Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι θα εχει γινει. μηπως ειχες spoofers επανω;

πρεπει να βρεις καποιον με Ε3-flasher να στο ξεμπρικαρει.

αλλα πρωτα δοκιμασε αυτο 

http://www.insomnia.gr/topic/470433-πρόβλημα-ps3-brick/?p=5158401

Αν δε δεις φως τοτε μονο Ε3

δεν γνωριζο τι ειναι το spoofers θα δοκιμασω παντως αυτο που μου ειπες πρωτα,,για να δουμε ευχαριστω.

Δημοσ.

Λοιπον ανοιγω το ps3(μου το εδωσαν και δεν ξερω αν το εχει τσιπαρει) και εχω ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με αυτα που αναφερει ο wolf400 με την μονη διαφορα οτι εμενα ζεστενεται κατευθειαν ο επεξεργαστης και κλεινει η κονσολα μονη της λογο υπερθερμανσης(με φουλ λειτουργια του fan).Εχει καει ο επεξεργαστης ή ειναι κατι αλλο.Οποιος γνωριζει τα φωτα του.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Πας για YLOD εσυ. αλλο θεμα

ανοιξε το και αλλαξε παστα σε πρωτη φαση

η εσυ η καποιος που πιανουν τα χερια του

http://www.insomnia.gr/topic/472953-playstation-3-jailbroken-multiman-temperature-thread/page-2

κοιτα το παραπανω ποστ με τη διαφορα οτι δεν ξερω αν ειναι χακαρισμενο ωστε να εχει Μουλτιμαν για να δεις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

δεν είναι σίγουρα ylod γιατί εμένα αφού το ανοίξω κάνει όπως είπα παραπάνω τα ίδια πράγματα με αυτα που είπε το παλικάρι στο πρώτο ποστ με την διαφορά ότι εμένα καίει μέσα σε ένα λεπτό ο επεξεργαστής και όχι η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Φυσικα και δεν ειναι YLOD. Εγραψα οτι πας για YLOD. Δηλαδη το ΥΛΟΔ θα ειναι το επομενο σταδιο.

Η λυση ειναι αυτη που σου προτεινα. Ανοιγμα - αλλαγη παστας.

Μετα αν σου κανει τα ιδια τοτε ειναι και brick.

Του λυκου ειναι εντελως διαφορετικο δεν εχει θεμα υπερθερμανσης ουτε του σβηνει λογω υπερθερμανσης.

Δημοσ.

Εβαλα παστα αλλα κανει τα ιδια.Αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι καιει ο επεξεργαστης σε λιγο χρονο,ειναι και αυτο συμπτωμα του brick??Τι αλλο μπορει να φταιει??

Δημοσ.

brick = θεωρητικα τεχνικα λειτουργικη συσκευη χωρις προβλημα στο hardware η οποια ομως δεν εκινει λογω fault σε μερος του λογισμικου της. οσον αφορα το ΠΣ3 το brick εχει να κανει με τη NOR/NAND μνημη του συνηθως. Εμφανιζεται με πρασινο λαμπακι και black screen οταν εχουμε αποκλεισει προβλημα στα video settings η τον σκληρο.

YLOD = Τεχνικα faulty συσκευη με προβλημα στο hardware του συστηματος. Κατα 90% ειναι απο υπερθερμανση στον cell η την RSX, καθως και τις κολλησεις της μητρικης, αλλα ΥΛΟΔ μπορει να δωσει και ο σκληρος η το BR Drive. Ειναι ομως καθαρα θεμα hardware fault. Το YLOD βγαινει απο το λεγομενο YellowLightOfDeath. οταν ανοιγει η κονσολα βλεπεις κιτρινο φωτακι αντι για πρασινο και μετα το γυριζει σε κοκκινο.

Οι επεξεργαστες θερμαινονται πολυ γρηγορα. Μολις το ανοιξεις σε 5 λεπτα θα πιασει 60-65 βαθμους. και στα πισι το ιδιο γινεται. αν στο ΠΣ3 η θερμοκρασια ανεβει 78-80 τοτε κλεινει για αυτοπροστασια. Προφανως εσενα ανεβαινει πολυ γρηγορα γι αυτο κλεινει. μηπως δεν εβαλες σωστα την παστα; δες τα βιντεο στο αλλο ποστ για να δεις ακριβως πως τη βαζουνε. ισως να εχεις θεμα και με τον ανεμιστηρα.

Απο κει και περα δεν εχει να κανει με brick. τουλαχιστο απ οσο ξερω δεν εχει αναφερθει πουθενα κατι τετοιο. ειναι θεματα εντελως ασχετα μεταξυ τους οσον αφορα τη λυση τους.

Στο brick δε θερμαινεται η κονσολα για να κλεισει μονη της.

Δημοσ.

Φιλε μου την παστα την εχω βαλει σωστα μιας και εχω ξανα βαλει σε πσ3,λαπτοπ........Οσο για το fan λειτουργει κανονικα.Δεν βγαζω ακρη μακαρι να ηταν ylod να το επισκευαζα(reballing) και να εκλεινε εδω το θεμα αλλα δεν ειναι.,παντως ευχαριστω για τον χρονο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...