adams24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 για σας παιδιά θέλω να κάνω μια εφαρμογή android (να προσπαθήσω τουλάχιστον)για livi score και αποτελέσματα ποδοσφαίρου κυρίως ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αυτό που με προβληματίζει είναι το έξεις από που θα ενημερώνεται η εφαρμογή?? για τα αποτελέσματα και το σκορ πρέπει να προσθέσω κάποιο site με live score και αποτελέσματα?? θα δουλέψω με το eclipse και android SDK manager
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Η θα έχεις κάπου έναν δικό σου κεντρικό server όπου ο ίδιος θα ενημερώνεις τα αποτελέσματα και μετά αυτά θα βγαίνουν στην εφαρμογή...η πρέπει να τα παίρνεις απο κάποιο site. Για να τα πάρεις απο οποιοδήποτε site πρέπει να έχεις πρόσβαση στη βάση δεδομένων τους. Αυτό γίνεται...το θέμα είναι πως θα τους πείσεις.
adams24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 καλά το φανταστικά δηλ για αυτό εδώ π.χ http://www.opap.gr/el/web/guest/live-bet χριαζομε την άδεια από το site που θέλω να χρησιμοποιήσω σωστά ??
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Όχι μόνο άδεια, αλλά και πρόσβαση στη βάση τους. Εκτός αν τραβάς και επεξεργάζεσαι την html...το οποίο είναι μπακαλίστικο.
nilosgr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Όχι μόνο άδεια, αλλά και πρόσβαση στη βάση τους. Εκτός αν τραβάς και επεξεργάζεσαι την html...το οποίο είναι μπακαλίστικο. Μια γρηγορη-ευκολη λυση. Ετσι το βλεπω εγω
adams24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 κατάλαβα επόμενος πάμε στην άλλη επιλογή δημιουργία μπλοκ ενημερώσεις και από εκεί τα τραβάω στην εφαρμογή Μια γρηγορη-ευκολη λυση. Ετσι το βλεπω εγω δεν ξέρω πως τραβάω την HTML και επεξεργασία άσε που δεν θέλω να εχω κανένα πρόβλημα είπαμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ
ZAKKWYLDE Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Θα μπορούσες να το κάνεις με XML parsing...να ένα παράδειγμα http://stackoverflow.com/questions/8897459/parsing-xml-from-website-to-an-android-device
adams24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 βασικά με έχει σπάσει τα νευρά το eclipse και τοSDK ότι και να κάνω πατάω run και με λέει ένα κάρο @@ άλλες φορές οτι δεν βρέθηκε και άλλες μου βγάζει erro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα