defacer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Starlight: Καλό θα ήταν να ακούσεις τους "επικριτές" σου μπας και βγει κανένα χρήσιμο συμπέρασμα. Κατά τα άλλα στην ηλικία που έμαθα να γράφω προγράμματα το πιθανότερο είναι πως εσύ μάθαινες πολλαπλασιασμό, ενώ χοντρικά την ίδια περίοδο που το έκανες αυτό ξεκίνησα να πληρώνομαι για τη δουλειά αυτή. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω τα πάρε δώσε με κόσμο που, ανεξαρτήτως ηλικίας, φέρεται ανώριμα στο βαθμό που το κάνεις εσύ σ' αυτό το thread (seriously? "δε θα βγάλεις γκόμενα ποτέ?" πάει πολύς καιρός που ήμουν αρκετά παιδάκι για να εκτιμήσω τέτοια επιχειρήματα). Δείχνεις "σεβασμό" σε όσους σου τρίβουν στη μούρη πράγματα που δε μπορείς να εκτιμήσεις, ενώ κάνεις ακριβώς το αντίθετο σε όσους σου λένε πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν το πας και πολύ καλά. Αλλά στρώσε το κρεβάτι σου όπως εσύ νομίζεις. Εγώ δε θα σε ξαναενοχλήσω. 1
Star_Light Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Starlight: Καλό θα ήταν να ακούσεις τους "επικριτές" σου μπας και βγει κανένα χρήσιμο συμπέρασμα. Κατά τα άλλα στην ηλικία που έμαθα να γράφω προγράμματα το πιθανότερο είναι πως εσύ μάθαινες πολλαπλασιασμό, ενώ χοντρικά την ίδια περίοδο που το έκανες αυτό ξεκίνησα να πληρώνομαι για τη δουλειά αυτή. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω τα πάρε δώσε με κόσμο που, ανεξαρτήτως ηλικίας, φέρεται ανώριμα στο βαθμό που το κάνεις εσύ σ' αυτό το thread (seriously? "δε θα βγάλεις γκόμενα ποτέ?" πάει πολύς καιρός που ήμουν αρκετά παιδάκι για να εκτιμήσω τέτοια επιχειρήματα). Δείχνεις "σεβασμό" σε όσους σου τρίβουν στη μούρη πράγματα που δε μπορείς να εκτιμήσεις, ενώ κάνεις ακριβώς το αντίθετο σε όσους σου λένε πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν το πας και πολύ καλά. Αλλά στρώσε το κρεβάτι σου όπως εσύ νομίζεις. Εγώ δε θα σε ξαναενοχλήσω. Ολο λογια ακουμε defacer και απο εργα 0. Εγω σου ειπα οτι εχεις αν εχεις δειξτο. Εγω δεν ασχοληθηκα απο τα 10 μου με την πληροφορικη αυτο το ειπα εξαρχης προσπαθω ομως .... εγω εχω να μαθει να ακουω και να συμφωνω οταν χρειαζεται εσυ επιμενεις στα δικα σου. Δεν ειμαι εγω ο ανωριμος τραβα και πες αυτα που μου ειπες εδω καπου εξω .... να δεις αντιμετωπιση. Ξεκινα να κραζεις ατομα που δουλευουν και αμα δεν το λαβουν ως επιθεση εναντιον τους απο την στιγμη που εχουν επιλεγει μεσω καποιας διαδικασιας εγω χανω στοιχημα.... πες επισης και οποιον σε ρωτησει για την προυπηρεσια σου αδιακριτο να δεις γελιο. Σε προκαλω Δεν θα βγαλεις γκομενα ποτε (αν δεν εισαι ηδη παντρεμενος ή δεσμευμενος) με το να μιλας συνεχεια για υπολογιστες και σε αυτο σου βαζω και στοιχημα οτι γουσταρεις. Παιδακι δεν ειναι αυτος που βγαζει γκομενες.... να εισαι σιγουρος. Αλλοι ειναι τα παιδακια.... σε μενα μην λες για παιδακια σε αυτα τα ξερω πολυ καλυτερα απο οσο νομιζεις ουτε να μου το παιξεις ανωτεροτητα και περιφρονηση στην νουμερο 1 συζητηση σε ολες τις αντρικες παρεες (δηλαδη τις γυναικες ). Στον προγραμματισμο εισαι καλος ειπαμε. Και αυτο με τον σεβασμο δεν το καταλαβα..... θες να πεις οτι με βοηθας? φιλε σε μενα δεν θα λες τετοια αν εχεις σκοπο να το κτυπησεις μετα καλυτερα να μην βοηθησεις εξαρχης. Το εχω πει και στο παρελθον αυτο..... οποιος νομιζει οτι επειδη βοηθαει δεν θα δεχτει και αντιλογο σε πραγματα που έχει αδικο το ξεκαθαριζουμε απο τωρα.... οπου μπορω βοηθαω και εγω εδω... οποιος θελει και μπορει βοηθαει. Αλλα προσωπικα το θεωρω αισχρο επειδη βοηθησες καποιον οταν διαφωνισετε ή τσακωθειτε να του το κτυπησεις. Αν εισαι τετοιος χαρακτηρας μην απαντησεις ποτε ξανα. Πρεπει να μαθεις να κανεις αντιλογο ... τι μας περασες? για ζωα και προβατα? θα λες πραγματα χωρις να σου κανουμε ερωτησεις ... χαχα ελεος πρωτη φορα το ακουω αυτο. Πολυ ευκολα προσβαλλεσαι..... προσεξε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα