όπως έχω αναφέρει ξανά και οι άλλες εταιρίες έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών data. Το Screenshot είναι από το δίκτυο της Wind στην περιοχή Κ.Πατήσια-Αγ.Ελευθέριος:

post-40751-0-17875000-1364287488_thumb.png

Δημοσ.

Για την Αθήνα είναι η καλύτερη εποχή για όποιον μπορεί να πληρώσει το πάγιο για το 4G της Cosmote. Η κάλυψη είναι εντυπωσιακά καλή στις περισσότερες περιοχές και το δίκτυο "ξεκούραστο" μιας και δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες με 4G συσκευές

να 'σαι καλά ντάνε γέλασα πρωινιάτικα :D :D :D

• Like 1
Δημοσ.

να 'σαι καλά ντάνε γέλασα πρωινιάτικα :D :D :D

Το έχεις τσεκάρει αυτό; Γιατί οκ, κράζουμε το ανεπαρκές 4G αλλά καλό είναι να μιλάμε με ντοκουμέντα ή έστω μαρτυρίες δικών  μας ανθρώπων που εμπιστευόμαστε, έτσι δεν είναι;

Billdanos εσύ το λες από προσωπική εμπειρία για το 4G; Γιατί πραγματικά με εκπλήσσει κι εμένα αυτό που γράφεις...

Δημοσ.

Όλο αυτό με το 4G μου φαίνεται κάπως. Εννοώ περιορισμένη κάλυψη, συγκεκριμένες συσκευές (και μάλιστα πανάκριβες), γενικά μου κάνει περισσότερο για κόλπο του marketing πάρα για ουσιαστικό πλεονέκτημα του δικτύου. Έκανα προχθές σύγκριση μεταξύ ενός HTC One X με Wind κάρτα και ενός Galaxy S III με Vodafone και το HTC κατέβαζε σχεδόν με διπλή ταχύτητα.... Ποιο 4G λοιπόν;

Κολλητός με S3 βρίζει για το σχεδόν ανύπαρκτο 4G... Δυστυχώς είναι κάτι σαν αστικός μύθος (ακόμα τουλαχιστον) :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...