naturegodtm Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 πήγα ο κακομοίρης να κάνω bootable μία sd card απο cmd. έλα μου όμως που κάνω τον λάθος δίσκο.. select disk 2 (εναν 1000 gb bufallo)αντι για select disk 1 το πρόλαβα γύρω στο 4% υποψιασμένος για την αργοπορία έχω κατεβάσει το easeUs data recovery έχω καμία ελπίδα να το επαναφέρω?
iniohos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ναι, αρκει να μην "εγραψες" πανω στον δισκο. Κατι παρομοιο ειχα παθει κι εγω. Ποσοστο επαναφορας γυρω 85% του δισκου. 1
TheELF Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ελπίδα πάντα υπάρχει... Δοκίμασε πρώτα το partition recovery που έχει και το easeus. Μπορείς να δοκιμάσεις και με το testdisk http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-r281 Αλλιώς με τα πατροπαράδοτα προγράμματα επαναφοράς όπως Active@file recovery Recover my files κτλ 1
naturegodtm Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 δεν φενόταν καν απο τα windows και αν θυμάμαι καλά επέλεξα να κάνει το easeus partition recovery σε κανα 2ήμερο θα είναι έχει τελειώσει. τώρα λέει κάνει intelligent searching για να δούμε
naturegodtm Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 πωπω παιδια ξενέρωσα... περίμενα τόσην ώρα και τελικα μου λέει για serial number για να κάνει recover .. not good not good....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα