pap pan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια εχω στη κατοχη μου ενα astrea grand του 97 και αποφασισα να προβω σε μια συντηρηση.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν για να αλλαξω το γραναζι της τρομπας και τη καδενα λυνω η οχι το μηχανακι. Ενας μου ειπε οτι αν αφαιρεσεις το καπακι της καδενας τη περνας απο εκει και με συρμα την τραβας πισω. Εγω απο οσο θυμαμαι το γραναζι οταν το ξεβιδωσεις δεν αφαιρειται αν δε λασκαρεις καποιες βιδες. Γνωριζεις κανεις κατι σχετικο η αν υπαρχει βιντεο περιγραφης της ανω εργασιας; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2013 από pap pan
lef50 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/381881-honda-astrea-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF/page-3?hl=%20astrea%20%20grand γραναζι της τομπας εννοεις του εκκεντροφορου μαλλον για μενα πηγαινε σε συνεργειο αν κανεις καποιο λαθος και ξεχρονιστει η σου πεσει μεσα κατι κλπ παει το μοτερ ,συνηθως θελει και τεντωτηρες
pap pan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Θα το παω σε φιλο μου που εχει συνεργειο εννοειται. Απλα διαφωνουσα με αλλο μαστορα που μου το ειπε και οτι απλα λυνει το καπακι της καδενας και αυτο του βολαν και την τραβα απο εκει για να μη λυσει τη μηχανη. Οσο για το γραναζι της τρομπας για να το αλλαξει λυνει το καπακι του συμπλεκτη και τις σχετικες βιδες κραταει κοντρα με ενα μιτοτσιμπιδο και το ξεβιδωνει. Εδω ειναι που διαφωνουσα γιατι θυμαμαι πως και να το λυσεις δεν αφαιρειται (μονο στο astrea) χωρις να λυσει τις σχετικες βιδες. Τελος σπαντων αυτος θα ελυνε ολο το μηχανακι για να μην λυση τη μηχανη μπροστα που αλλωστε αν δεν αφαιρεσεις το πιστονι απο το κυλινδρο δεν αλλαζεις και ελατηρια και εχεις τη δυνατοτητα για καινουργιες φλαντζες.Αυτο θα κανω, ευχαριοστω πολυ.
lef50 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 κοιτα εδω http://www.cmsnl.com/honda-c100m2-astrea_model16385/partslist/ ειναι ενα λινκ απο το τοπικ που σουδωσα δεν καταλαβα τι εννοεις για την τρομπα λαδιου δεν εχει σχεση με την καδενα του εκκεντροφορου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα