asd123q Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Έχω το Xperia Neo V!! ¨οταν το συνδέω στον υπολογιστή αυτο που γινεται ειναι το εξης! Ορισμένες φορές ακούγιεται απο τα ηχεία ο ήχος οτι συνδέεται και το ιδιο παλι οταν ξεσυνδεεται αλλα διχως αποτελεσμα χωρις να το εμφανιζει το κινητο στον Υπολογιστη μου! Αλλες φορες παλι δεν κανει ουτε καν τον θορυβο! Μονο εαν κανω επανεκκινηση τον υπολογιστη κανω reset changes στο bios και είναι συνδεδεμενο το κινητο θα το διαβασει και θα εμφανιστει στο Υπολογιστη μου εαν το βγαλω και το ξαναβαλω παλι τα ιδια! Να σημειώσω πως με άλλες συσκευες USB δεν εχω τέτοια θεματα! Μολις εκανα εγκατασταση το Pc companion στον Υπολογιστη μου μου εβγαλε ενα εικονιδιο αλλα ήταν αυτο της μνημης του κινητου και οχι η SD Μνημη!!Λετε να τα κακάρωσε η μνημη! Πως την κανω φορματ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asd123q Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 σε αλλη usb το εβαλες? adaptor για μνημη εχεις να τη βαλεις εκει να δεις? στο κινητο οταν το συνδεεις με το pc δεν σου βγαζει την οθονη οτι συνδεθηκε στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα