Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησεται να βρουμε αυτο το βισματακι για το συγκεκριμενο μοντελο διοτι το δικο μου χαλασε!!!

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησεται να βρουμε αυτο το βισματακι για το συγκεκριμενο μοντελο διοτι το δικο μου χαλασε!!!

Link.png Site: http://www.ebay.co.uk/itm/PORT-HARNESS-CABLE-WIRE-TOSHIBA-SATELLITE-L40-L45-AC-DC-IN-POWER-JACK-PLUG-/271068888011?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item3f1cf6fbcb">TOSHIBA SATELLITE L40 AC DC POWER JACK

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν ψωνιζω απο το συγκεκριμενο site για το λογο οτι δεν εχω paypal και αυτα που ζηταει σε ελληνικο site μπορουμε να το βρουμε?

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν ψωνιζω απο το συγκεκριμενο site για το λογο οτι δεν εχω paypal και αυτα που ζηταει σε ελληνικο site μπορουμε να το βρουμε?

δέν μάς το είπες αυτό :P

κοίταξε εδώ τότε new(λεέι διαθέσιμο)

Link.png Site: http://www.pc-centertinos.gr/el/products/catalogue/217-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-laptop/218-power-jack/2146-power-jack-for-toshiba-satellite-l40-l45#shop">Power Jack For Toshiba Satellite L40 L45

• Like 1
Δημοσ.

μαγδαλινη σε ευχαριστω πολυ εστηλα μυνημα στον χρηστη της αγγελιας και δεν μου εχει απαντησει ακομα...επισης ευχαριστω πολυ τον χρηστη coolerman αυτο ειναι οκ και στα λεφτα κιολας...επισης να πω οτι το κολησα και το εβαλα πανω αναβε το πορτοκαλι λαμπακι της φορτισης αλλα οταν πηγαινα να το ανοιξω εκανε να αναψει το πρασινο αλλα εσβηνε αμεσως δηλαδη το λαπτοπ δεν προλαβεναι να ανοιξει καθολου...και εσβηνε και το πορτοκαλι μετα απο την προσπαθεια μου να αναψει το πορτοκαλι ξαναναβε  μετα απο 2 δευτερολεπτα λετε να φτεει αυτο??αν και τωρα παλι δεν αναβει καθολου το πορτοκαλι!!!

Δημοσ.

μαγδαλινη σε ευχαριστω πολυ εστηλα μυνημα στον χρηστη της αγγελιας και δεν μου εχει απαντησει ακομα...επισης ευχαριστω πολυ τον χρηστη coolerman αυτο ειναι οκ και στα λεφτα κιολας...επισης να πω οτι το κολησα και το εβαλα πανω αναβε το πορτοκαλι λαμπακι της φορτισης αλλα οταν πηγαινα να το ανοιξω εκανε να αναψει το πρασινο αλλα εσβηνε αμεσως δηλαδη το λαπτοπ δεν προλαβεναι να ανοιξει καθολου...και εσβηνε και το πορτοκαλι μετα απο την προσπαθεια μου να αναψει το πορτοκαλι ξαναναβε  μετα απο 2 δευτερολεπτα λετε να φτεει αυτο??αν και τωρα παλι δεν αναβει καθολου το πορτοκαλι!!!

ίσως υπάρχει "θέμα" μέ κάποιον πυκνωτή.με κλειστό λάπτοπ όταν φορτίζει,ακούς καποιόν "αχνό" ήχο;;

με μπατάρια μόνο επάνω(χωρίς το καλώδιο) στό κάνει αυτό;;

Δημοσ.

οχι γαιτι ειναι αδεια η μπαταρια και δεν μπορω να το δοκιμασω!!!

αφού δέν μπορείς να το "τεστάρεις"

γιά αυτό και σε ρώτησα αν στο κάνει με μπαταρία.

αλλαξέ το Power jack ίσως με βγάλε/βάλε να έχει κάποιο πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...