Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα με ενοιαζε και τοσο αν δεν προκαλουσε προβληματα στο συστημα με κολληματα και μαυρες οθονες, εκανα clean install τα windows 7 64bit και ολους τους drivers εκτος απο το bluetooth το οποιο δεν αναγνωριζει και υποψιάζομαι οτι μπορει να σχετιζεται με αυτο η αγνωστη συσκευή,

στο google εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο,

image.jpg

Δημοσ.

δεν θα με ενοιαζε και τοσο αν δεν προκαλουσε προβληματα στο συστημα με κολληματα και μαυρες οθονες, εκανα clean install τα windows 7 64bit και ολους τους drivers εκτος απο το bluetooth το οποιο δεν αναγνωριζει και υποψιάζομαι οτι μπορει να σχετιζεται με αυτο η αγνωστη συσκευή,

στο google εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο,

image.jpg

δέν μάς λές τι μάρκα είναι.. μήπως είναι dell inspiron;;

γιά κοίτα εδώ Link.png Site: http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/DriverDetails/Product/vostro-1200?driverId=F4VYY&fileid=2731103941">Compal COMPAL Embedded System Control

Δημοσ.

η μάρκα είναι multirama notebook

αφού δέν είναι dell τελικά,θα κατεβάσεις αυτό Link.png Site: http://download.cnet.com/SlimDrivers-Free/3000-18513_4-75279940.html?part=dl-0">slim driver δοκιμασμένη λύση από πολλούς.

θα βρεί τούς driver πού λείπουν και θα τούς κάνει εγκαταστάση.

Δημοσ.

ACPI συσκευή. Μόνο card reader δεν είναι. Έχει να κάνει με την μπαταρία. Τσέκαρε για το smart battery driver για το σύστημά σου. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις δίκιο, ήταν πρωί ακόμα αλλά κατά το ήμισυ.. είναι o συμπληρωματικός driver που δείχνει τις πληροφορίες στο display OSD.

• Like 1
Δημοσ.

Στο πιο; :) 

Εγώ δεν το ξέρω το λαπτοπι, δεν το έχω δει, αλλά προς τα εκεί με πήγαινε το όνομα της συσκευής :) 

Δημοσ.

Το μοντέλο του λαπτοπ ειναι αυτο: NB MULTIRAMA-HQ X-FORCE JHL 8600 μπηκα στου multirama το σαιτ και κατεβασα ολα τα drivers  και περασαν κανονικα ολα εκτος απο το Bluetooth το οποιο στα vista και λινουξ παλιοτερα που ειχα βαλει επαιζε κανονικα

τα windows που εχω τωρα ειναι τα windows 7 64bit

μετα δοκιμασα και το slim driver  που προτεινε coolerman και εκανε update σε ολους τους οδηγους και εδω παλι δεν λειτουργησε το Bluetooth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...