alexsuzukilover Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Γειά σε όλους.Κατέβασα την εφαρμογή Blackmagic Disk Speed Test όταν την είδα σε ένα βίντεο όπου έκανε κάποιος μια μέτρηση.Θα ήθελα να ρωτήσω τι ταχύτητες έχει ο καθένας στα μηχανήματά του,ποιές είναι οι ύποπτες και οι αποδεκτές (πάνω κάτω) και ίσως κάποιες άλλες εφαρμογές που κάνουν το ίδιο για ταυτοποιήση. Παραθέτω το δικό μου τεστ με συμβατικό δίσκο σε mbp mid 12 i7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomby Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Macbook Pro mid2012 i5 4gb ram με Samsung 830 256gb ssd. Για κάποιον άγνωστο λόγο το Read έχει πέσει στο μισό αυτές τις μέρες, κανονικά είναι πάνω απο 400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexsuzukilover Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 πωπωωωω πολύ χάλια είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 late 2009 macbook pro core 2 duo 2.53 Ghz , 8 gb ram, 256 GB crucial SSD δεν ξέρω τί ακριβώς ψάχνουμε αλλά παράπονα δεν έχω χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexsuzukilover Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 εμένα γιατί έχει τικαρισμένα μόνο τα πρώτα δύο στις στήλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ορίστε και τα δικα μου αποτελέσματα απο έναν 13αρι MacBook Air, late 2011, i5, 4 gb ram, με προσεσορα 1,7 και SSD OWC 240gb Aura Pro 6G ps: .... αν και από οτι διάβασα στα σχόλια της εφαρμογής, πολλά άτομα πιστεύουν οτι προφανώς να υπάρχει κάποιο bug στην εφαρμογή, και να μετράει με 'λάθος κώδικα'! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα