Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε παιδια αυτο το κολπο ειναι παλιο...καμια απατη τη στιγμη που ο καθενας εχει την επιλογη να συγκρινη τιμες στον skroutz...

Δηλαδή λες πως αν δεν υπήρχε το skroutz θα ήταν απάτη, ενώ τώρα δεν είναι;

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

βρε παιδια αυτο το κολπο ειναι παλιο...καμια απατη τη στιγμη που ο καθενας εχει την επιλογη να συγκρινη τιμες στον skroutz...

Είσαι εκτός θέματος. Σαφέστατα απάτη.

Δημοσ.

Επίσης έχω αναφέρει και το Carrefour ότι κάνει το ίδιο "κόλπο". "-20%" σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, όταν την τελευταία εβδομάδα είχαν ανέβει επίτηδες όλες οι τιμές για να γίνει μετά η "έκπτωση".

Νομίζω πως όλοι το κάνουν...

• Like 1
Δημοσ.

Απάτη ξε απάτη τα μισά από αυτά που λες στο αρχικό ποστ δεν ισχύουν όμως. 

Το Nilox Case Fan πάντα έκανε 5 ευρώ τώρα εσύ πότε το είδες στα 3 χωρίς crazy sundays;

Επίσης η φωτό που δείχνεις το sony ericsson live view κάνει 50 και έχει άλλη προσφορά στα 33 (ίσως από κάποιο newsletter). Όταν βάλει crazy sundays σε ποια τιμή θα βάλει την προσφορά; Στην προσφορά που είχε θα βάλει κι άλλη; Λογικό δεν είναι να βάλει την προσφορά με τα 27€ στην αρχική τιμή του προϊόντως;

Παρόλαυτα δε μου φαίνεται περίεργο γενικώς όλο αυτό το σύστημα, ακόμα και μαγαζιά με ρούχα το κάνουν :P 

Edit: πιο απάτη θεωρώ αυτό το οποίο στο eshop της κατασκευάστριας εταιρίας κοστίζει 5ευρώ ενώ το e-shop το πουλάει 6μιση...

• Like 1
Δημοσ.

Παρόλαυτα δε μου φαίνεται περίεργο γενικώς όλο αυτό το σύστημα, ακόμα και μαγαζιά με ρούχα το κάνουν :P 

Edit: πιο απάτη θεωρώ αυτό το οποίο στο eshop της κατασκευάστριας εταιρίας κοστίζει 5ευρώ ενώ το e-shop το πουλάει 6μιση...

Το να πουλάς ένα προϊόν πιο ακριβά από ότι κάποιος άλλος δεν είναι απάτη - ελεύθερη αγορά έχουμε.

Οι πλασματικές εκπτώσεις αντίθετα είναι παράνομες, ασχέτως αν είναι συχνή τακτική ή όχι, αφού αποτελεί μορφή παραπλάνησης του καταναλωτή, και μπορεί να γίνει σχετική καταγγελία στη περιφερειακή ενότητα (πρώην νομαρχία), Τμήμα Εμπορίου ή στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

• Like 2
Δημοσ.

Το Nilox Case Fan πάντα έκανε 5 ευρώ τώρα εσύ πότε το είδες στα 3 χωρίς crazy sundays;

Επίσης η φωτό που δείχνεις το sony ericsson live view κάνει 50 και έχει άλλη προσφορά στα 33 (ίσως από κάποιο newsletter). Όταν βάλει crazy sundays σε ποια τιμή θα βάλει την προσφορά; Στην προσφορά που είχε θα βάλει κι άλλη; Λογικό δεν είναι να βάλει την προσφορά με τα 27€ στην αρχική τιμή του προϊόντως;

Edit: πιο απάτη θεωρώ αυτό το οποίο στο eshop της κατασκευάστριας εταιρίας κοστίζει 5ευρώ ενώ το e-shop το πουλάει 6μιση ...

3,5 fixed

Δημοσ.

Όσο για τα Nilox πρόσφατα τα ξαναείχαν σε προσφορά 3€,μπορεί να κάνω λάθος βέβαια!

Δημοσ.

Το να πουλάς ένα προϊόν πιο ακριβά από ότι κάποιος άλλος δεν είναι απάτη - ελεύθερη αγορά έχουμε.

Μα ο κατασκευαστής να πουλάει λιγότερο από ένα άλλο ξεκάρφωτο κατάστημα; 

3,5 fixed

Ναι τώρα στην προσφορά! Χωρίς προσφορά τόσο καιρό πουλάει 6μιση... (ή τουλάχιστον έτσι γράφει τώρα γιατι δεν το είχα δει παλιά)

Όσο για τα Nilox πρόσφατα τα ξαναείχαν σε προσφορά 3€,μπορεί να κάνω λάθος βέβαια!

Ναι τα ξανα είχαν σε προηγούμενο sundays πάλι στα 2,95, αλλά ποτέ δε θυμάμαι την τιμή τους χωρίς προσφορά στα 3 ευρώ.

Δημοσ.

Καλή η "ελευθερία" που μας δίνει το ιντερνετ σε γραπτό λόγο και οχι μόνο αλλά θα πρέπει να υπάρχει και κάποια εγκράτεια σε κάποια πράγματα.

1ον Ο όρος "Απάτη" που εχεις χρησιμοποίηση είναι βαρύτατος χαρακτηρισμός για μια επιχείρηση οταν μάλιστα τα επιχειρήματα που θέτεις είναι άκυρα.

2ον Δεν το βρίσκω καθόλου έντιμο να κατηγορούμε επώνυμα κάποιον ή κάτι πίσω απο την δική μας ανωνυμία.

Είναι δικαίωμα της κάθε εταιρίας / μαγαζιού / επιχείρησης ή οτι άλλο είναι και ειδικεύεται στο εμπόριο να αλλάζει τις τιμές του όποτε θέλει. Θα σε εξαπατούσε κάποιο κατάστημα οταν θα σου άλλαζε την τιμή εν αγνοία σου και στο ταμείο σε χρέωνε κάτι άλλο.

Μπορεί προσωπικά αυτο που κάνει το eshop οπως λες αλλά και το κάθε κατάστημα να μην σου αρέσει και μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου, ομως δεν ειναι καθόλου ωραίο να δυσφημείς κάτι μόνο και μόνο επειδή δεν σου αρέσει η οποια τακτική μαρκετινκ χρησιμοποιεί. Μπορείς απλά σε προσωπικό επίπεδο να πάψεις να αγοράζεις απο εκει.

Και εμένα δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην ελεύθερη αγορά αλλά το "δεν μου αρέσει" απο την "απάτη" απέχει μίλια μακριά.

• Like 3
Δημοσ.

Καλή η "ελευθερία" που μας δίνει το ιντερνετ σε γραπτό λόγο και οχι μόνο αλλά θα πρέπει να υπάρχει και κάποια εγκράτεια σε κάποια πράγματα.

1ον Ο όρος "Απάτη" που εχεις χρησιμοποίηση είναι βαρύτατος χαρακτηρισμός για μια επιχείρηση οταν μάλιστα τα επιχειρήματα που θέτεις είναι άκυρα.

2ον Δεν το βρίσκω καθόλου έντιμο να κατηγορούμε επώνυμα κάποιον ή κάτι πίσω απο την δική μας ανωνυμία.

Είναι δικαίωμα της κάθε εταιρίας / μαγαζιού / επιχείρησης ή οτι άλλο είναι και ειδικεύεται στο εμπόριο να αλλάζει τις τιμές του όποτε θέλει. Θα σε εξαπατούσε κάποιο κατάστημα οταν θα σου άλλαζε την τιμή εν αγνοία σου και στο ταμείο σε χρέωνε κάτι άλλο.

