Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, 

Έχω την τηλεόραση του τίτλου στους γονείς μου και τώρα που ήρθα για 3ημερο διαπίστωσα ότι δεν παίζουν οι υπότιτλοι από εξωτερικό δίσκο.

Λοιπόν καταρχάς η τηλεόραση δεν υποστήριζε αναπαραγωγή ταινιών και το είχα κάνει παλιά με ξεκλείδωμα του μενού, το πρόβλημα τώρα είναι ότι ξεκινάνε δείχνει ένα δύο σκηνές κανονικά και μετά εξαφανίζονται, έχω δοκιμάσει σε ansi, utf-8 ( δείχνει κινέζικα ) και πάντα σταματάνε μετά από ένα δύο σκηνές, επίσης είχα κάνει και ενσωμάτωση σε αρχείο .mkv και πάλι τα ίδια...

Καμία ιδέα μπας και δουλέψουν και δούνε καμία ταινία κρίμα ολόκληρο δίσκο τους έφερα...

edit: καμία βοήθεια κανείς??

Επεξ/σία από spirosd2008
Δημοσ.

Από την στιγμή που χάκαρες την τηλεόραση δεν μπορεί να σου πει κανένας κάτι.

Προσπάθησε να ενσωματώσεις τους υπότιτλους στα avi με το aviaddxsubs. Για τα mkv/mp4 δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέρα από hardcode τους υπότιτλους και επανακωδικοποίηση.

Εγώ θα πρότεινα να πάρεις έναν media player ή έναν hd mpeg4 αποκωδικοποιητή με usb. Πήρα πρόσφατα τον primo hd της crystal audio από τον Κωτσόβωλο στα 30€ (σε προσφορά από τα 35€ που τον έχει τώρα) και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του. Έχει παίξει το 95% των ταινιών που του έβαλα (avi, mp4, mkv, mpg κτλ), εκτός από κάτι περίεργα αρχεία δηλαδή τα έπαιξε όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...