Προς το περιεχόμενο

προβλημα με samsun galaxy s2

john131313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια,εχθες μου ηρθε η φαινη ιδεα να κανω αναβαθμιση στην τελευταια rom στο s2 .του πατερα μου απο οταν το ειχε παρει εδω και 1,5 χρονο δεν ειχε κανει ποτε του αναβαθμιση.Το προβλημα ειναι οτι μετα το περασμα της τελευταιας rom και την επανεκινηση του κινητου ενω ολα δουλευουν normal και δφαιρατα τρωει πολυ γρηγορα την μπαταρια.Οπως καταλαβαινετε η γρινα του πατερα μου ειναι λογικη.Παρακαλω τα φωτα σας.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο x8 που ειχα παλια μπορουσες να κανεις και backup τα μηνυματα και τετοια αυτοματα.. Αλλα δεν πειραζει καντα συγχρονισμο στο gmail και τα ξανακατεβαζεις..

Αυτοματα εννοω ειχε εφαρμογη το κινητο οταν το αγορασα..:Ρ

<p>Kανε μια επαναφορα εργοστασιακων, αλλα να ξερεις πως θα χασεις τα δεδομενα (βλ τηλεφωνα κλπ)</p>

Και επαναφορα που εκανα το προβλημα της μπαταριας παραμενει,πως μπορω να κανω downgrade στην παλαιοτερη εκδοση;

Η επαναφορά σε φέρνει στην τελευταία version, downgrade μπορείς να κανεις με κάποια παλιά ρομ, παλαιότερα ειχα διαβάσει οτι υπάρχει επίσημη downgrade version αλλά δεν εχω δει κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο

Απο μια γρήγορη αναζητηση

http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=6832

http://www.youtube.com/watch?v=lk9ZKKjTxCA

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (βέβαια εγώ έκανα αναβάθμιση από ICS). Από ξένο site βρήκα και

α) έκλεισα το Google now και

β) πήγα Maps → Settings → Location Settings και απενεργοποίησα το Report from this device

Τα έκανα μόλις χθες οπότε δεν είμαι 100% σίγουρος για τα αποτελέσματα αλλά τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν καλύτερη αυτονομία και από την ICS. Δοκίμασε το και καλή τύχη!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...