KnightRider1996 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια.. Μια ερωτηση θελω να σας κανω που την ειχα απο μικρο παιδι και κανεις δεν μπορουσε να μου την απαντησει ! Στο τελος καθε καλωδιου για τροφοδοσια συνηθως , αλλα και σε καλωδια κεραιας υπαρχει αυτο το πραγματακι που βλεπετε στην εικονα ! Ξερει κανεις να μου πει για ποιο λογο υπαρχει αυτο πραγμα πανω στο καλωδιο ?! (Συγνωμη αν εγραψα το θεμα σε λαθος κατηγορια αλλα δεν εβρισκα καποια αλλη που να κολλαει με τα καλωδια !! ... )
haris013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 είναι για να αποτρέπει τις παρεμβολές,νομίζω είναι μαγνήτης στα περισσότερα καλώδια.
KnightRider1996 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Τι παρεμβολες μπορει να εχει το ρευμα που περναει μεσα απο τα καλωδια ?!
doakes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Φερριτης ειναι και χρησιμοποιειται για την μειωση των ηλεκτρομαγνητικων παρεμβολων.Διαβασε εδω http://www.ce-mag.com/archive/02/11/may.html 1
KnightRider1996 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δηλαδη αυτο αν παω και το αγορασω ξεχωριστα και το περασω πανω στο καλωδιο του ιντερνετ θα εχω καλητερη ταχυτητα και λιγοτερο θορυβο αν το παμε με την λογικη ... Ο_Ο
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλύτερη ταχύτητα όχι (αυτό εξαρτάται από τα φυσικά χαρακτηριστικά του αγωγού). Λιγότερο θόρυβο ναί, δεδομένου του ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο θα είναι σταθερό.
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Εσεις τι μου προτεινετε ;; να το κανω η οχι ;;
haris013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Εσεις τι μου προτεινετε ;; να το κανω η οχι ;; επι της ουσίας δεν έχει νόημα να το κάνεις για το internet,δε θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα