Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

γνωρίζει κάποιος για ποιες μάρκες laptop εαν αγοράσεις από Αγγλία ισχύει η εγγύηση και στην Ελλάδα ?

Γιατί έχω παραγγείλει από amazon ένα lenovo laptop το οποίο έχει αναμονή 1-3 μήνες και θέλω να δω σε κάποια εναλακτική γιατί θα αργήσει πολύ.

Δημοσ.

Καπού αναφέρονται διάσπαρτα οι πληροφορίες αυτές αλλά δεν μπορώ να τις βρώ γι αυτό και ρωτάω.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς με απόλυτη σιγουριά σε αυτό που ρωτάς, γιατί είναι ένα ερώτημα στο οποίο δεν θα σου απαντήσει με σιγουριά και καμμιά αντιπροσωπεία.

Μόνο αν έχεις τον σειριακό αριθμό ενός λαπτοπ και ρωτήσεις με αυτόν, μπορεί η αντιπροσωπεία να σου πει, αν θα σε καλύψει ή όχι.

Κατέληξε σε δυο τρεις εναλλακτικές, από amazon και μετά στείλε email και ρώτησε το amazon. Είναι πολύ πιθανόν, να το ψάξουν αυτοί με τον σειριακό αριθμό και να σου απαντήσουν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση , αυτο είχα σκεφτει να κάνω να ρωτησω το αμαζον να δω τι θα μου πουν.

Δημοσ.

Είναι σίγουρο κι επιβεβαιωμένο ότι αν αγοραστεί σειρά επαγγελματική σε Lenovo (ThinkPad), Dell (Lattitude, Precision), ή HP (Elitebook), οποιοδήποτε warranty plan και να έχει, έχει τουλάχιστον πανευρωπαϊκή (αν όχι παγκόσμια) κάλυψη σε εγγύηση και service.

Για τις απλές σειρές και τους άλλους κατασκευαστές και μοντέλα, δεν υπάρχει κάτι σίγουρο και όλα εξαρτώνται από τον προμηθευτή και τον πωλητή και τις μεταξύ τους συμφωνίες με το εργοστάσιο.

Δημοσ.

Μάλιστα γιατί από όσα διαβασα σε site της hp,lenovo,toshiba αναφέρει ότι εαν υπάρχει εξουσιοδοτημένος συνεργατης service ισχύει η εγγύηση για όλη την ευρώπη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...