agipaok Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Υπαρχει καποια επιλογη ωστε ο υπολογιστης να μην μπαινει σε κατασταστη αδρανοποιησης , αλλα μονο οταν τελειωσε αυτο που κατεβαζω απο το ιντερνετ ? Δηλαδη κανα παιχνιδι που θελει 4 ωρες...μολις δει ο υπολογιστης οτι δεν εχει αλλο κινηση δεδομενων απο το Ιντερνετ (download) τοτε ξερω γω μετα απο 20 λεπτα να αδρανοποιηθει...!
mastor10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 το κατεβαζεις απο καποιο browser ή εχεις καποιο προγραμμα που το κατεβαζεις πχ μt idm κλπ
agipaok Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Τις πιο πολλες φορες απο Jdownloader αλλα τωρα μου ηρθε επειδη κατεβαζα απο steam ενα παιχνιδι και οταν γυρισα ειχε γινει paused...!
agipaok Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτο που βρηκα ψαχνοντας ? Αν τσεκαρω καποια απο αυτα η αδρανοποιηση δεν θα μπαινει απο την καρτα δικτυου ???? Κανεις καμμια βοηθεια?
mastor10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 για ριξε μια ματια εδω http://www.makeuseof.com/tag/automatically-shut-down-your-computer-after-downloading-has-completed/
agipaok Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 για ριξε μια ματια εδω http://www.makeuseof.com/tag/automatically-shut-down-your-computer-after-downloading-has-completed/ Ευχαριστω...! Πολυ καλα ειναι..>! αρα να φανταστω οτι πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα για να γινει αυτο...! Δεν γινεται απο τα Windows οπως κανανε και τα Mac ? που εβλεπαν network activity
mastor10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 αυτο φανταζομαι και εγω, αν ξερει καποιος κατι παραπανω θα πει
agipaok Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 αυτο φανταζομαι και εγω, αν ξερει καποιος κατι παραπανω θα πει έβαλα το AMP WinOff και ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομουνα..! Ευχαριστω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα