parasaser Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 από τότε που βγήκε το youtube ξεχάστε σχολές και τέτοια. 1
Antwni Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 από τότε που βγήκε το youtube ξεχάστε σχολές και τέτοια. χαχαχαχαχαχα Θεός!!! Από τότε που βγηκε το need for speed δεν λες καλύτερα? :P
tonykok Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Πάντως το θέμα αναλώθηκε σε 'ξεκαθάρισμα λογαριασμών' και εγώ όπως και πολλοι άλλοι φαντάζομαι που ενδιαφέρονται να μάθουν για τις τιμές που επικρατούν δεν βγάλαμε άκρη. Στο Περιστέρι μου ζήτησαν 800€. Ξέρετε αν παίζει κάτι πιο φθηνό στην Αθήνα;
D_N_A Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Σχετικό άσχετο με το θρεντ αλλα... Με τις ανανεώσεις διπλωμάτων τι διάλο γίνεται?! Οσοι βγάζουν απο τον Ιανουάριο 13' και μετα θα πρέπει να ανανεώνουν κάθε 15 χρόνια ή και αυτοι που το είχαν παλιότερα?! Εγω το έβγαλα πχ το 1998 πρεπει να τα σκάσω για ανανέωση?! (κανονικό οχι επαγγελματικό δίπλωμα)
Antwni Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εσύ πρέπει μέχρι το 2030 να αλλάξεις το δίπλωμα σου στο καινούριο...λογικά τότε περνάς απο γιατρούς... Και καθε 15 χρόνια μετά...
D_N_A Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Εσύ πρέπει μέχρι το 2030 να αλλάξεις το δίπλωμα σου στο καινούριο...λογικά τότε περνάς απο γιατρούς... Και καθε 15 χρόνια μετά... Thanx για την απάντηση Δηλαδη μετα την 30ετία πάνω κάτω, πας κάθε 15 χρόνια?
Antwni Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Νομίζω ναι...χωρίς να είμαι σίγουρος... Κάθε 15 χρόνια θα παίρνουν το 100αρικο... Αυτά που είχα διαβάσει πριν κανα 3μηνο όταν βγήκε η ανακοίνωση...αν έχει αλλάξει κάτι τωρα δεν ξέρω... Θα πάω να ρωτήσω τον δάσκαλο μου οδήγησης κάποια στιγμή και θα σου απαντήσω με σιγουριά!! Μερικά links που βρήκα... http://www.yme.gr/index.php?tid=885 http://www.yme.gr/index.php?tid=372 http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/271655/deite-to-neo-koino-eyropaiko-diploma-odigisis-poy-kykloforei-ayrio 1
Dare-Devil Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Αν πας στον ΚΑΤ..θα δεις γεματους θαλαμους με ατομα "που ξερανε να οδηγανε" Γινε πιο μετριοφρων στο τιμονι Το παιδί απλά ήθελε να πεί ότι είχε μια Α εμπειρία στο τιμόνι. Δεν είπε ότι είναι οδηγάρα οπότε δεν είχε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στα μαθήματα (δε του έσβηνε δεν ήταν αγχωμένος και σφιγμένος κτλ ). 750 ευρώ με παράβολα γιατρούς κτλ. +2 ώρες μαθήματα παραπάνω από τα υποχρεωτικά πριν 3 χρόνια. 1
redhotstef Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα σας γραφω εδω. Την αλλη εβδομαδα δινω εξετασεις για διπλωμα αυτοκινητου. Εγω με τον εαυτο μου νιωθω σιγουρος. Το λαδωμα ειναι 200 ευρω. Λεω να μην τα δωσω γιατι δεν μου περισευουν κιολας. Επισης τα παραβολα αμα κοπω, απο 160 ευρω τα πηγαν φετος 80 μου ειπαν. Οποτε σκεφτομαι οτι αν κοπω μια φορα, θα δωσω παραβολα 80 ευρω και ξαναδινω. Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι, πως ολο αυτο ειναι ενα παραμυθι. Και 3 και 4 φορες να δωσεις τα παραβολα, καποτε πρεπει να λαδωσεις για να το παρεις. Διαβαζω στο ιντερνετ οτι αν δεν λαδωσεις, αντι για 5-10 λεπτα που ειναι το συνηθισμενο, η εξεταση διαρκει τουλαχιστον μιση ωρα, και μπορουν να σε κοψουν για την πιο ακυρη λεπτομερια, σε δρομους χωρις κινηση πχ αμα δεν αναψεις φλας για να αποφυγεις μια λακουβα. Εχω κανει γυρω στα 10 μαθηματα και εχω κι αλλα, που ειναι μεσα στην αμοιβη του δασκαλου. Αν κοπω την αλλη εβδομαδα, θα μου πουν να κανω κι αλλα μαθηματα εξτρα, με εξτρα χρεωση; Γινεται να περασω χωρις λαδωμα χωρις να κανω το παραμικρο λαθος, η θα με βαλουν να οδηγαω ενα διωρο μεχρι να ξεχαστω καπου;Αν κοπω απο βλακεια μου εχει καλως. Αν κοπω απο εγωισμο δικο τους, πως το διαχειριζομαι; Ακολουθει (αστειο) spoiler που περιμενει και αυτο μαζι με τα παραπανω απαντηση: Αν μου ερθει να χτυπησω εξεταστη (γυναικα αντρα) ποιες οι συνεπειες; Αν τους την εχω στημενη μια βδομαδα αργοτερα που θα με εχουν ξεχασει, υπαρχει τροπος να με βρουν;; Δεν ξερω.. υπαρχει αγχος. Σκεφτομαι πολλα σεναρια, καθως εχω εξαγει συμπερασμα πως 1 στους 100 περναει, επειδη εχει μεσο, η επειδη ειναι μεγαλυτερος σε ηλικια, η επειδη οι εξεταστες την μερα των εξετασεων θα λαδωθηκαν απο αρκετους ωστε να μην χρειαζονται αλλα λεφτα.
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα αν θελουν να σε κοψουν σε κοψανε.. την δευτερη φορα θα ειναι αλλοι βεβαια.. και την 3η αλλοι.. οποτε οπως καταλαβες εχεις 3 ευκαιριες.. αλλα το ψυχολογικο του κοψιματος ειναι πολυ μεγαλο.. οποτε κατ εμε, δωσε το λαδι και παρ'το βραδυ..Αν το χεις και φοβασαι μην κοπεις απο κανα φλας σε λακουβα,μονο. Αν βλεπεις οτι ο ιδιος εχεις μερικα μειονεκτηματα ακομη εναντι σε πεζους,σημανσεις, ΜΗΧΑΝΕΣ , θεση στον δρομο και συμπεριφορα αναλογα της καταστασης κανε και αλλα μαθηματα.. να επενδυσεις εκει πανω για να μην φας κανεναν εξω... γιατι πιστεψε με, τρως καποιον για την πλακα με λιγο το μυαλο σου αλλου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα