Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια...προσπαθω να κανω φορματ σε ενα toshiba satellite c850-195 αλλα δε μπορω να βρω τροπο να μπω στα bios...

παταω το F8 κατα την εκκινηση αλλα τιποτα...ξερει κανεις να με βοηθησει?

ευχαριστω!!

Δημοσ.

στο* bios δεν μπαίνεις με f8, αλλά με f2 η del αν δεν είναι το f2, επίσης χωρίς να κάνεις αλλαγές στο bios μπορείς να πατήσεις το f12 και να μπεις στο boot menu του bios και να επιλέξεις το dvd η usb που έχεις το μέσο για την εγκατάσταση των windows.

 

edit: γιατί θέλεις να κάνεις φορματ?

Δημοσ.

ειναι φιλης το λαπτοπ που ειναι πιο εξοικιωμενη με τα win7 και δε την βολευουν τα 8αρια!!κατσε για να καταλαβω...ενω ειναι ανοιχτο το λαλπτοπ με F12 μπαινω στα bios?



λοιπον εχω δοκιμασει με F8 ,F2 , F12 και del δε μπαινει με κανενα στα bios....μολις ανοιξει το λαπτοπ το παταω ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

πηγα απο system settings και πηγα στην εκκινηση και εβαλα σε υψηλη προτεραιοτητα το ODD.πιστευω αυτο να ειναι το disk.γιατι τα αλλα δεν ειναι σιγουρα...αλλα δεν κανει παλι τιποτα..



μπηκα επιτελουσ αλλα παλι δε με βαζει...εχει μια ακομα επιλογη η οποια δε ξερω τι κανει ακριβως...λεγεται UEFI BOOT...πρεπει να το αλλαξω κ αυτο σε CSM BOOT?

Δημοσ.

παιδια προεκυψε νεο προβλημα....με τα πολλα τα καταφερα...μπηκα για να κανω εγκατασταση τα win7 αλλα μετα που κανω το φορματ μου λεει οτι δε μπορω να τα εγκαταστησω στο συγκεκριμενο δισκο...συγκεκριμενα λεει.. this selected disk is of the GPT partition style...τι ειναι παλι αυτο?

Δημοσ.

με βαση εδω http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/windows-cannot-be-installed-on-this-disk-the/8fa72a3e-10c5-47da-a040-1e0db62af309 θα σου ελεγα να διαγραψεις ολα τα partitions και να κανεις καθαρη εγκατασταση

Και αν θελήσει να επιστρέψει στα 8,τι γίνεται? Οι κωδικοί δεν αναγράφονται στο κατω μέρος του λαπτοπ,πλέων!

Δημοσ.

αντι να κανετε φορματ για να γυρισετε στα 7 βρειτε to StartIsBack που δινει στα 8αρια εμφανιση 7ριων και κρατας την ταχυτητα και το νεοτερο λειτοργικο χωρις να σε ενοχλη το modern ui

Δημοσ.

 

 

αντι να κανετε φορματ για να γυρισετε στα 7 βρειτε to StartIsBack που δινει στα 8αρια εμφανιση 7ριων και κρατας την ταχυτητα και το νεοτερο λειτοργικο χωρις να σε ενοχλη το modern ui

Μην ασχολεισαι,με τετοια θέματα!Ας τους να ταλεπουρουνται.Αν ηθελε να έχει το κλασσικό start,θα είχε ηδη βάλει κάποιο app που το επαναφέρει και δε θα εμπαινε σ'ολη αυτη τη ταλεπορεια!

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...