roxy90 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Τι μπορώ να κάνω για να ελευθερώσω μνήμη στο συγκεκριμένο Ipod (Ενοείται ότι έχω κλείσει (στο κάτω μέρος με το χ )όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. Με διάφορα προγράμματα (memory ....) δείχνει μόνο 3-4% ελεύθερη μνήμη. Δεν έχω κάνει jailbreak κτλ και του έχω βάλει το τελευταίο update της apple (6 & κάτι - δεν θυμάμαι τώρα, δεν το εχω μαζί μου αυτή την στιγμή) ευχαριστώ
iMarilina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Είναι γεμάτο από πλευράς δεδομένων? Κάνε καθάρισμα του Σαφάρι, των imessages και επίσης 2 απανωτά hard reset (κρατάς πατημένα τα home/power button ταυτόχρονα μέχρι να σβήσει και να δεις το μήλο)
roxy90 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Είναι γεμάτο από πλευράς δεδομένων? Κάνε καθάρισμα του Σαφάρι, των imessages και επίσης 2 απανωτά hard reset (κρατάς πατημένα τα home/power button ταυτόχρονα μέχρι να σβήσει και να δεις το μήλο) Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Οταν πάω σπιτι θα το δοκιμάσω. Πιστεύω ότι το πρόβλημα αυτό αφορά και άλλους. Το μηχάνημα εχει ελεύθερα 2 gb απο τα 6 που μπορεί να χρησιμοποιήσει.
iMarilina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Οταν πάω σπιτι θα το δοκιμάσω. Πιστεύω ότι το πρόβλημα αυτό αφορά και άλλους. Το μηχάνημα εχει ελεύθερα 2 gb απο τα 6 που μπορεί να χρησιμοποιήσει. Επίσης αν κάνεις jailbreak πέρνα το SBSettings που έχει free memory option και επίσης το iCleaner που κάνει ΤΡΕΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα