Προς το περιεχόμενο

Kindle Fire HD 8.9 16GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς ενημέρωση πότε αναμένεται να είναι δυνατή η απόκτησή του από Ελλάντα;

Αν είναι να αργήσει, υπάρχει κάτι άλλο στα ίδια χρήματα με τις ιδιες δυνατότητες; Ενδιαφέρομαι κυρίως για ανάγνωση περιοδικών -σε pdf ή online- και βιβλία.

Δημοσ.

Ελλάντα=αφρικανική χώρα που ομοιάζει με την Ελλάδα που προϋπήρχε στον ίδιο τόπο και κατοικούνταν αποκλειστικά από Έλληνες.

Αν δεν το έπιασες, με αυτό τον τρόπο εκφράζω την απογοήτευση μου για το λαό που ζει εδώ. Αλλά ας μη γίνει τέτοια συζήτηση.

Το uk δε στέλνει προς τα εδώ, δοκίμασα ήδη.

Ποια η διαφορά ανάμεσα στο kindle και σ' αυτό: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Spice-IV-8-Bluetooth.htm πέρα από την ελαφρως μικρότερη οθόνη;

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, παρατηρώ ότι στα πιο μεγάλα σε μέγεθος τάμπλετ πέφτει η ανάλυση. Αυτό κάνει την ανάγνωση κειμένων πιο εύκολη ή πιο δύσκολη;

Δημοσ.

<p>Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, παρατηρώ ότι στα πιο μεγάλα σε μέγεθος τάμπλετ πέφτει η ανάλυση. Αυτό κάνει την ανάγνωση κειμένων πιο εύκολη ή πιο δύσκολη;</p>

Σε ποιά πέφτει η ανάλυση;;

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Δημοσ.

Δε θυμάμαι ονόματα, απλά το παρατήρησα καθώς κοιτούσα τα διάφορα μοντέλα.

Τι λέτε για το ipad mini; Είναι καλό για ανάγνωση βιβλίων ή θα μου βγουν τα μάτια; 

Επίσης, η κάμερα αξίζει για βίντεο; Έχω μια παλιά με κασέτα και 1 χρόνο τώρα με τρώει να αγοράσω μια καινούργια -αλλά η κρίση έχει άλλη γνώμη. Με το ipad θα μπορώ να έχω 2 σε 1, δηλαδή τάμπλετ για ανάγνωση βιβλίων + pdf περιοδικών + ικανοποιητικής ποιότητα βιντεοκάμερα;

Δημοσ.

Μαλλον εννοει οτι πεφτει η πυκνοτητα των πιξελ ,δεν υπαρχει σημαντικο προβλημα αν πας σε αξιοπιστη μαρκα ταμπλετ.

Μην ξεχνας οτι ειτε 7αρι ταμπλετ ειτε 10αρι οι επεξεργαστες εχουν συγκεκριμενη ισχυ αν προσπαθουσαν να εχουν το ιδιο ppi στο ταμπλετ με την μεγαλη οθονη το μηχανημα θα σερνοταν.Ηδη πολλα ταμπλετ με ρετινα (παααααρα πολλα πιξελ) βγαζουν προβληματα στην υψηλη αναλυση.

"Ποια η διαφορά ανάμεσα στο kindle και σ' αυτό: http://www.plaisio.g...8-Bluetooth.htm πέρα από την ελαφρως μικρότερη οθόνη;"

Οση διαφορα εχει ενα golf απο ενα yugo.

Δημοσ.

<p>Δε θυμάμαι ονόματα, απλά το παρατήρησα καθώς κοιτούσα τα διάφορα μοντέλα.</p>

<p>Τι λέτε για το ipad mini; Είναι καλό για ανάγνωση βιβλίων ή θα μου βγουν τα μάτια; </p>

<p> </p>

<p>Επίσης, η κάμερα αξίζει για βίντεο; Έχω μια παλιά με κασέτα και 1 χρόνο τώρα με τρώει να αγοράσω μια καινούργια -αλλά η κρίση έχει άλλη γνώμη. Με το ipad θα μπορώ να έχω 2 σε 1, δηλαδή τάμπλετ για ανάγνωση βιβλίων + pdf περιοδικών + ικανοποιητικής ποιότητα βιντεοκάμερα;</p>

Η καμερα του ταμπλετ θα σου προσφερει τις ευκολιες του ψηφιακου βιντεο σε επιπεδο επεξερασιας και διαμοιρασμου, αλλα θα σε δυσκολεψει την ληψη...δενειναι κ τοσο πρακτικο να κρατας ενα ταμπλετ και νατραβας βιντεο,σκεψου τΟ.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Μαλλον εννοει οτι πεφτει η πυκνοτητα των πιξελ ,δεν υπαρχει σημαντικο προβλημα αν πας σε αξιοπιστη μαρκα ταμπλετ.

Μην ξεχνας οτι ειτε 7αρι ταμπλετ ειτε 10αρι οι επεξεργαστες εχουν συγκεκριμενη ισχυ αν προσπαθουσαν να εχουν το ιδιο ppi στο ταμπλετ με την μεγαλη οθονη το μηχανημα θα σερνοταν.Ηδη πολλα ταμπλετ με ρετινα (παααααρα πολλα πιξελ) βγαζουν προβληματα στην υψηλη αναλυση.

"Ποια η διαφορά ανάμεσα στο kindle και σ' αυτό: http://www.plaisio.g...8-Bluetooth.htm πέρα από την ελαφρως μικρότερη οθόνη;"

Οση διαφορα εχει ενα golf απο ενα yugo.

Έδειξες την ηλικία σου με αυτό το σχόλιο. Που να ξέρουν τα πιτσιρίκια τι εστί yugo ;)

Τελικά με έψησε το συγκεκριμένο σχόλιο και αγόρασα το ipad mini. Χτες το βράδυ το παρέλαβα και λίγο που το δούλεψα είμαι κατενθουσιασμένος. Κι επειδή προηγουμένως είχα χρησιμοποιήσει για λίγο ένα φτηνό τάμπλετ, πράγματι η διαφορά είναι όπως την ανέφερες, ητοι golf vs yugo :)

Δημοσ.

Έδειξες την ηλικία σου με αυτό το σχόλιο. Που να ξέρουν τα πιτσιρίκια τι εστί yugo ;)

Τελικά με έψησε το συγκεκριμένο σχόλιο και αγόρασα το ipad mini. Χτες το βράδυ το παρέλαβα και λίγο που το δούλεψα είμαι κατενθουσιασμένος. Κι επειδή προηγουμένως είχα χρησιμοποιήσει για λίγο ένα φτηνό τάμπλετ, πράγματι η διαφορά είναι όπως την ανέφερες, ητοι golf vs yugo :)

Kαλορίζικο! Πολύ καλή επιλογή, κι ας μην έχει ρέτινα οθόνη. Να το χαρείς!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...