Μπορεί προσωπικά αυτο που κάνει το eshop οπως λες αλλά και το κάθε κατάστημα να μην σου αρέσει και μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου, ομως δεν ειναι καθόλου ωραίο να δυσφημείς κάτι μόνο και μόνο επειδή δεν σου αρέσει η οποια τακτική μαρκετινκ χρησιμοποιεί. Μπορείς απλά σε προσωπικό επίπεδο να πάψεις να αγοράζεις απο εκει.

Και εμένα δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην ελεύθερη αγορά αλλά το "δεν μου αρέσει" απο την "απάτη" απέχει μίλια μακριά.

OK,τώρα καλός είναι ο τίτλος?Μπας και δουλεύεις στο e-shop?

Δημοσ.

-Είναι δικαίωμα της κάθε εταιρίας / μαγαζιού / επιχείρησης ή οτι άλλο είναι και ειδικεύεται στο εμπόριο να αλλάζει τις τιμές του όποτε θέλει. Θα σε εξαπατούσε κάποιο κατάστημα οταν θα σου άλλαζε την τιμή εν αγνοία σου και στο ταμείο σε χρέωνε κάτι άλλο.-

οντως,αλλα να σου το δινει σαν προσφορα ειναι εξαπατηση

εαν πραγματι ανεβαζει τις τιμες για να φανουν σαν crazy,οπως αναφερουν τα παιδια

οπως αναφερουν και πιο πανω ειναι συνηθης πρακτικη των μαγαζιων σε ολη την αγορα

αρα κακως αναφερεται μονο το κιτρινο μαγαζι

τα περι εντιμοτητας το αφηνω ασχολιαστο.....γιατι αλλου παει το μυαλο μου

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης,τα ίδια μ'ένα ανεμιστηράκι υπολογιστή (Nilox Case Fan 120mm Sleave Bearing 001) έκανε 3€,το ανέβασαν 5€ και το "κατέβασαν" 3€

Αλήτη, και 3 ευρώ να είχε, πλέον το πουλάνε στα 2.95. Άρα έχεις ένα όφελος της τάξης του 0.0032% !

Δημοσ.

Με κάποια αντικείμενα το έχω δεί σίγουρα να ξαναγίνεται.. Εχει μια τιμή πχ 6.8€ το ανεβάζουν δύο εβδομάδες 13€ και μια Κυριακή το ξανακάνουν 6.8€. Ας μην πω το αντικείμενο έχω και τιμολόγιο που το αγόρασα στην χαμηλή ξανονιική τιμή (6.8€), μετά ανέβηκε και το ξανα-αγόρασα σε προσφορά περίπου στην ίδια τιμή (6.8€). Δηλαδή η τιμή της προσφοράς ήταν ίδια με την κανονική τιμή πριν 2 εβδομάδες. Αλλα ντάξει το έκαναν για καμια εβδομάδα όχι μια μέρα. Μπορούν να πούν ότι ανέβηκε εκείνο το διάστημα, θεωρητικά μπορεί να ισχύει..

Τες πα.. το eshop βγάζει "προσφορές" που άμα σε συμφέρουν αγοράζεις. Τι και να δεν είναι "προσφορές" και είναι "προτάσεις"? Αλλάζει τίποτα? Αν νομίζεις ότι σε συμφέρουν και το θέλεις το αγοράζεις.

Η καθε "προσφορά" είναι γενικώς "απάτη" στον "ορισμό" της αν θέλετε το συζητάμε.. είναι ο λόγος που οι καταναλωτικές οργανώσεις προτιμούν τις καλές τιμές σε μόνιμη βάση. 

Το eshop είναι τόσο "απατεώνας" όσο και οι άλλοι (όλοι το ίδιο κάνουν πάνω κάτω). Αν θέλεις παίρνεις, απλά χαίρεσαι να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι κέρδισες μέσω μιας προσφοράς.

Χαίρομαι που κάποιοι "ανακαλύπτετε τον τροχό", αλλά έχει είδη ανακαλυφθεί..  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...