spirosd2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Λοιπόν έσβησα το trixx και είπα να περάσω το msi ab, άλλα πως μου ήρθε πριν το περάσω να κλοκαρω με το amd overdrive, έχω τα εξής συμπεράσματα: bios 850/1250: οτι overclock και να έκανα το ρεύμα στο gpu-z δεν ξεπέρναγε το 1.117 και εννοείται κρασσαρε heaven παιχνίδια κλπ. bios 950/1250 έπαιξα με 1050/1300 και έβγαλε 33fps περίπου το heaven το tomp raider έπαιζε άψογα αλλά δεν έπαιξα πολύ ώρα γιατί το εχω τερματίσει και βαριόμουν, με 1100/1450 το heaven έβγαλε 36fps και επιτελούς άκουσα την κάρτα να μουγκρίζει γιατί είχε φτάσει τους 68 βαθμούς, ο προβληματισμός μου είναι το far cry 3 που έβγαζε blue screen στο 5λεπτο, άλλα το δοκίμασα και με κλειστό amd overdrive και πάλι έβγαλε τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως με msi ab μου ανεβάσει και άλλο την τάση η καλά είναι στο 1.238? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 με λιγα λογια 1100/1450 δεν εισαι σταθερος; εμενα η δικη μου παντως φτανει εκει με 1.25V που ειναι η κλειδωμενη της ταση πιο πανω με αυτο το ρευμα το δικο μου κομματι (χωρις κανενα glitch) δε παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 σίγουρα δεν είμαι σταθερός η φταίει τίποτα άλλο στο παιχνίδι π.χ. γιατί μου έβγαλε blue screen και χωρίς overclock?? Μου φαίνεται θα την στείλω πίσω για σιγουριά θα τραβήξω και ένα φορματ να τα περάσω όλα καθαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 αμα σου εβγαλε bsod χωρις o/c τοτε υπαρχει προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 drivers η κάρτας? Και είχα πάθει πλάκα με τα γραφικά είμαι και στην προτελευταία αποστολή και μου πέταγε bsod αφού δεν έφυγε από το μπαλκόνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κατι απο τα 2, το fc3 παντως δε το ξερω για παιχνιδι που σου πεταει bsod στο ξεμπαρκο δε το θυμαμαι καν να ειχε κρασσαρει και προσφατα επαιξα και το dlc, επισης δεν υπηρξε το παραμικρο θεμα , δε θυμαμαι και καποιον driver να ειχε προβλημα με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κοίτα με την παλιά την gtx460 έπαιζε μια χαρά βέβαια της έπινε το αίμα αλλά ποτέ δεν είχε κρασσάρει, τι να κάνω δεν ξέρω με έχει προβληματίσει το θέμα αρκετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 λογικο ειναι και σε καταλαβαινω ισως ειναι καλυτερα να τη στειλεις πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 BSOD βγάζει το fc3 αλλά σε κάποιες 680. Ποιούς οδηγούς έχεις? Είχες πει θα την έκανες rma,γιατί δε τη κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 τους 13.5 beta 2 , άργησα να την κάνω γιατί έλεγα στο βάθος του μυαλού μου ότι μπορεί να είναι κάτι που εγώ κάνω λάθος, αλλά θα την κάνω τελικά και μόλις έρθει η καινούργια θα γράψω εντυπώσεις. Ευχαριστώ για την βοήθεια και σόρρυ αν σας έπρηξα λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δεν έπρηξες κανέναν.Τα παιδιά να βοηθάνε θέλουν.Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και να τη χαρείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 αυτοι ειναι beta και λεγονται διαφορα για την αξιοπιστια τους (οι 13.3 ηταν πολυ σταθεροι για beta) , βαλε 13.4 που ξερουμε οτι ειναι σταθεροι και ξαναδοκιμασε παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 αυτοι ειναι beta και λεγονται διαφορα για την αξιοπιστια τους (οι 13.3 ηταν πολυ σταθεροι για beta) , βαλε 13.4 που ξερουμε οτι ειναι σταθεροι και ξαναδοκιμασε παλι Θα δοκιμάσω πάλι έτσι και αλλιώς μέχρι να έρθει η καινούργια δεν την στέλνω αυτήν πίσω, δεν θα μείνω και χωρίς υπολογιστή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 μακαρι να ειναι απλα θεμα οδηγων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 μακαρι να ειναι απλα θεμα οδηγων Το έκανα και αυτό έτσι για την ιστορία τίποτα δεν άλλαξε πάλι με πέταξε με μπλε οθόνη το fc3 την ώρα που θα ανατίναζα το δορυφορικό πίατο του hoyt, και χωρίς καν να κλοκάρω στους 13.4 . Κάτι άλλο θέλω να πω μου είχε δώσει ένα λινκ ο prospector νομιζω καποιες σελίδες πίσω με amd cleanup utility, μην το χρησιμοποιείται σε windows 8 κάνει ζημιά στην registry και δεν μπορείς να αλλάξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού χρηστών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα