Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτή την στιγμή έχω το avira το PRO .

δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά . αρκεί να είναι φούλ προστατευμένος .

γεγονος Α:

μπορεις να εχεις το ιδο avira pro  να εισαι εντελως το ιδιο φουλ προστετευμενος ΑΚΡΙΒΩΣ  το ιδιο

χωρις να πληρωσεις δραχμη !

γεγονος Β:

αν δε σε νοιαζουν τα λεφτα δωστα τους καλα κανεις..

αυτα τα λεω γιατι υπαρχει κοσμος που δε ξερει και νομιζει πως ενα προγραμμα σπασμενο μπορει να εχει λιγοτερες δυνατοτητες η να παρεχει λιγοτερα απ το αγορασμενο ! αν το προγραμμα ''σπασει'' φιλε μου ειναι ακριβως το ιδιο μετα λειτουργικα σαν να το αγορασες απο το μαγαζι .. ΑΚΡΙΒΩς  το ιδιο ..

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...και δεν ειναι μονο αυτο.Καποιοι νομιζουν(οπως και ο ts) πως "για να μην κολησεις ιο πρεπει να αγορασεις και ενα antivirus."

• Like 1
Δημοσ.

αυτα τα λεω γιατι υπαρχει κοσμος που δε ξερει και νομιζει πως ενα προγραμμα σπασμενο μπορει να εχει λιγοτερες δυνατοτητες η να παρεχει λιγοτερα απ το αγορασμενο ! αν το προγραμμα ''σπασει'' φιλε μου ειναι ακριβως το ιδιο μετα λειτουργικα σαν να το αγορασες απο το μαγαζι .. ΑΚΡΙΒΩς  το ιδιο ..

Ναι, αλλά με δυο παρατηρήσεις:

- Μπορεί ανά πάσα στιγμή να σταματησει να λειτουργεί (πολλά κλειδιά γίνονται block συνεχώς).

- Αν χρησιμοποιείς executable crack, μπορεί να είναι επιβλαβές (βέβαια, θα σου ζητάει να κλείσεις το antivirus πριν το τρέξεις).

Δημοσ.

γεγονος Α:

μπορεις να εχεις το ιδο avira pro  να εισαι εντελως το ιδιο φουλ προστετευμενος ΑΚΡΙΒΩΣ  το ιδιο

χωρις να πληρωσεις δραχμη !

γεγονος Β:

αν δε σε νοιαζουν τα λεφτα δωστα τους καλα κανεις..

εννοείτε πως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα να τους δώσω την παραμικρή δραχμή ... σπασμένο εννοείται θα το έχω

• Like 1
Δημοσ.

Δυστηχώς παίζω κάποια παιχνίδια που δεν γίνεται να τα τρέξω σε linux ούτε με wine ...

Πάντως απο τα καλά "αγορασμένα" και ελαφρυά anti-virus ποιά είναι;

Δημοσ.

Κανενα antivirus δεν σου εγγυαται τιποτα,εξαρταται τι κανεις εσυ με το pc σου και κατα ποσο αρκετες φορες αφηνεις γνωστα και μη προγραμματα να κανουν εγκατασταση 3rd party apps, τιγκα στο spyware/adware/trojans.

Παντως συνηθως οτι πληρωσεις περνεις. Εχω δοκιμασει παρα πολλα και για εμενα το bitdefender που εχω τωρα δεν θεωρειται τυχαια  το καλυτερο antivirus.

Δημοσ.

κάποιοι λένε ότι το σπασμένο antivirus είναι το ίδιο με το γνήσιο , οκ
δηλαδή τα norton kaspersky κτλ δουλεύουν δωρεάν για σένα και κάνουν
update το δικό σου σπασμένο η δεν έχουν πάρει χαμπάρι οτι είναι σπασμένο
πλάκα κάνετε . δεν ξέρουν το πρόγραμμα  το οποίο δημιούργησαν . πιστεύω
διαφημιστικός λόγος και μονο κρίσιμα update καθυστερημένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...