Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πόλη :) έχω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις.. μετά από κανένα 20λεπτο που επαιζα. μπήκα αμέσως στο trixx  νάδω την θεμοκρασία και ήταν 74 και κατεβενε!!!! 

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, τα πράγματα με την κάρτα δεν είναι ξεκάθαρα κι αυτό απ' τη μία έχει τη φάση του, αλλά μέχρι εκεί.

1. Έχω την εντύπωση ότι αν είσαι με το Ez Boost στο off, έχεις πιο σταθερό κλοκάρισμα, γιατί τώρα έπαιξα λίγο Crysis 3 στα 1175/1500 και φαίνεται να τρέχει απροβλημάτιστα, ενώ το μεσημέρι είχα συνεχή crashes (που ήμουν με το Ez Boost στο on).

Δε μπορώ να πω ακόμα όμως ότι παίζει τέτοιο ρόλο το Ez Boost, παρόλο που διάβασα κι από άλλους παρόμοιες καταστάσεις.

2. Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν όντως είναι ξεκλείδωτη η δική μου. Ναι μεν μεταβάλλω το slider του Core Voltage, αλλά ενώ την έχω στο 1.25V, στο GPU-Z βλέπω να παίζει από 1.18V έως 1.223V.

Οπότε δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο ότι είναι στο auto ας πούμε, κι επειδή έχω ανεβάσει τα ρολόγια, δίνει μόνο του περισσότερη τάση (άρα και δεν ισχύει το 1.25V που εφαρμόζω, άρα και είναι παπάρια ξεκλείδωτη), ή είναι καθαρά λόγω Vdroop (και είναι όντως ξεκλείδωτη).

3. Όπως ξαναείπα, από χθες το βράδυ που έκανα format και clean install, όταν πατάω το Εz Boost, δεν εφαρμόζονται τα 950MHz, αλλά μου τα δείχνει μόνο ως default GPU clock. Το τρέχων GPU clock όμως παραμένει 850MHz.

Μέχρι να κάνω format, επικρατούσε μπάχαλο με τους drivers, αλλού μου έδειχνε ότι είμαι ακόμα με 6800 series, είχα και μια 8600GT μέχρι να μου έρθει η 7950, άρα ό,τι να 'ναι. Παρόλ' αυτά όμως με το Ez Boost δεν είχα θέμα, κάθε φορά που το πατούσα εφαρμοζόταν αμέσως η αλλαγή.

Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι διάολο παίζει.

Δημοσ.

Εννοείς να απεγκαταστήσω εντελώς το MSI AfterBurner; Δεν έχω βάλει TriXX ακόμα.

Όπως είπα πάντως, δε με ενδιαφέρει και πολύ το feature του Ez Boost, αφού τα 950MHz είναι «λίγα» για αυτή την κάρτα. Άσε που δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο ν' ανοίγεις όλη την ώρα το πλαϊνό φύλλο για να πατήσεις το κουμπί.

Αυτό που μ' ενδιαφέρει, είναι να μην επηρεάζει το κλοκάρισμα.

Δημοσ.

Ρε έξυπνε, μέχρι το format είχα ήδη περασμένο το MSI AB, και διάβασα ότι ίσως παίζει κάποιο conflict με αυτό και το TriXX.

Δοκιμάζω πρώτα με το MSI AB και μετά θα το βγάλω για να βάλω το TriXX (έχω το 4.6.0).

Δημοσ.

δεν μπορώ να βρω την άκρη ... όπως λέει και το τραγούδι ....δεν την βρίσκο την άκρη πουθενά γιαπεσμού τη νακανό? τη από 1100 /1500 τη από 1100 /1400 όλα αυτά με +20 τίποτα δεν είμαι σταθερός μετά από κανένα 20lepto  πεχνιδίου  κολάη και χριαζετε μα κάνω reset το pc  :cry: και ακόμα έχω την εντυπωση πως η κάρτα είναι πολύ ζεστή! παρόλου που ότι έχω κάνη είναι μέσα απτό trixx δενν έχω πιραξη ρεύματα... :unsure:

Δημοσ.

Δεν θα εχεις πεσει σε καλο κομματι τοτενες.. Επισης νομιζω πως η gigabyte εχει βγαλει καινουργιο bios για την καρτα σας,το οποιο μπορει να βοηθησει πολυ την καρτα,αλλα δεν το συνιστουσα διοτι η αλλαγη bios εκτος οτι χρειαζεται να εχεις καποιες γνωσεις παραπανω ,ειναι και ριψοκινδυνο..

Δημοσ.

τρέχω 3dmark και δεν έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα με αρκετά καλό skor !! μόλις πεζω  το crysie ξεκινάνε όλα !!!  :blink:

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν σημαινει οτι επειδη περασας το 3dmark θα εισαι και stable.. Παντα δοκιμαζουμε και στα παιχνιδια που κυριως γιαυτα κανουμε το overclock,οχι για καποιο ειδους Benchmark. Για να δεις θερμοκρασιες κατεβασε το HW monitor και εχε το ανοιχτο οσο θα παιζεις crysis... Παιξε 5-10λεπτα και μετα δες στο HW monitor ποση θερμοκρασια πηγε στο ΜΑΧ η καρτα γραφικων ( το δειχνει κατω κατω)

Δημοσ.

Λοιπόν, τα πράγματα με την κάρτα δεν είναι ξεκάθαρα κι αυτό απ' τη μία έχει τη φάση του, αλλά μέχρι εκεί.

1. Έχω την εντύπωση ότι αν είσαι με το Ez Boost στο off, έχεις πιο σταθερό κλοκάρισμα, γιατί τώρα έπαιξα λίγο Crysis 3 στα 1175/1500 και φαίνεται να τρέχει απροβλημάτιστα, ενώ το μεσημέρι είχα συνεχή crashes (που ήμουν με το Ez Boost στο on).

Δε μπορώ να πω ακόμα όμως ότι παίζει τέτοιο ρόλο το Ez Boost, παρόλο που διάβασα κι από άλλους παρόμοιες καταστάσεις.

2. Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν όντως είναι ξεκλείδωτη η δική μου. Ναι μεν μεταβάλλω το slider του Core Voltage, αλλά ενώ την έχω στο 1.25V, στο GPU-Z βλέπω να παίζει από 1.18V έως 1.223V.

Οπότε δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο ότι είναι στο auto ας πούμε, κι επειδή έχω ανεβάσει τα ρολόγια, δίνει μόνο του περισσότερη τάση (άρα και δεν ισχύει το 1.25V που εφαρμόζω, άρα και είναι παπάρια ξεκλείδωτη), ή είναι καθαρά λόγω Vdroop (και είναι όντως ξεκλείδωτη).

3. Όπως ξαναείπα, από χθες το βράδυ που έκανα format και clean install, όταν πατάω το Εz Boost, δεν εφαρμόζονται τα 950MHz, αλλά μου τα δείχνει μόνο ως default GPU clock. Το τρέχων GPU clock όμως παραμένει 850MHz.

Μέχρι να κάνω format, επικρατούσε μπάχαλο με τους drivers, αλλού μου έδειχνε ότι είμαι ακόμα με 6800 series, είχα και μια 8600GT μέχρι να μου έρθει η 7950, άρα ό,τι να 'ναι. Παρόλ' αυτά όμως με το Ez Boost δεν είχα θέμα, κάθε φορά που το πατούσα εφαρμοζόταν αμέσως η αλλαγή.

Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι διάολο παίζει.

και σε μένα το έκανε.... λιπών ανοιξε το catalyst control πηγενε στο performance και πάτα defaults και θαδης τα 950 

Δημοσ.

και σε μένα το έκανε.... λιπών ανοιξε το catalyst control πηγενε στο performance και πάτα defaults και θαδης τα 950 

Λοιπον απευθηνομαι και στους δυο σας!! Μην τυχων μαθω οτι εχετε τοσο καιρο ανοιχτο το AMD Overdrive ενω ειστε με ΜSI/Trixx, OUE και αλιμονο σας!!

Δημοσ.

Ειναι στο catalyst ,και στις καρτελες αριστερη πλευρα εχει μια καρτελα που γραφει Amd overdrive. Θα πρεπειι να δειχνει enabled ή Disabled.. Εμεις το θελουμε disabled..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...