Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδιά θέλω να κάνω μια εφαρμογή android (να προσπαθήσω τουλάχιστον)
για livi score  και αποτελέσματα ποδοσφαίρου κυρίως ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αυτό που με προβληματίζει είναι το έξεις από που θα ενημερώνεται η εφαρμογή?? για τα αποτελέσματα και το σκορ  πρέπει να προσθέσω κάποιο site  με live score και αποτελέσματα?? θα δουλέψω με το eclipse  και android SDK manager

Δημοσ.

Η θα έχεις κάπου έναν δικό σου κεντρικό server όπου ο ίδιος θα ενημερώνεις τα αποτελέσματα και μετά αυτά θα βγαίνουν στην εφαρμογή...η πρέπει να τα παίρνεις απο κάποιο site. Για να τα πάρεις απο οποιοδήποτε site πρέπει να έχεις πρόσβαση στη βάση δεδομένων τους. Αυτό γίνεται...το θέμα είναι πως θα τους πείσεις.

Δημοσ.

Όχι μόνο άδεια, αλλά και πρόσβαση στη βάση τους. Εκτός αν τραβάς και επεξεργάζεσαι την html...το οποίο είναι μπακαλίστικο.

Δημοσ.

Όχι μόνο άδεια, αλλά και πρόσβαση στη βάση τους. Εκτός αν τραβάς και επεξεργάζεσαι την html...το οποίο είναι μπακαλίστικο.

Μια γρηγορη-ευκολη λυση. Ετσι το βλεπω εγω ;)

Δημοσ.

κατάλαβα επόμενος πάμε στην άλλη επιλογή δημιουργία μπλοκ ενημερώσεις και από εκεί τα τραβάω στην εφαρμογή

Μια γρηγορη-ευκολη λυση. Ετσι το βλεπω εγω ;)

δεν ξέρω πως τραβάω την HTML και επεξεργασία  άσε που δεν θέλω να εχω κανένα πρόβλημα είπαμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ

Δημοσ.

βασικά με έχει σπάσει τα νευρά το eclipse  και τοSDK  ότι και να κάνω πατάω run  και με λέει ένα κάρο @@ άλλες φορές οτι δεν βρέθηκε και άλλες μου βγάζει erro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...