greek85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 δεν θα με ενοιαζε και τοσο αν δεν προκαλουσε προβληματα στο συστημα με κολληματα και μαυρες οθονες, εκανα clean install τα windows 7 64bit και ολους τους drivers εκτος απο το bluetooth το οποιο δεν αναγνωριζει και υποψιάζομαι οτι μπορει να σχετιζεται με αυτο η αγνωστη συσκευή, στο google εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο,
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 δεν θα με ενοιαζε και τοσο αν δεν προκαλουσε προβληματα στο συστημα με κολληματα και μαυρες οθονες, εκανα clean install τα windows 7 64bit και ολους τους drivers εκτος απο το bluetooth το οποιο δεν αναγνωριζει και υποψιάζομαι οτι μπορει να σχετιζεται με αυτο η αγνωστη συσκευή, στο google εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο, δέν μάς λές τι μάρκα είναι.. μήπως είναι dell inspiron;; γιά κοίτα εδώ Site: http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/DriverDetails/Product/vostro-1200?driverId=F4VYY&fileid=2731103941">Compal COMPAL Embedded System Control
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 η μάρκα είναι multirama notebook αφού δέν είναι dell τελικά,θα κατεβάσεις αυτό Site: http://download.cnet.com/SlimDrivers-Free/3000-18513_4-75279940.html?part=dl-0">slim driver δοκιμασμένη λύση από πολλούς. θα βρεί τούς driver πού λείπουν και θα τούς κάνει εγκαταστάση.
jim_p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλου κακου δες μηπως εχει και το windows update τον συγκεκριμενο driver.
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Card reader πρέπει να είναι βρες αν έχει driver για τα 7 και βάλτον.
lexmark Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 ACPI συσκευή. Μόνο card reader δεν είναι. Έχει να κάνει με την μπαταρία. Τσέκαρε για το smart battery driver για το σύστημά σου. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Έχεις δίκιο, ήταν πρωί ακόμα αλλά κατά το ήμισυ.. είναι o συμπληρωματικός driver που δείχνει τις πληροφορίες στο display OSD. 1
lexmark Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Στο πιο; Εγώ δεν το ξέρω το λαπτοπι, δεν το έχω δει, αλλά προς τα εκεί με πήγαινε το όνομα της συσκευής
greek85 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Το μοντέλο του λαπτοπ ειναι αυτο: NB MULTIRAMA-HQ X-FORCE JHL 8600 μπηκα στου multirama το σαιτ και κατεβασα ολα τα drivers και περασαν κανονικα ολα εκτος απο το Bluetooth το οποιο στα vista και λινουξ παλιοτερα που ειχα βαλει επαιζε κανονικα τα windows που εχω τωρα ειναι τα windows 7 64bit μετα δοκιμασα και το slim driver που προτεινε coolerman και εκανε update σε ολους τους οδηγους και εδω παλι δεν λειτουργησε το Bluetooth
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα