Nikolas 99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησεται να βρουμε αυτο το βισματακι για το συγκεκριμενο μοντελο διοτι το δικο μου χαλασε!!!
coolerman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησεται να βρουμε αυτο το βισματακι για το συγκεκριμενο μοντελο διοτι το δικο μου χαλασε!!! Site: http://www.ebay.co.uk/itm/PORT-HARNESS-CABLE-WIRE-TOSHIBA-SATELLITE-L40-L45-AC-DC-IN-POWER-JACK-PLUG-/271068888011?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item3f1cf6fbcb">TOSHIBA SATELLITE L40 AC DC POWER JACK
Nikolas 99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν ψωνιζω απο το συγκεκριμενο site για το λογο οτι δεν εχω paypal και αυτα που ζηταει σε ελληνικο site μπορουμε να το βρουμε?
magdalhnh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλημέρα Νικόλα. Υπάρχει μια αγγελία για ανταλλακτικά toshiba L40 http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/spares/117182-toshiba-satellite-l40-16d-acer-5670-parts-hp-compaq-mini-110/ . Επικοινώνησε με τον πωλητή μήπως το έχει και βολευτείς. 1
coolerman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν ψωνιζω απο το συγκεκριμενο site για το λογο οτι δεν εχω paypal και αυτα που ζηταει σε ελληνικο site μπορουμε να το βρουμε? δέν μάς το είπες αυτό κοίταξε εδώ τότε new(λεέι διαθέσιμο) Site: http://www.pc-centertinos.gr/el/products/catalogue/217-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-laptop/218-power-jack/2146-power-jack-for-toshiba-satellite-l40-l45#shop">Power Jack For Toshiba Satellite L40 L45 1
Nikolas 99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 μαγδαλινη σε ευχαριστω πολυ εστηλα μυνημα στον χρηστη της αγγελιας και δεν μου εχει απαντησει ακομα...επισης ευχαριστω πολυ τον χρηστη coolerman αυτο ειναι οκ και στα λεφτα κιολας...επισης να πω οτι το κολησα και το εβαλα πανω αναβε το πορτοκαλι λαμπακι της φορτισης αλλα οταν πηγαινα να το ανοιξω εκανε να αναψει το πρασινο αλλα εσβηνε αμεσως δηλαδη το λαπτοπ δεν προλαβεναι να ανοιξει καθολου...και εσβηνε και το πορτοκαλι μετα απο την προσπαθεια μου να αναψει το πορτοκαλι ξαναναβε μετα απο 2 δευτερολεπτα λετε να φτεει αυτο??αν και τωρα παλι δεν αναβει καθολου το πορτοκαλι!!!
coolerman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 μαγδαλινη σε ευχαριστω πολυ εστηλα μυνημα στον χρηστη της αγγελιας και δεν μου εχει απαντησει ακομα...επισης ευχαριστω πολυ τον χρηστη coolerman αυτο ειναι οκ και στα λεφτα κιολας...επισης να πω οτι το κολησα και το εβαλα πανω αναβε το πορτοκαλι λαμπακι της φορτισης αλλα οταν πηγαινα να το ανοιξω εκανε να αναψει το πρασινο αλλα εσβηνε αμεσως δηλαδη το λαπτοπ δεν προλαβεναι να ανοιξει καθολου...και εσβηνε και το πορτοκαλι μετα απο την προσπαθεια μου να αναψει το πορτοκαλι ξαναναβε μετα απο 2 δευτερολεπτα λετε να φτεει αυτο??αν και τωρα παλι δεν αναβει καθολου το πορτοκαλι!!! ίσως υπάρχει "θέμα" μέ κάποιον πυκνωτή.με κλειστό λάπτοπ όταν φορτίζει,ακούς καποιόν "αχνό" ήχο;; με μπατάρια μόνο επάνω(χωρίς το καλώδιο) στό κάνει αυτό;;
Nikolas 99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 οχι γαιτι ειναι αδεια η μπαταρια και δεν μπορω να το δοκιμασω!!!
coolerman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 οχι γαιτι ειναι αδεια η μπαταρια και δεν μπορω να το δοκιμασω!!! αφού δέν μπορείς να το "τεστάρεις" γιά αυτό και σε ρώτησα αν στο κάνει με μπαταρία. αλλαξέ το Power jack ίσως με βγάλε/βάλε να έχει κάποιο πρόβλημα.
Nikolas 99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 ok!! πως μπορω να σας βαλω βιντεο να δειτε τι κανει??
coolerman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 ok!! πως μπορω να σας βαλω βιντεο να δειτε τι κανει?? Site: http://www.youtube.com/watch?v=RyPSrRdICXU">youtube upload video
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα