Millennium Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Καλά το furmark είναι και power virus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας!εχω αυτη την καρτα γραφικων,επειδη υποψιαζομαι οτι εχω "θεμα" με τα ανεμιστηρακια..(εχω idle temps της καρτα κατι 55C και 60C) παω στο trixx τα βαζω να δουλευουν παραπανω rpm,και τι γινεται....για 3-4 δευτερολεπτα δουλευουν στα rpm που του δηλωσα κ μετα ξαναπεφτουν οι στροφες...τι συμβαινει ρε παιδια :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τι ρολόγια έχεις σε idle κατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 950/1250 (με το boost ανοιχτο),εχω αλλαξει τους catalyst απο 13.9 σε 13.11 beta,καθως και το trixx...μπας κ φταει τπτ απο αυτα...αλλα παλι υψηλες temps και δεν μπορω να ρυθμισω τα ανεμιστηρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ώπα, όταν τρέχεις το GPU-Z, στην καρτέλα Sensors, πόσο είναι τα GPU Core Clock και GPU Memory Clock σε idle κατάσταση; Μην κοιτάς την καρτέλα Graphics Card, εκεί δε δείχνει τις τρέχουσες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 http://gpuz.techpowerup.com/14/01/13/63.png αυτα μου βγαζει αυτη τη στιγμη και δεν κανω τπτ,μονο τον firefox εχω ανοιχτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 χωρις τον firefox,πεφτουν τα ρολογια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μήπως έχεις τσιμπήσει κανά Μining ιο; Δεν δικαιολογείται 64% GPU load αλλιώς με ένα firefox ανοιχτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Άρα δεν είναι θέμα απόδοσης των ανεμιστήρων, αλλά θέμα software. Τα ρολόγια σε idle κατάσταση θα έπρεπε να είναι 300/150. Για κάποιο λόγο έχεις GPU load. Απάντησε και στο ερώτημα του Θάνου, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 κ τα κουλα συνεχιζονται...κοιταζω ξανα στο Gpu στο core clock εναλλασσονται 850Mhz με 950Mhz -.- τωρα θα τρεξω avast και anti malware. εχει να κανει για καποιο λογο με τα ρευματα; οχι με ή χωρις firefox το ιδιο πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Απενεργοποίησε το Boost γι' αρχή. Έτσι κι αλλιώς είναι για τον πέοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Απενεργοποίησε το Boost γι' αρχή. Έτσι κι αλλιώς είναι για τον πέοντα. μολις τελειωσω με το anti malware & avast θα το κανω.. καποιος λογος που ανεβοκατεβαινουν τα core?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το Boost BIOS έχει πολλά προβλήματα. Έχω παρατηρήσει τον πυρήνα να πέφτει αρκετά κάτω από τα 850MHz εν ώρα gaming, το έχω αναφέρει κι εδώ σε προηγούμενα posts. Τραγελαφικά πράγματα. Απενεργοποίησε το Boost, έτσι κι αλλιώς τα +100MHz δε σου λένε τίποτα, αφού λογικά τα 1150MHz στον πυρήνα θα τα έχεις σχετικά εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μήπως έχεις τσιμπήσει κανά Μining ιο; Δεν δικαιολογείται 64% GPU load αλλιώς με ένα firefox ανοιχτό. ναι! Άρα δεν είναι θέμα απόδοσης των ανεμιστήρων, αλλά θέμα software. Τα ρολόγια σε idle κατάσταση θα έπρεπε να είναι 300/150. Για κάποιο λόγο έχεις GPU load. Απάντησε και στο ερώτημα του Θάνου, ναι επανηλθαν σε 300/150 σας ευχαριστω πολυ παιδια!τελικα ηταν θεμα malware δεν σκεφτηκα ο βλακας οτι μπορει να ηταν κατι τετοιο! cgminer.exe αυτο ειχα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Insomnia to the rescue! Και δεν είσαι βλάκας, ούτε εμένα θα μου πέρναγε απ'το μυαλό αν δεν είχα ασχοληθεί με το mining. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα