tassos_7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Για χρηση Αθήνας κατα βαση. Με ενδιαφερει να μην αργεί να ανταποκρίνεται όσο το δυνατον γρηγορότερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/273827/MLS-Destinator-Talk-Drive-50SL.html
christos1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μακριά από mls, εγώ σου προτείνω ένα από τα παρακάτω, η απόφαση είναι δικια σου. Site: https://www.skroutz.gr/c/1013/syskeves-gps.html?keyphrase=Turbo-X+GPS">1 Site: https://gi.azurewebsites.net/giniusdriver/%CE%9FGIniusDriver.aspx">2 Site: http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3788">3
telegamesvg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Θα συμφωνησω και εγω . Για Αθηνα αυτη τη στιγμη το Don't Panic ειναι οτι καλυτερο και παει σφαιρα στους επανυπολογισμους .
sdfun Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πριν λίγες μέρες στο Carrefour είχε προσφορά κάτι τελευταία κομμάτια GPS με 39-49 Ευρώ. Εκθεσιακά. Στο ντουλάπι όπως κοιτάζαμε τα κουτιά είδα κι ένα Mio Mov610 το οποίο όταν ζητήσαμε να ρίξουμε μία ματιά ήταν άθικτο (δεν είχε βγει βιτρίνα) και η κοπέλα το σκάναρε και έβγαλε τιμή 39 Ευρώ!! Τιμή σοκ! 5 ίντσες, χάρτες Ελλάδας. Φυσικά το πήραμε, 1 κομμάτι ήταν. Για κάντε μια βόλτα μήπως τσιμπήσετε καμμιά ευκαιριούλα.
N3CR4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Στις 15/3/2013 στις 7:31 ΜΜ, tassos_7 είπε Για χρηση Αθήνας κατα βαση. Με ενδιαφερει να μην αργεί να ανταποκρίνεται όσο το δυνατον γρηγορότερα. Όπως πρότειναν και οι συμφορουμίτες το giniusdriver είναι καλή επιλογή. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα TomTom και τα Garmin που τρέχουν AutoDriveHellas. Τα 150€ που διαθέτεις πάντως είναι αρκετά για ένα καλό gps και όχι μόνο για χρήση στην Αθήνα.
Judgeman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Στις 21/3/2013 στις 11:39 ΠΜ, christos1 είπε Μακριά από mls, εγώ σου προτείνω ένα από τα παρακάτω, η απόφαση είναι δικια σου. Site: https://www.skroutz.gr/c/1013/syskeves-gps.html?keyphrase=Turbo-X+GPS">1 Site: https://gi.azurewebsites.net/giniusdriver/%CE%9FGIniusDriver.aspx">2 Site: http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3788">3 Προτείνεις δηλαδή καλύτερα τα turbo-x από τα MLS??? Ούτε ο Γεράρδος δεν ξέρω αν θα το ΄λεγε αυτό!
N3CR4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Στις 29/3/2013 στις 3:04 ΜΜ, Judgeman είπε Προτείνεις δηλαδή καλύτερα τα turbo-x από τα MLS??? Ούτε ο Γεράρδος δεν ξέρω αν θα το ΄λεγε αυτό! Παίζει και το software τον ρόλο του. Μην κοιτάς μόνο το turbo-x. Τρέχει ginius driver που είναι αρκετά καλό ελληνικό gps software.
christos1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Στις 29/3/2013 στις 3:04 ΜΜ, Judgeman είπε Προτείνεις δηλαδή καλύτερα τα turbo-x από τα MLS??? Ούτε ο Γεράρδος δεν ξέρω αν θα το ΄λεγε αυτό! Αν εσύ προτείνεις MLS που έχει πεθάνει εδω και χρόνια, τότε εγώ τι να πω, αν ξέρεις έστω λίγο από gps δεν θα μιλαγες για MLS, και εάν δεν το πρόσεξες καλά, δεν προτείνω μόνο turbo-x. καλό είναι εάν δεν γνωρίζουμε να μην λέμε και ότι θέλουμε. Τι να γίνει αφού αυτά τα μηχανήματα έχουν αυτήν την στιγμή έναν από τους καλυτέρους χάρτες για Ελλάδα, και γενικά δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
nzes Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα κ απο μένα, Αναφέρομαι για το gps turbo x dont panic oταν στα χαρακτηρηστικά του έχει την λειτουργία Φωνητική Καθοδήγηση (text to speech),σημαινει οτι του γραφεις την οδο κ σε καθοδηγεί φωνητικα πως να πας ή ότι μπορείς να του πεις κ την οδο και να σε παει. Το ρωτάω διότι χρειάζομαι ένα gps για τον πατέρα μ κ εκτός οτι δεν τον έχει με την ορθογραφία, εχει κ λιγο πρεσβυωπια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα