Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη στιγμή που ξέρεις ότι έχεις πιει παραπάνω ή είσαι ψιλοντίρλα μην καλείς την τροχαία.Πες στο άλλο να πάρετε τις ασφάλειες και αυτές θα κρίνουν ποιος φταίει. Παίχτο τρελίτσα ότι μπορεί να φταις και εσύ ρε αδερφέ γιατί πέρασες πολύ κοντά στο αμάξι του.

Το ότι φταίει που άνοιξε την πόρτα είναι σίγουρο.Εσύ όμως αφού τα έχεις τσούξει λιγάκι κάνε την πάπια να έρθουν οι ασφάλειες και μετά τη βρίσκεις την άκρη αφού θα έχεις ξεσουρώσει. :P         Αν είσαι τραυματισμένος μπορείς και την άλλη μέρα,χωρίς αλκοόλ στο αίμα  να πας στην τροχαία να το καταγγείλεις. 

Τώρα δες με την ασφάλειά σου τι θα κάνεις και πλήρωσε το πρόστιμο γιατί αν το αφήσεις θα πάει τριπλάσιο στην Εφορία.:lol:

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Themis29 είπε

Κάνουν σε όλα τα τροχαία ατυχήματα 

απο πότε;

Υποτίθεται οτι αν υπάρχει τραυματισμός είναι υποχρεωτικό το αλκοτέστ αλλά συνήθως είναι θέμα αστυνομικών αν θα κάνουν ή όχι.

Επεξ/σία από johnbond
  • Like 1
Δημοσ.

Οι μαλακιες πληρωνονται.

Και αυτη που ανοιξε τη πορτα διχως αυριο θα πληρωσει, και αυτος που "οδηγουσε μια χαρα" ενω ηταν πιωμενος.

Την επομενη φορα θα το ξανασκεφτει παραπανω.

• Like 2
Δημοσ.

Και στις δυο περιπτωσεις ειστε απαραδεκτοι.δεν φτανει που ο ενας διπλοπαρκαρει αρα εχεις γνωση τι μπορει να παθεις ο αλλος οδηγει εχει πιει λιγο .οταν οδηγαω την μηχανη ποτε δεν παω κοντα στα παρκαρισμενα ουτε κανω σφηνες στα αυτοκινητα γιατι ολο καποιο ζωον θα πεταχτει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, papoys1 είπε

Από τη στιγμή που ξέρεις ότι έχεις πιει παραπάνω ή είσαι ψιλοντίρλα μην καλείς την τροχαία.Πες στο άλλο να πάρετε τις ασφάλειες και αυτές θα κρίνουν ποιος φταίει. Παίχτο τρελίτσα ότι μπορεί να φταις και εσύ ρε αδερφέ γιατί πέρασες πολύ κοντά στο αμάξι του.

...

Μου αρέσει που δίνεις συμβουλές για το πως να τη γλυτώσει από τα «χειρότερα» (νομικά) σε ενδεχόμενο ατύχημα κάποιος που οδηγούσε πιωμένος. Εύγε.

Επεξ/σία από Haldol
  • Like 1
Δημοσ.

οταν ειμαι με το φορτηγακι,οδηγαω συριζα με τα μπαρκαρισμενα,ελπιζοντας να ανοιξει καποιος πορτα,αλλα φευ........με το μηχανακι ,οδηγαω στην μεση του δρομου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

οταν ειμαι με το φορτηγακι,οδηγαω συριζα με τα μπαρκαρισμενα,ελπιζοντας να ανοιξει καποιος πορτα,αλλα φευ........με το μηχανακι ,οδηγαω στην μεση του δρομου

Ευγε και σε σενα.

Δημοσ.
Στις 28/1/2018 στις 8:54 ΜΜ, johnbond είπε

Αν δεν ήπιες πολύ πως κατάλαβαν οτι ήσουν μεθυσμένος και σου έκαναν αλκοτέστ; 

Δε νομίζω οτι κάνουν αλκοτέστ σε κάθε ατύχημα

Στις 28/1/2018 στις 11:37 ΜΜ, Themis29 είπε

Κάνουν σε όλα τα τροχαία ατυχήματα 

ντριν ντριν ντριιιιν

θετικό και το ψευτόμετρο

Στις 29/1/2018 στις 8:11 ΜΜ, Haldol είπε

Μου αρέσει που δίνεις συμβουλές για το πως να τη γλυτώσει από τα «χειρότερα» (νομικά) σε ενδεχόμενο ατύχημα κάποιος που οδηγούσε πιωμένος. Εύγε.

παρεξηγηση δικε μου ο παππους ειναι τοοοσο καλος που καμια φορα ξεχναει οτι τον διαβαζουνε και "κακοι" :-)

Στις 29/1/2018 στις 9:44 ΜΜ, dollyyy19 είπε

:huh:

• Like 1
Δημοσ.

Ο παθών μεθυσμένος οδηγός θα τιμωρηθεί με πρόστιμο από τη τροχαία η το δικαστήριο για το αλκοόλ , ο υπαίτιος οδηγός θα πληρώσει τη παράβαση διότι δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή ανοίγοντας τη πόρτα και η ασφάλεια  για τις υλικές του οχήματος και σωματικές βλάβες του οδηγού [μεθυσμένου]!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια ή αν έχω καταλάβει κάτι λάθος,

Άμα σου κάνουν αλκοτέστ και είσαι πάνω από το όριο, θεωρείσαι μεθυσμένος και θα έχεις μπλεξίματα (και δικαίως).

Άμα είσαι έστω και λίγο κάτω από το όριο τότε δεν θεωρείσαι μεθυσμένος και όλα οκ.

Σωστά?

Διότι βλέπω να την πέφτετε στον τύπο που είχε το θέμα ενώ αυτός ανέφερε ότι είχε πιει λίγο. Χωρίς να αναφέρει όμως αν το αλκοτέστ που του έκαναν ήταν πάνω ή κάτω από το όριο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Διότι βλέπω να την πέφτετε στον τύπο που είχε το θέμα ενώ αυτός ανέφερε ότι είχε πιει λίγο. Χωρίς να αναφέρει όμως αν το αλκοτέστ που του έκαναν ήταν πάνω ή κάτω από το όριο...

Στις 28/1/2018 στις 6:35 ΜΜ, Themis29 είπε

Καλησπέρα Εχθές το βράδυ καθώς γυρνούσα σπίτι με την μηχανη πήγα να περάσω δίπλα από ένα αυτοκίνητο που ηταν σταματημενο στην μεση του δρομου άνοιξε την πόρτα κ με χτυπησε ήρθε η τροχαία κ βρέθηκα θετικός σε αλκοτεστ Ποιός είναι υπαίτιος σε αυτήν την περίπτωση κ τι μπορώ να κανω

Στις 28/1/2018 στις 8:41 ΜΜ, Themis29 είπε

Έτσι έγινε μου έκοψαν κλήση για το αλκοόλ αλλά το άλλο όχημα έκανε αρνητική δηλωση

Σε καλυπτουν αυτα;

Επεξ/σία από webparts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...