Προς το περιεχόμενο

Astrea Grand

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχω στη κατοχη μου ενα astrea grand του 97 και αποφασισα να προβω σε μια συντηρηση.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν για να αλλαξω το γραναζι της τρομπας και τη καδενα λυνω η οχι το μηχανακι. Ενας μου ειπε οτι αν αφαιρεσεις το καπακι της καδενας τη περνας απο εκει και με συρμα την τραβας πισω. Εγω απο οσο θυμαμαι το γραναζι οταν το ξεβιδωσεις δεν αφαιρειται αν δε λασκαρεις καποιες βιδες. Γνωριζεις κανεις κατι σχετικο η αν υπαρχει βιντεο περιγραφης της ανω εργασιας;

Επεξ/σία από pap pan
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/381881-honda-astrea-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF/page-3?hl=%20astrea%20%20grand

γραναζι της τομπας

εννοεις του εκκεντροφορου μαλλον

για μενα πηγαινε σε συνεργειο αν κανεις καποιο λαθος και ξεχρονιστει η σου πεσει μεσα κατι κλπ παει το μοτερ ,συνηθως θελει και τεντωτηρες

Δημοσ.

Θα το παω σε φιλο μου που εχει συνεργειο εννοειται. Απλα διαφωνουσα με αλλο μαστορα που μου το ειπε και οτι απλα λυνει το καπακι της καδενας και αυτο του βολαν και την τραβα απο εκει για να μη λυσει τη μηχανη. Οσο για το γραναζι της τρομπας για να το αλλαξει λυνει το καπακι του συμπλεκτη και τις σχετικες βιδες κραταει κοντρα με ενα μιτοτσιμπιδο και το ξεβιδωνει. Εδω ειναι που διαφωνουσα γιατι θυμαμαι πως και να το λυσεις δεν αφαιρειται (μονο στο astrea) χωρις να λυσει τις σχετικες βιδες. Τελος σπαντων αυτος θα ελυνε ολο το μηχανακι για να μην λυση τη μηχανη μπροστα που αλλωστε αν δεν αφαιρεσεις το πιστονι απο το κυλινδρο δεν αλλαζεις και ελατηρια και εχεις τη δυνατοτητα για καινουργιες φλαντζες.Αυτο θα κανω, ευχαριοστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...