tipestwra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 αυτή την στιγμή έχω το avira το PRO . δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά . αρκεί να είναι φούλ προστατευμένος . γεγονος Α: μπορεις να εχεις το ιδο avira pro να εισαι εντελως το ιδιο φουλ προστετευμενος ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο χωρις να πληρωσεις δραχμη ! γεγονος Β: αν δε σε νοιαζουν τα λεφτα δωστα τους καλα κανεις.. αυτα τα λεω γιατι υπαρχει κοσμος που δε ξερει και νομιζει πως ενα προγραμμα σπασμενο μπορει να εχει λιγοτερες δυνατοτητες η να παρεχει λιγοτερα απ το αγορασμενο ! αν το προγραμμα ''σπασει'' φιλε μου ειναι ακριβως το ιδιο μετα λειτουργικα σαν να το αγορασες απο το μαγαζι .. ΑΚΡΙΒΩς το ιδιο ..
salonika91 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 ...και δεν ειναι μονο αυτο.Καποιοι νομιζουν(οπως και ο ts) πως "για να μην κολησεις ιο πρεπει να αγορασεις και ενα antivirus." 1
kostas_dr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Εμένα προσωπικά μου αρέσει το Eset Smart Security. +1
tolis_01 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 αυτα τα λεω γιατι υπαρχει κοσμος που δε ξερει και νομιζει πως ενα προγραμμα σπασμενο μπορει να εχει λιγοτερες δυνατοτητες η να παρεχει λιγοτερα απ το αγορασμενο ! αν το προγραμμα ''σπασει'' φιλε μου ειναι ακριβως το ιδιο μετα λειτουργικα σαν να το αγορασες απο το μαγαζι .. ΑΚΡΙΒΩς το ιδιο .. Ναι, αλλά με δυο παρατηρήσεις: - Μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταματησει να λειτουργεί (πολλά κλειδιά γίνονται block συνεχώς). - Αν χρησιμοποιείς executable crack, μπορεί να είναι επιβλαβές (βέβαια, θα σου ζητάει να κλείσεις το antivirus πριν το τρέξεις).
Udaba Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 γεγονος Α: μπορεις να εχεις το ιδο avira pro να εισαι εντελως το ιδιο φουλ προστετευμενος ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο χωρις να πληρωσεις δραχμη ! γεγονος Β: αν δε σε νοιαζουν τα λεφτα δωστα τους καλα κανεις.. αυτα τα λεω γιατι υπαρχει κοσμος που δε ξερει και νομιζει πως ενα προγραμμα σπασμενο μπορει να εχει λιγοτερες δυνατοτητες η να παρεχει λιγοτερα απ το αγορασμενο ! αν το προγραμμα ''σπασει'' φιλε μου ειναι ακριβως το ιδιο μετα λειτουργικα σαν να το αγορασες απο το μαγαζι .. ΑΚΡΙΒΩς το ιδιο .. εννοείτε πως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα να τους δώσω την παραμικρή δραχμή ... σπασμένο εννοείται θα το έχω 1
bilakos10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Βάλε linux και δες ελεύθερα τσο-γκουχ-γκουχ... 1
Udaba Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δυστηχώς παίζω κάποια παιχνίδια που δεν γίνεται να τα τρέξω σε linux ούτε με wine ... Πάντως απο τα καλά "αγορασμένα" και ελαφρυά anti-virus ποιά είναι;
kostas_dr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το free avast είναι όντως πολύ καλό antivirus.
PsyGreg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 μακριά από "Antivirus" προσοχή στις σελίδες που μπαίνεις. αυτό είναι το σωστό Antivirus.
littlelouievegos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Κανενα antivirus δεν σου εγγυαται τιποτα,εξαρταται τι κανεις εσυ με το pc σου και κατα ποσο αρκετες φορες αφηνεις γνωστα και μη προγραμματα να κανουν εγκατασταση 3rd party apps, τιγκα στο spyware/adware/trojans. Παντως συνηθως οτι πληρωσεις περνεις. Εχω δοκιμασει παρα πολλα και για εμενα το bitdefender που εχω τωρα δεν θεωρειται τυχαια το καλυτερο antivirus.
anl137 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 κάποιοι λένε ότι το σπασμένο antivirus είναι το ίδιο με το γνήσιο , οκδηλαδή τα norton kaspersky κτλ δουλεύουν δωρεάν για σένα και κάνουνupdate το δικό σου σπασμένο η δεν έχουν πάρει χαμπάρι οτι είναι σπασμένοπλάκα κάνετε . δεν ξέρουν το πρόγραμμα το οποίο δημιούργησαν . πιστεύωδιαφημιστικός λόγος και μονο κρίσιμα update καθυστερημένα
Udaba Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Το πιο ελαφρύ αλλά καλό antivirus αυτή την στιγμή ποιό είναι;
άδικος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Γι'αυτό σου έδωσα αυτό το link. Για να πάρεις γνώμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα