Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μπορώ να κάνω για να ελευθερώσω μνήμη στο συγκεκριμένο Ipod (Ενοείται ότι έχω κλείσει (στο κάτω μέρος με το χ )όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. Με διάφορα προγράμματα (memory ....) δείχνει μόνο 3-4% ελεύθερη μνήμη. Δεν έχω κάνει jailbreak κτλ και του έχω βάλει το τελευταίο update της apple (6 & κάτι - δεν θυμάμαι τώρα, δεν το εχω μαζί μου αυτή την στιγμή)

ευχαριστώ

Δημοσ.

Είναι γεμάτο από πλευράς δεδομένων? 

Κάνε καθάρισμα του Σαφάρι, των imessages και επίσης 2 απανωτά hard reset (κρατάς πατημένα τα home/power button ταυτόχρονα μέχρι να σβήσει και να δεις το μήλο)

Δημοσ.

Είναι γεμάτο από πλευράς δεδομένων? 

Κάνε καθάρισμα του Σαφάρι, των imessages και επίσης 2 απανωτά hard reset (κρατάς πατημένα τα home/power button ταυτόχρονα μέχρι να σβήσει και να δεις το μήλο)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση :-D . Οταν πάω σπιτι θα το δοκιμάσω. Πιστεύω ότι το πρόβλημα αυτό αφορά και άλλους.

Το μηχάνημα εχει ελεύθερα 2 gb απο τα 6 που μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση :-D . Οταν πάω σπιτι θα το δοκιμάσω. Πιστεύω ότι το πρόβλημα αυτό αφορά και άλλους.

Το μηχάνημα εχει ελεύθερα 2 gb απο τα 6 που μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Επίσης αν κάνεις jailbreak πέρνα το SBSettings που έχει free memory option και επίσης το iCleaner που κάνει ΤΡΕΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ> 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...