Προς το περιεχόμενο

CRAZY SUNDAYS 17/3/2013 από e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λεει τιποτα Link.png Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.936288&sid=1">αυτο ή ειναι πολυ μουφα?

Επειδη καηκε ο φορτηστης του laptop μου(turbo-x)

Ο παλιος ειχε output:18.5V~3.5A 65W και το βυσμα του το βρησκω σε 2 και δεν ξερω πιο κανει.5.5mm * 1.7mm και 5,5mm*2,5mm

Τι λετε?

Δημοσ.

ένα ακόμα ανούσιο topic

αμα δεν σαρεσει μν κανεις ΚΛΙΚ για να το δεις και να το τρολλαρεις.

• Like 2
Δημοσ.

<p>Λεει τιποτα αυτο ή ειναι πολυ μουφα?</p>

<p>Επειδη καηκε ο φορτηστης του laptop μου(turbo-x)</p>

<p>Ο παλιος ειχε <span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">output:18.5V~3.5A 65W και το βυσμα του το βρησκω σε 2 και δεν ξερω πιο κανει.</span><span style="color:rgb(0,0,0);font-family:verdana, arial, helvetica, sans-serif;font-size:12px;">5.5mm * 1.7mm και 5,5mm*2,5mm</span></p>

<p>Τι λετε?</p>

Την ιδια απορια εχω και εγω. Εχω ενα hp compaq 6710b και μου χαλασε μολις χθες ο φορτιστης. Τα χαρακτηριστικα του ειναι 90w 19v 4,74A και απ οτι φαινεται υποστηριζεται απο το μαραφετι που παραθετεις.

Πριν δω την προσφορα,παραγγειλα στα 27ευρω το παρακατω μαραφετι που λεει οτι ειναι συμβατο με το μοντελο μου αλλα αναφερει ταση 18.5-19volt για max 4,74A. Να το ακυρωσω κ να παρω αραγε αυτο του πλαισιου ; Αυτο που παραγγειλα ηδη,αν δουλευει τελικα στα 18.5v, και οχι στα 18,5-19 που υποσχεται, θα εχω μεγαλη πτωση στην αποδοση;

http://www.subtel.fr/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artnum=100835

Να πω οτι μενω εξωτερικο κ το βιαζομουν, γι αυτο παραγγειλα απο γαλλια - αλλα ουτως η αλλως ερχομαι ελλαδα σε 15 μερες.

• Like 1
Δημοσ.

αμα δεν σαρεσει μν κανεις ΚΛΙΚ για να το δεις και να το τρολλαρεις.

Και πώς θα ξέρουμε ποιες συγκεκριμένες προσφορές υπάρχουν (αν υπάρχουν, που δεν), εάν δεν κάνουμε κλικ για να το δούμε; Ο τίτλος δε λέει τίποτα από μόνος του!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...