spook Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ. Τα έλαβα εγώ και "όλο" μου το σόι. :-P
original911 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω κ γω απο μερους μου!Κανα μηνυματακι για δωρεαν λεπτα ομιλιας εχουμε?
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 όχι.. Μια χαρα τα λεει ο φιλος γιατι τον πειραζεις δεν εχω καταλαβει. Ειναι για μια μερα ειπε, "διορθωσε" μετα ωστε να σε ικανοποιησει οτι ειναι για "μιαμιση" ας πουμε, δεν εχει αδικο στην παρατηρηση του. Εκτος αν σε ενδιαφερει σε στυλ γριφου το θεμα και οχι σε ουσια. Ειναι απο μια ημερα εως 2 και 5 ωρες στην καλυτερη περιπτωση για οποιον το εμαθε απο το παρον τοπικ και το εκανε με το που ανοιξε το θεμα, εκτος αν δεν ξερουμε να διαβαζουμε.
silmarien Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μια χαρα τα λεει ο φιλος γιατι τον πειραζεις δεν εχω καταλαβει. Ειναι για μια μερα ειπε, "διορθωσε" μετα ωστε να σε ικανοποιησει οτι ειναι για "μιαμιση" ας πουμε, δεν εχει αδικο στην παρατηρηση του. Ειναι απο μια ημερα εως 2 και 5 ωρες στην καλυτερη περιπτωση για οποιον το εμαθε απο το παρον τοπικ και το εκανε με το που ανοιξε το θεμα, εκτος αν δεν ξερουμε να διαβαζουμε. Με τον φίλο συνεννοηθήκαμε με pm. Πάντως δεν ήταν μια, ούτε μιάμιση ημέρα. Δευτέρα + Κυριακή + μισό Σάββατο = 2,5 ημέρες Τεσπά καλοδούλευτα σε όλους να είναι τα μηνύματα και ξανά ευχαριστώ στον TS.
lambroszekis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ειπα κι εγω αφου δεν μπορω να το χρησιμοποιησω ο ιδιος να το πω σε μερικους φιλους τουλαχιστον να λαβουν αυτοι την προσφορα. Απο τους 15 περιπου που ειπα ελαβα μονο 3 ευχαριστω... Α ρε Ελληνα αχαριστε...μια ζωη τα ιδια...
neokosmitis13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 ρε γαμωτο γτ τωρα τελευταια κατι τετοια η κοσμοτε τα αποκρυβει;θυμαμαι αλλες φορες σου εστελνε μνμ και σε ενημερωνε,,,τον τελευταιο χρονο ουτε στον κοπο δν μπαινει...τωρα το ειδα το μνμ του φορουμ δν προλαβα δυστηχως 1
morby Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ακόμα ασχολούμαστε με την Cosmote, ο ανταγωνισμός όπως το F2G σου δίνει τον πατέρα του και την μάνα του με 10 ευρώ και εδώ κάνατε ολόκληρο θέμα για τα 100 δωρεάν μηνύματα από την Cosmote στην εποχή του Vider και των Apps 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Πολυ σωστο απο μια αποψη, αλλα σκεψου οτι οταν καποιος ειναι εγκλωβισμενος καπου δεν ειναι ευκολο να φυγει γι αλλου μονος του, οποτε και τετοια τυρακια γι αυτον ειναι αποδοτικα, κερδιζει εστω 1-2 ευρω απο το τιποτα. Αν "μπορουσε" να φυγει θα κερδιζε ακομα και 50 ας πουμε, αλλα ελα που δεν ειναι ευκολο... (δεν μιλω προσωπικα, εγω εχω φυγει μαζευοντας ολη την παρεα πριν 5-6-7 (ουτε θυμαμαι ποσα) χρονια απο το κοκκινο αδερφακι τιμων)
mary Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 ρε γαμωτο γτ τωρα τελευταια κατι τετοια η κοσμοτε τα αποκρυβει;θυμαμαι αλλες φορες σου εστελνε μνμ και σε ενημερωνε,,,τον τελευταιο χρονο ουτε στον κοπο δν μπαινει...τωρα το ειδα το μνμ του φορουμ δν προλαβα δυστηχως Ομοίως. Ομοιως. Αν δεν μας ενημερωνε το παιδι ουτε χαμπαρι θα το παίρναμε. Μηνυμα για αυτην την προσφορα ποτέ δε μου ήρθε και αμφιβάλλω αν το ειχανε εστω κάπου στο σάιτ τους..
silmarien Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μηνυμα για αυτην την προσφορα ποτέ δε μου ήρθε και αμφιβάλλω αν το ειχανε εστω κάπου στο σάιτ τους.. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151518047020751&set=a.212364065750.170541.65572480750&type=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα