Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναβει κανονικα το ps3 αλλα στην οθονη βλεπω μονο μαυρη εικονα,

εχω δοκιμασει ολες τις διαδικασιες με τα 'μπιμπ' και υστερα απο αυτο μου κολαει κιολας το power και δεν κλεινει απο εκει ,,,,,και ετσι αναγκαζομε να βγαλω την κεντρικη πριζα για να κλεισει.

θα μπορουσε να βοηθησει καποιος?

Δημοσ.

Αν έκανες Reset τα Video Settings κρατώντας για μερικά δευτερόλεπτα το Power Button πατημένο όταν η κονσόλα είναι κλειστή και δοκίμασες και σε άλλη τηλεόραση, τότε πας για μητρική.

Δημοσ.

Αν έκανες Reset τα Video Settings κρατώντας για μερικά δευτερόλεπτα το Power Button πατημένο όταν η κονσόλα είναι κλειστή και δοκίμασες και σε άλλη τηλεόραση, τότε πας για μητρική.

τα εκανα ολα αυτα με τα μπιμπ ,,,το εβαλα και σε αλλη τηλεοραση ,,,,αλλαξα και καλοδιο hdmi ,,,,τιποτα ομως μου κολλαει συνεχεια το κουμπι του power,,

παιζει να ειναι ο σκληρος?ποσο ειναι το κοστος για μητρικη?

Δημοσ.

Δοκίμασε και με νέο δίσκο αν σου είναι εύκολο.
Ξέρω ότι κοστίζει περίπου στα 80€. Δεν ξέρω κάποιος αν προτείνει κάτι άλλο.

Δημοσ.

Άσχημο αυτό.Είναι το phat ή το slim.Aν είναι το phat (και έχει πρόβλημα στη μητρική) θα έπρεπε να σου είχα βγάλει ylod.

Δημοσ.

Άσχημο αυτό.Είναι το phat ή το slim.Aν είναι το phat (και έχει πρόβλημα στη μητρική) θα έπρεπε να σου είχα βγάλει ylod.

οχι το slim ειναι 320gb

Δημοσ.

Εγγύηση δεν έχεις να τους το πας?Τελικά δοκίμασες αυτό με τον σκληρό?

Δες λίγο -> 

Μέχρι το τέλος δες το,δεν είναι αυτό που κάνεις reset τα Video Settings και άκου και αυτά που λέει για τους σκληρούς.

Δημοσ.

Δεν ειναι μητρικη ουτε και YLOD.

Πρασινο λαμπακι και μαυρη οθονη ειναι brick. Καποιο προβλημα - θεμα της μνημης NOR του ΠΣ3.

ΕΚΤΟΣ εαν παιζει προβλημα με τα βιντεο settings. Kαταρχας δοκιμασες να το συνδεσεις με το καλωδιο μουλτι (αυτο που δινει μαζι το ΠΣ3 που καταληγει σε RCA υποδοχες στην υποδοχη σκαρτ της τηλεορασης η σε αλλη τηλεοραση; Πρεπει πρωτα να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι θεμα HDMI της TV η του ΠΣ3 η του καλωδιου.

Δηλαδη να δοκιμασεις σε 2 τηλεορασεις με 2 διαφορετικα καλωδια με HDMI πρωτα παντα με τα "μπιπ -reset video settings". Αν δε δουλευει τιποτα δοκιμαζεις παλι με reset video settings με τα σκαρτ-μουλτι καλωδια

εδω ειναι ο σωστος τροπος να κανεις reset video settings.

http://www.insomnia.gr/topic/458653-προβλημα-ps3/?p=4956734

Επισης ανοιξε το πορτακι του σκληρου δισκου και δες αν εχει αποσυνδεθει κουνηθει. Καλο ειναι να δοκιμασεις και αλλο σκληρο δισκο.

Αν αποκλεισεις σκληρο + video settings τοτε ειναι brick δυστυχως.

Δημοσ.

Δεν ειναι μητρικη ουτε και YLOD.

Πρασινο λαμπακι και μαυρη οθονη ειναι brick. Καποιο προβλημα - θεμα της μνημης NOR του ΠΣ3.

ΕΚΤΟΣ εαν παιζει προβλημα με τα βιντεο settings. Kαταρχας δοκιμασες να το συνδεσεις με το καλωδιο μουλτι (αυτο που δινει μαζι το ΠΣ3 που καταληγει σε RCA υποδοχες στην υποδοχη σκαρτ της τηλεορασης η σε αλλη τηλεοραση; Πρεπει πρωτα να σιγουρευτεις οτι δεν ειναι θεμα HDMI της TV η του ΠΣ3 η του καλωδιου.

Δηλαδη να δοκιμασεις σε 2 τηλεορασεις με 2 διαφορετικα καλωδια με HDMI πρωτα παντα με τα "μπιπ -reset video settings". Αν δε δουλευει τιποτα δοκιμαζεις παλι με reset video settings με τα σκαρτ-μουλτι καλωδια

εδω ειναι ο σωστος τροπος να κανεις reset video settings.

http://www.insomnia.gr/topic/458653-προβλημα-ps3/?p=4956734

Επισης ανοιξε το πορτακι του σκληρου δισκου και δες αν εχει αποσυνδεθει κουνηθει. Καλο ειναι να δοκιμασεις και αλλο σκληρο δισκο.

Αν αποκλεισεις σκληρο + video settings τοτε ειναι brick δυστυχως.

εβαγαλα τον δισκο τον εβαλα ξανα τιποτα ,,,δοκιμασα και το καλοδιο multi,τα ιδια,,,για πιο λογο να εφαγε brick ομως?το μονο παραξενο ειναι πως το κουμπι του power δουλευει οποτε θελει.

Δημοσ.

το εχεις με cfw(χακαρισμενο) η με ofw?

και τι date code γραφει απο κατω;

ναι το εχω χακαρισμενο στην 3.55

date code 0C

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...