Προς το περιεχόμενο

CRAZY SUNDAYS 17/3/2013 από e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ενισχυτης ιστου χωρις εξωτερικη τροφοδοσια μου φαινεται μουφα.

"ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ"

Πρωτον λοιπον δεν ειναι ιστου αλλα γραμμης οπως διαβαζεις.

Δευτερον δεν υπαρχει ενισχυτης ιστου χωρις τροφοδοσια (ολοι τροφοδοτουνται μεσω της καθοδου απο τροφοδοτικο που ειναι κατω).

Τριτον, και ολοι οι ενισχυτες γραμμης εχουν επισης τροφοδοσια. (γενικα δηλαδη δεν υπαρχει ενισχυτης χωρις τροφοδοσια, προκειται για ενεργη συσκευη)

Τελος το συγκεκριμενο γραφει πανω του "τροφοδοσια 5-24V DC" τα οποια ισως τα παιρνει απο αλλο κομματι (τροφοδοτικο) που δεν φαινεται στην φωτο ουτε αναφερεται στο κειμενο, αλλα πιθανον (χλωμο) να πρεπει να το εχεις εσυ, εκει θελει μια διευκρινιση.

Δημοσ.

Να δω ποτε θα παρθει η αποφαση να γινει sticky το κολοθεμα με τις προσφορες φαντασματα μπας και σταματησει να μου χαλαει την αισθητικη....

• Like 1
Δημοσ.

το lenovo στα 299 μου φενεται μια χαρα εμενα για οποιον ψαχνει λαπτοπ εχει και usb3  αλλα ο επεξεργαστης δεν ξερω τι λεει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904386&sid=1

φίλε για λαπτοπ θα σερνετε με αυτον τον επεξεργαστή, και ιδικά με win 7. Στο γερμανικό amazon έχει το ideapad νετβοοκ στις 11 ιντσες στα 200 ευρώ με τα ιδια χαρακτηριστικά απλά με 2gb ραμ. Βαζεις και τα win 8 επάνω που είναι ελαφρια και το νετβοοκ σου θα πεταει με 100 ευρώ στην τσεπη σου!

Εχω κανει το ιδιο και δεν το μετανιωσα!

Δημοσ.

φίλε για λαπτοπ θα σερνετε με αυτον τον επεξεργαστή, και ιδικά με win 7. Στο γερμανικό amazon έχει το ideapad νετβοοκ στις 11 ιντσες στα 200 ευρώ με τα ιδια χαρακτηριστικά απλά με 2gb ραμ. Βαζεις και τα win 8 επάνω που είναι ελαφρια και το νετβοοκ σου θα πεταει με 100 ευρώ στην τσεπη σου!

Εχω κανει το ιδιο και δεν το μετανιωσα!

11΄ AMD E1-1200, 1,4GHz, 2GB RAM, 320GB HDD, Radeon HD 7310, DOS

Tελική με μεταφορικά..  221,61 E

Δημοσ.

το φανταστικα οτι ειναι ψιλοαργο αλλα μ αυτα τα λεφτα και σατα3 παλι μου φενεται καλη τιμη για 15αρι...μην ξεχνας οτι μπορεις να του βαλεις εναν ssd sata3 και να πεταει

Παιδες να ρωτησω το asus τι σας λεει?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908775&sid=1

Και γενικα τι γνωμη εχετε για τα asus??

μια χαρα ειναι ...αλλα γενικα και λογο ανταγωνισμου δεν εχουν και μεγαλες διαφορες η μαρκες μεταξυ τους

Δημοσ.

αμα δεν σαρεσει μν κανεις ΚΛΙΚ για να το δεις και να το τρολλαρεις.

Εσείς τρολάρετε το subforum των προσφορών με τις βλακείες του ehsop που ξέρουμε ότι κάθε βδομάδα βγαίνουν οπότε μπορούμε να μπαίνουμε και μόνοι μας να τα δούμε.

εγω θελω να ρωτησω.αυτο απο το e-shop τα amper ειναι σταθερα και παιζεις μονο με την ταση?οχι ε>?

Λογικά την τάση ρυθμίζεις και συνήθως κάτι τέτοια τροφοδοτικά που ρυθμίζεις την τάση έχουν συγκεκριμένα amper σε κάθε τάση. Θεωρητικά μπορείς να το υπολογίζεις κιόλας αφού ξέρεις ότι max είναι 90W. πχ: 90W/19V=4.7A. Στην πράξη ίσως δεν είναι έτσι ακριβώς αλλά σίγουρα κάπου θα υπάρχουν τα χαρακτηρηστικά του που θα αναγράφουν πόσα amper δίνει σε κάθε τάση.

• Like 3
Δημοσ.

παράγγειλα το LEVEL ONE FSW-0511 5 PORT MINI SWITCH 10/100MBPS ...

καλο μου φαινεται για 7.5ε..

είναι 5 θέσεων, δλδ 4 pc/σταθμοί max (καθώς ένα μπριζάκι utp θα είναι για το backbone). Κάνει για ένα γραφειάκι που έχεις μια γραμμή ιντερνετ και θέλεις να βάλεις 1-2 pc ακόμα. Αν το θέλεις για 4 σταθμούς καλύτερα πάρε ένα με 8 θέσεις καθώς είναι σίγουρο (νομος Μέρφι) θα προκύψει ανάγκη και για 5ο σταθμό :)

Βεβαια οι επιδώσεις αυτών των switch είναι πολύ χαμηλές κατάλληλες για ιντερνετ αλλα όχι για σπουδαία πράγματα (πχ fileservers κτλ). Υπό αυτή την έννοια οτι πιο φτηνό τόσο πιο καλό. Παλιά είχα αγοράσει ένα τέτοιο (το ίδιο σε 8άρι) και ήταν μια χαρά (δεν κολλούσε) για αυτό που το ήθελα (να μοιράσω ιντερνετ σε μερικά pc).

Δημοσ.

μερικοι μας τα εκαναν τσουρεκια....αν δεν θεωρειτε οτι το εσοπ κανει προσφορες,τι μπαινετε και μας τα πρηζετε?τραβατε στο αμαζον και αφηστε μας να αγοραζουμε εμεις τροφοδοτικα λαπτοπ στα 19 ευρω και 8αρες μικροsd με 6.8.και να μην γινει επισυναπτομενο.καλο ειναι και ετσι......

πιες. το τροφοφοτικο ειναι 90αρι,δλδ δυνατο,και το εχω ξαναπαρει αλλες δυο φορες για 18αρια acer που καιγαν τα μανισια τροφοδοτικα.η δε καρτα ειναι κλασης 10.

• Like 1
Δημοσ.

είναι 5 θέσεων, δλδ 4 pc/σταθμοί max (καθώς ένα μπριζάκι utp θα είναι για το backbone). Κάνει για ένα γραφειάκι που έχεις μια γραμμή ιντερνετ και θέλεις να βάλεις 1-2 pc ακόμα. Αν το θέλεις για 4 σταθμούς καλύτερα πάρε ένα με 8 θέσεις καθώς είναι σίγουρο (νομος Μέρφι) θα προκύψει ανάγκη και για 5ο σταθμό :)

Βεβαια οι επιδώσεις αυτών των switch είναι πολύ χαμηλές κατάλληλες για ιντερνετ αλλα όχι για σπουδαία πράγματα (πχ fileservers κτλ). Υπό αυτή την έννοια οτι πιο φτηνό τόσο πιο καλό. Παλιά είχα αγοράσει ένα τέτοιο (το ίδιο σε 8άρι) και ήταν μια χαρά (δεν κολλούσε) για αυτό που το ήθελα (να μοιράσω ιντερνετ σε μερικά pc).

το πηρα απλως να υπαρχει.. κυριως να μοιρασει τη γραμμη Ιντερνετ που ερχεται στο καθιστικο μου μεσω Powerline και τωρα συνδέεται μονο στο PC μου.. μπορει μπει πανω επισης η τηλεοραση και ισως ενα δευτερο PC ή αλλη συσκευη. Πιστευω δεν θα ριξει την ταχυτητα προσβασης Ιντερνετ του κυριως υπολογιστη μου..

Δημοσ.

το τροφοδοτικο ειναι αξιοπιστοτατο.

καμια σχεση με τα κινεζικα των 6ευρω (που στο 90% των περιπτωσεων καιγονται λογω υπερθερμανσης στις πρωτες μερες. παθων και μαθων).

τα 90W ειναι η μεγιστη ισχυς που μπορει να δωσει (συνδιασμος τασης εντασης)

αν εχουμε ενα λαπτοπ που απαιτει λιγοτερα watt δε θα καει το λαπτοπ. ρυθμιζουμε την ταση λειτουργιας του λαπτοπ στο τροφοδοτικο και η ενταση ρυθμιζεται απο το φορτιο που παιρνει το τροφοδοτικο στην εξοδο. αυτο γινεται σαφες και απο τους συνδιασμους τασης εντασης που δινονται στην περιγραφη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...