pontikodaimonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 καλησπερα! πιστευω πως εφτασε η στιγμη να αγορασω και εγω ενα Smartphone καθως το k800 μου ειναι λιγο απαρχαιωμενο...οποτε εκανα μια ερευνα αγορας και εχοντας οχι και πολλα χρηματα προς διαθεση (150-250 ευρω) αλλα και θελωντας να αγορασω ενα κινητο που θα με ικανοποιει και τωρα αλλα και μετα απο καποια χρονια(δηλ. να μην χρειαστει μετα απο 2-3 χρονια να αγορασω αλλο απλα και μονο γιατι θα ειναι πολυ πισω τεχνολογικα..) κατεληξα στο Samsung Galaxy S Advance(199 ευρω απο Public).Το συγκεκριμενο οπως διαβασα σε αρκετα αρθα και Forums αποτελει μια καλη επιλογη καθως συνδιαζει δυνατα χαρακτηριστηκα με προσιτη τιμη..θα ηθελα λοιπον να μου δωσεται και εσεις τισ γνωμες σας(Η' ακομα και να προτεινεται καποιο αλλο..) αλλα και να μου λυσεται τα εξης ερωτηματα: το συγκεκριμενο κινητο θα εχει τη δυνατοτητα να δεχθει μελλοντικες εκδοσεις Android ή θα ''μενει πισω'',συκριτικα με το S2 ειναι πολυ κατωτερο?θα μπορω αν ''τρεχω'' ανετα εφαρμογες ή θα εχω προβλημα με κοληματα?και γενικα υπαρχει καποιο προβλημα με το S Advance?και τελος υπαρχει περιπτωση με την κυκλοφορια του S4 να πεσουν οι τιμες των Samsung και ετσι να μπορεσω να παρω το S2 σε τιμη κοντα στα 250 (απο 320-350 που εχει σημερα)?..καθε γνωμη ειναι δεχτη..ευχαριστω εκ των προτερων.
8elwADSL Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Γεια σου φίλε, το galaxy s advance είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι τα 200€ από εκεί και πάνω μέχρι τα 250 παίζουν και άλλα όπως το xperia P και το sgs3 mini. Το s advance έχει καλά χαρακτηριστικά και δύσκολα θα συναντήσεις πρόβλημα στο να τρέχει βαριές εφαρμογές βέβαια αυτό εξαρτάται και από τις ανάγκες του καθενός.Σύντομα έρχεται και η 4.1 jb που θα το κάνει ακόμα καλύτερο αλλά πιστεύω ότι δύσκολα θα πάρει άλλη αναβάθμιση καθώς είναι σε φάση eol αλλά μακάρι να με διαψεύσει η sammy στο μέλλον. Από το s2 είναι λίγο κατώτερο βέβαια σε μερικά benchmarks που έχω δει το περνάει http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_advance-review-732p3.php αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το s2 καθώς συνολικά το τελευταίο είναι καλύτερο. Τώρα το s2 λογικά θα πέσει όταν έρθει εδώ το s4 βέβαια πριν λίγο καιρό το είχαν σε προσφορά μερικά καταστήματα στα 270€ ίσως μελλοντικά το δούμε ξανά σε τέτοια τιμή.
XMorsX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δες το xperia P, το θεωρω την καλυτερη αγορα στα χρηματα αυτα: http://www.skroutz.gr/s/1799095/Sony-Xperia-P.html Οταν αγορασα εγω κινητο πριν απο ενα χρονο το sole κοστιζε 230 και το P 350. Τωρα το sole εχει πεσει στα 210 και το P στα 230. Εχει δηλαδη πολυ καλο vfm, δεδομενου του hardware του, της κατασκευης του, της υψηλης αναλυσης της οθονης του και της 7αρας καμερας του. Μονο μειον οτι δεν δεχεται επεκταση μνημης, αλλα εχει ηδη 16GB ενσωματομενα, δυσκολα να χρειαστεις παραπανω.
8elwADSL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Εχει όμως τραγική μπαταρία οπότε αν κάνει έντονη χρήση δεν θα το συνιστούσα.
manzana Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Το συγκεκριμένο κινητό, για το Samsung Galaxy S Advance λέω, το έχω και γω και είμαι πάααααααρα πολύ ευχαριστημένη. Αν δεν έχεις δει κάτι άλλο μέχρι τώρα και δεν έχεις προχωρήσει σε αγορά, στο προτείνω σίγουρα! Το έχει στα Public στο Περιστέρι 169 ευρώ, αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε.
Millennium Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Πολύ καλή τιμή αλλά το χει μόνο εκεί λόγω εγκαινίων
nikzirk Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 S advance φιλε οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα