Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι (ενώ είμαι φυσικά σε Advanced View) στο Performance -> AMD OverDrive -> επιλογή Enable Graphics OverDrive, η οποία δεν είναι τικαρισμένη.

Δημοσ.

Ok τοτε δεν ειναι enabled... Εσενα αν εχω καταλαβει καλα το κυριως προβλημα σου ειναι γιατι δεν σου δειχνει στο gpuz 950mhz ως default,καλα εχω καταλαβει??

Δημοσ.

Όχι αυτό ακριβώς, όπως είπα δε μ' ενδιαφέρει σα feature το Ez Boost, αυτό που θέλω είναι να μην επηρεάζει το overclocking.

Τώρα το έχω στο off δηλαδή, αφού έτσι κι αλλιώς αν κλοκάρω, θα πάω για 1150, τι να μου πουν τα 950 :Ρ

Αλλά ναι, θέλω να δω για ποιο λόγο έχει σκαλώσει και δε λειτουργεί σωστά από τότε που έκανα clean install σε windows και drivers.

Δημοσ.

Τοτε δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει :P Λες καμια αφαιρεση μπαταριας ωστε να γινουν reset τα παντα??? Μπορει να λεω βλακειες,just saying..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, έπαιξα λίγο, και είδα το εξής:

Περνάω Unigine Heaven 4.0 με ελάχιστη τάση 1.163V στο MSI AB, 1.152V max στο GPU-Z, με 1150/1500 στους 59-60°C, και έχω:

FPS        37.6

Score      947

Min FPS  19.2

Max FPS  81.7

1080p, Ultra, Extreme κ.λπ.

Στο Crysis 3 crashάρει όμως με αυτή την τάση.

Θα ανεβάσω τάση και θα ξαναδοκιμάσω.

Να διευκρινήσω ότι στο MSI AB έχω και το Power Limit στο +20%. Παρόλ' αυτά, το Core Voltage είναι όπως είπα πιο πάνω.

Λοιπόν στο Crysis 3 χρειάζεται τουλάχιστον 1.20V στο MSI AB (1.172V δείχνει στο GPU-z) και σε μερικά σημεία πετάει κανα artifact (νομίζω στο Crysis 3 είναι σα σκάκι, σαν καρώ σημαία).

Έπαιξα κανα 10λεπτο και φαίνεται μια χαρά, παρόλο που σε λίγα σημεία πετάει κανα artifact.

Θα δοκιμάσω να την αυξήσω λίγο.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.

Ρε σι εμενα κατω απο 1.25V δεν μου εχει δειξει και γιαυτα το clocks λογικο μου φαινεται να σου ζηταει τοσο... Μια χαρα θα εισαι αν σου δειξει το gpuz οτι το Vddc ειναι 1.25V. Εκει πιστευω θα παιζεις νερο το crysis. Δοκιμασε με αυτα τα settings και πες.

Δημοσ.

Πού δε σου έχει δείξει κάτω από 1.25V;

To VDDC στο GPU-Z αυτή τη στιγμή το βλέπω στα 1.186V, ενώ στο MSI AB έχω δώσει 1.20V.

Στο Crysis 3 με:

2560*1440

SMAA                 Low 1X

Game Effects     Very High

Oblect                Very High

Particles             Very High

Part Processing  High

Shading              High

Shadows             High

Water                  High

Anisotropic          High

Motion Blur          High

Lens Flares         High

Παίζω γύρω στα 40-60 fps, με 1150/1500MHz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...