J-son_500 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλημέρα παιδιά, Έχω εναν προβληματισμό το καινούργιο κινητό που θα πάρω αξίζει να εχει 4G ή μπορεί να περιμένει μέχρι το άλλο καινούργιο κινητό, η watch up δίνει στο watch up reload it 4G ή μόνο 3G δωρεάν και θέλω να μου πείτε με σιγουριά. αν το xperia T και V έχουν WiFi hotspot;;
taslikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Καλημέρα παιδιά,<br> Έχω εναν προβληματισμό το καινούργιο κινητό που θα πάρω αξίζει να εχει 4G ή μπορεί να περιμένει μέχρι το άλλο καινούργιο κινητό, η watch up δίνει στο watch up reload it 4G ή μόνο 3G δωρεάν και θέλω να μου πείτε με σιγουριά. αν το xperia T και V έχουν WiFi hotspot;; Α)ναι αξιζουν και με το παραπανω οι συσκευες 4g Β)δεν πεζει ρολο ιδιες χρεωσεις ειναι απλα οπου πιανεις 4g οι ταχυτητες θα ειναι πιο γρηγορο το σερφαρισμα,κατευασμα...κλπ... Γ)ολα τα smartphones εχουν..... (Για να πιανεις 4g ταχυτητες πρεπει να στο ενεργοποιησει ο παροχος) ;D Sent from my iPhone using Insomnia
J-son_500 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Θα διαφονήσω ότι το έχουν όλα τα smartphones το wifihotspot για παράδειγμα το xperia x8 που έχω τώρα δεν έχει και θεωρειται και smartphone....! Τέλος πάντων θα πάω να πάρω το T αύριο να τελιώνω
PsyGreg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 τι να το κάνεις το 4G όταν είναι σχεδόν ανύπαρκτο κι όταν ακόμα τα πακέτα internet δεν είναι τα θεμιτά για ταχύτητες 4G? 1
ariannaki85 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 τι να το κάνεις το 4G όταν είναι σχεδόν ανύπαρκτο κι όταν ακόμα τα πακέτα internet δεν είναι τα θεμιτά για ταχύτητες 4G? Ελα ντε? 1
Galaxia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 τι να το κάνεις το 4G όταν είναι σχεδόν ανύπαρκτο κι όταν ακόμα τα πακέτα internet δεν είναι τα θεμιτά για ταχύτητες 4G? Σήμερα συμφωνώ πολύ με τον PsyGreg.... Κι εμένα αχρείαστο μου φαίνεται το 4G αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν πρέπει να πας ν' αγοράσεις ολόκληρο κινητό που το υποστηρίζει. Περίμενε λίγο μέχρι οι υπηρεσίες να βελτιωθούν, γιατί αλλιώς σε βλέπω ν ' ανοίγεις καινούριο thread κράζοντας το 4G και την τύχη σου 1
ariannaki85 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Σήμερα συμφωνώ πολύ με τον PsyGreg.... Κι εμένα αχρείαστο μου φαίνεται το 4G αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν πρέπει να πας ν' αγοράσεις ολόκληρο κινητό που το υποστηρίζει. Περίμενε λίγο μέχρι οι υπηρεσίες να βελτιωθούν, γιατί αλλιώς σε βλέπω ν ' ανοίγεις καινούριο thread κράζοντας το 4G και την τύχη σου Δηλαδή και να τα σκάσεις χοντρα για το τηλέφωνο, και να συνεχίζεις να τα σκας μετα για τα πακέτα... Μπα...θα περιμένω καλύτερα.. 1
PsyGreg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 μα εδώ υπάρχουν πόσα προβλήματα με το 3G , το 4G μας μάρανε
J-son_500 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Έχετε δίκαιο με το 4G εγώ το έλεγα βεβαια για μελλοντικά σε 1,5 χρόνο για παράδειγμα τέλως πάντων για όποιον ενδιαφέρεται το xperia T τα πάει μια χαρά το προτείνω ανεπιφύλακτα και εδά που τα λέμε και οι τιμές είναι και για το 3G ακόμα ακριβές κάπως... 1
Hopi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 μα εδώ υπάρχουν πόσα προβλήματα με το 3G , το 4G μας μάρανε Όλο αυτό με το 4G μου φαίνεται κάπως. Εννοώ περιορισμένη κάλυψη, συγκεκριμένες συσκευές (και μάλιστα πανάκριβες), γενικά μου κάνει περισσότερο για κόλπο του marketing πάρα για ουσιαστικό πλεονέκτημα του δικτύου. Έκανα προχθές σύγκριση μεταξύ ενός HTC One X με Wind κάρτα και ενός Galaxy S III με Vodafone και το HTC κατέβαζε σχεδόν με διπλή ταχύτητα.... Ποιο 4G λοιπόν; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Για την Αθήνα είναι η καλύτερη εποχή για όποιον μπορεί να πληρώσει το πάγιο για το 4G της Cosmote. Η κάλυψη είναι εντυπωσιακά καλή στις περισσότερες περιοχές και το δίκτυο "ξεκούραστο" μιας και δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες με 4G συσκευές. Από την άλλη όπως έχω αναφέρει ξανά και οι άλλες εταιρίες έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών data. Το Screenshot είναι από το δίκτυο της Wind στην περιοχή Κ.Πατήσια-Αγ.Ελευθέριος:
PsyGreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Για την Αθήνα είναι η καλύτερη εποχή για όποιον μπορεί να πληρώσει το πάγιο για το 4G της Cosmote. Η κάλυψη είναι εντυπωσιακά καλή στις περισσότερες περιοχές και το δίκτυο "ξεκούραστο" μιας και δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες με 4G συσκευές να 'σαι καλά ντάνε γέλασα πρωινιάτικα :D 1
Galaxia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 να 'σαι καλά ντάνε γέλασα πρωινιάτικα :D Το έχεις τσεκάρει αυτό; Γιατί οκ, κράζουμε το ανεπαρκές 4G αλλά καλό είναι να μιλάμε με ντοκουμέντα ή έστω μαρτυρίες δικών μας ανθρώπων που εμπιστευόμαστε, έτσι δεν είναι; Billdanos εσύ το λες από προσωπική εμπειρία για το 4G; Γιατί πραγματικά με εκπλήσσει κι εμένα αυτό που γράφεις...
mardukas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Όλο αυτό με το 4G μου φαίνεται κάπως. Εννοώ περιορισμένη κάλυψη, συγκεκριμένες συσκευές (και μάλιστα πανάκριβες), γενικά μου κάνει περισσότερο για κόλπο του marketing πάρα για ουσιαστικό πλεονέκτημα του δικτύου. Έκανα προχθές σύγκριση μεταξύ ενός HTC One X με Wind κάρτα και ενός Galaxy S III με Vodafone και το HTC κατέβαζε σχεδόν με διπλή ταχύτητα.... Ποιο 4G λοιπόν; Κολλητός με S3 βρίζει για το σχεδόν ανύπαρκτο 4G... Δυστυχώς είναι κάτι σαν αστικός μύθος (ακόμα τουλαχιστον)
Chrisigia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μην πάρεις 4G. Τζάμπα λεφτά. Πάρε 3G οικονομικό να γλιτώσεις και το νευρικό κλονισμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα