mary Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151518047020751&set=a.212364065750.170541.65572480750&type=1 Ωραια! Ευχαριστω! Μου φαινεται πως μονο ετσι θα τα παρακολουθω αυτα!
morby Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Πολυ σωστο απο μια αποψη, αλλα σκεψου οτι οταν καποιος ειναι εγκλωβισμενος καπου δεν ειναι ευκολο να φυγει γι αλλου μονος του, οποτε και τετοια τυρακια γι αυτον ειναι αποδοτικα, κερδιζει εστω 1-2 ευρω απο το τιποτα. Αν "μπορουσε" να φυγει θα κερδιζε ακομα και 50 ας πουμε, αλλα ελα που δεν ειναι ευκολο... (δεν μιλω προσωπικα, εγω εχω φυγει μαζευοντας ολη την παρεα πριν 5-6-7 (ουτε θυμαμαι ποσα) χρονια απο το κοκκινο αδερφακι τιμων) Έτσι είναι, δεν έχεις άδικο απλά κάποια στιγμή κατά γενική ομολογία θα πρέπει να τα βάζουμε κάτω και να βλέπουμε τι μας συμφέρει και να μην βαδίζουμε με την νεοτροπία, Cosmote = Ote = εγγύηση κλπ.
christs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Έτσι είναι, δεν έχεις άδικο απλά κάποια στιγμή κατά γενική ομολογία θα πρέπει να τα βάζουμε κάτω και να βλέπουμε τι μας συμφέρει και να μην βαδίζουμε με την νεοτροπία, Cosmote = Ote = εγγύηση κλπ. το θεμα δεν ειναι η εγγυηση, καθ οτι ολες αυτες οι εταιριες ειναι μεγαλες, το θεμα ειναι ο περιγυρος που σε κραταει, οπως σωστα ειπε ο matrixx. Σου κανουν 1-2 φοβερες προσφορες, σε τραβανε απο την εταιρια σου, και μετα μια απ τα ιδια. Στην πορεια η προηγουμενη σου εταιρια σε παρακαλα να επιστρεψεις, κανει αυτη με τη σειρα της τις τρομερες προσφορες, και εσυ πρεπει να μπαινεις στη διαδικασια να ξανα αλλαζεις νουμερα εσυ και ο περιγυρος σου. Και ουτω καθ εξης. Σε καποια φαση βαρεθηκα αυτο το γαιτανακι, και αν και με κλεβει συνειδητοποιημενα η κοσμοτε με τις μη-προσφορες της, εχω αραξει μεχρι να το γυρισει απο μονος του ο περιγυρος μου σε αλλη εταιρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα