Prospector8 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Λιγο που εκατσα να δω διοτι ειχα δουλειες,εβαλα 1150/1575 +20% χωρις να δωσω καπου ρευμα παραπανω,το Gpuz μου εδειξε Vddc 1.25V,τωρα τι και πως παιζει με την δικια σου δεν ξερω :/ Γενικα να ξαναπω οτι,το καλυτερο τεστ για να δουμε αν ειμαστε rock stable,στο ΟC μας ειναι μεσω των παιχνιδιων πχ Bf3,Crysis3,Far Cry3 κτλπα διοτι πολυ σπανια να παιζεται 3 ωρες Far cry3 πχ,και μετα να σας πεταξει αρτιφακτς το Heaven ενω το αντιθετο συμβαινει πολλες φορες. Phanispal δοιμασε μια να βαλεις εσυ ρευμα 1.25v,+20% power να δεις ποσο Vddc θα σου δειξει σε ΜΑΧ το gpuz + αν θα σου πεταξει και αρτιφακτς το Crysis, και μην ξεχνας να βαζεις σε Msi/Trixx την επιλογη Constant Voltage που βρισκεται στις ρυθμισεις..
Πέτρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μισό, αν θέλετε, γιατί έχω κι εγώ θέματα. Αυτή τη στιγμή είμαι στα 1100/1450 με stock ρεύματα (+20%). Εξακολουθώ να έχω τραγικά score σε Heaven/Valley, ενώ σε 3dMark είμαι εντός των προβλεπέ. Είμαι σταθερός παντού (πχ Mass3 >4h συνεχόμενα), εκτός από το BF3 στο οποίο μπορεί να μου πετάξει το κλασσικό "driver stopped responding and..." ή "DirectX error" είτε στα 5 λεπτά, είτε στις 2 ώρες είτε και καθόλου. Στο BF3 επίσης, κάποιες στιγμές η κάρτα πέφτει σε χρήση 30-40% χωρίς θέμα θερμοκρασιών (>60 βαθμοί δεν έχει φτάσει) με τα ανάλογα fps για κάποια δευτερόλεπτα (5-10) και επανέρχεται. Να σημειώσω πως τα κολλήματα του οδηγού ξεκίνησαν πάλι μετά το τελευταίο patch. Να θεωρήσω πως είναι θέμα οδηγού/BF3-patch, να ανησυχώ για θέμα κάρτας (η οποία σε οτιδήποτε άλλο συμπεριφέρεται υποδειγματικά) ή πως έχω αστάθεια από το OC του 955@3700? Επίσης, το constant voltage ON? Το ΑΒ δεν το συνιστά από όσο μπορώ να καταλάβω.
Xorxhs! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ποια εκδοση έχετε; αυτή με τα 2x8 power connectors;
Xorxhs! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) φιξτ Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2013 από Xorxhs!
maxairas13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ότι και αν έχω κάνη δεν μπορώ να είμαι σταθερός δεν ξέρω το γιατί? να έχω πέση σε πόλη κακία παρτίδα 2x8 pin! τετια καλή ψηχτρα! και ναμιν μπορώ να κάνω oc? ...στο τέλος αν συνεχιζι να μου σπάι τα νεβρα θα πάω να πάρω αλή μια νατής κάνω 2 να τελιώνω !!!!
Xorxhs! Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 οσοι την πηρατε απο amazon.fr σας εδωσαν κωδικους για τα games άμεσα με την αγορα?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Εγω με gigabyte εχω θεμα παντως.Δηλαδη μπορει να παιζω σταθερα ολα τα games ,με 1150/1400 και μετα σε idle στο ασχετο να μου πεταξει driver stopped responding.Δεν ξερω αν φταινε οι drivers [μιας και τα games τα παει μια χαρα].Παντως τωρα το εριξα σε 1120/1370 με 1.2 ρευμνα και ειναι μια χαρα μεχρι στιγμης.Γενικα στην δικια μου καρτα τα memery clock δεν ανεβαινει με τιποτα.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 ότι και αν έχω κάνη δεν μπορώ να είμαι σταθερός δεν ξέρω το γιατί? να έχω πέση σε πόλη κακία παρτίδα 2x8 pin! τετια καλή ψηχτρα! και ναμιν μπορώ να κάνω oc? ...στο τέλος αν συνεχιζι να μου σπάι τα νεβρα θα πάω να πάρω αλή μια νατής κάνω 2 να τελιώνω !!!!Για ανέβασε μια φώτο από το gpu-z. Πρώτη και δεύτερη καρτέλα.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Λοιπόν εγώ νομίζω πως έχω καταλήξει στα 1160/1500. Τώρα με πόση τάση, ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει. Είχα κάποια θέματα, μάλλον με το τροφοδοτικό, το πιο πιθανό με τα άθλια molex που συνοδεύουν την κάρτα. Κάποιο pin δεν πρέπει να είχε μπει σωστά και η κάρτα δεν πρέπει να είχε σωστή τροφοδότηση και κάποιες φορές είχα black screens ακόμα και σε χαμηλότερα ρολόγια. Α, επίσης δεν ξεπερνώ τους 60-65°C για κανένα λόγο και είναι σαφέστατα αθόρυβη.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Θα το τσεκάρω όταν έρθει η Η80(i) που έχω στείλει για RMA γιατί τώρα έχω τον 2500Κ με τη stock :Ρ Πάντως ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη για το αν είναι ξεκλείδωτη η δική μου. Ναι μεν στο MSI AB μπορώ να μεταβάλλω το slider του Core Voltage (μόνο αν ενεργοποιήσω το Unlock voltage control στα settings), αλλά δεν είμαι σίγουρος αν όντως αυξάνεται η τάση. Να επισημάνω ότι δεν έχω ενεργοποιήσει το Force constant voltage προς το παρόν (sorry Prospector8 :Ρ). Δεν είμαι άνετος με την ιδέα του να την έχω μονίμως overvolted, τη στιγμή που δεν παίζω συχνά. Εκτός κι αν είναι υποχρεωτικό ώστε να εφαρμοστεί η τάση που θέλω, που δε νομίζω, γιατί τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα 1160/1500 τα έχω με stock voltage, το οποίο απ' ότι φαίνεται είναι 1.125V (για 3D μιλάμε πάντα). Επίσης απ' ότι φαίνεται η μνήμη δεν ανεβαίνει ούτε MHz πάνω από τα 1500MHz, δεν είναι κάπως άκυρο αυτό;
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δε ξέρω γίνονται παράξενα πράγματα ώρες ώρες.. η δική μου full stress καρφώνει 1.25V και δε γίνεται να το αλλάξω και βασικά δε με νοιάζει κιόλας
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Επειδή όντως δε βγαίνει εύκολα άκρη, προτείνω να είμαστε όσο πιο συγκεκριμένοι και περιγραφικοί στα λεγόμενά μας, μπας και καταλάβουμε πιο εύκολα τι παίζει. Για παράδειγμα, πού ακριβώς βλέπεις τα 1.25V ενώ είσαι σε full load; Με ποιο πρόγραμμα; Επίσης, σε idle τι Core Voltage βλέπεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα