spirosd2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Η τάση είναι όπως την βλέπεις δεν ανεβαίνει άλλο μέχρι 1.125, μήπως να δοκιμάσω να την κλοκάρω με msi ab? το asic είναι 64.4 αλλά έχω ακούσει και για πιο χαμηλά που κλόκαραν μια χαρά... 3η μέρα σήμερα και ακόμα δεν την έχω ευχαριστηθεί την κάρτα γιατί φοβάμαι μήπως υπάρχει πουθενά πρόβλημα..
qsis Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 θες ρευμα βαλε msi και να ξερεις οτι μεχρι 1.25V πας αφοβα
spirosd2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Θα δοκιμάσω γιατί με το trixx δεν βλέπω να ανεβαίνει το ρεύμα..
Prospector8 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Στο Trixx δεν σου βγαζει οτι η ταση ειναι 1.250 ??? Ειναι κατω απο το memory clock... Βαλε 1100/1350,+20power,vddc 1.260 και πατα apply. κατεβασε το gpuz και στην δευτερη καρτελα που ειναι τα sensors βαλε στο Vddc να δειχνει το max,και μετα τρεξε το heaven χωρις να κλεισεις το gpuz και πες μας ποσο εδειξε το Vddc μετα το benchmark του heaven..
spirosd2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 δεν τρέχει με τίποτα το heaven σε overclock κρασσάρει έχω τρέξει και την 1100/1350 τίποτα, έχω βάλει και την τάση από το trixx στο 1.3 αλλά ποτέ δεν ξεπερνάει το 1.125 που βλέπεις στο hwinfo τα ίδια δείχνει και το gpu-z
qsis Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 τελικα ειναι οντως λαχεια οι 7950 , αλλες με ξεκλειδωτα ρευματα , αλλες με κλειδωμενα.. με κανα διαφορετικο bios δεν γινεται δουλεια;
spirosd2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 τελικα ειναι οντως λαχεια οι 7950 , αλλες με ξεκλειδωτα ρευματα , αλλες με κλειδωμενα.. με κανα διαφορετικο bios δεν γινεται δουλεια; Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα να φανταστείς είμαι στην δουλειά, για δώσε καμία βοήθεια...
qsis Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω από sapphire, αν είχες gigabyte ευχαρίστως να σου έλεγα ποιο bios έχει ξεκλείδωτη τάση Περίμενε να σου πει κάποιος κάτοχος, γιατί από όσο ξέρω αυτό είναι θέμα bios
leriban Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 εμενα με ρυθμισεις 1160-1500-+20-1260 στο gpu-z το vdcc max ηταν 1250!!!! με trixx το δουλευω...
Prospector8 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Σημαινει οτι ειναι κλειδομενη στα ρευματα.. Αλλα ολιγη σημασια εχει,αν εισαι stable με αυτες τις ρυθμισεις που εβαλες θα εισαι Αρχοντας! @Spiro κατι παιζει με την καρτα μαλλον,δεν ειχα ξανασυναντησει καμια 7950 που να μην κανει ικανοποιητικο overclock...Παντως αν πιστευεις οτι σου δεν σε ικανοποιει η καρτα,νομιζω μην σου πω πως ειμαι και σχεδον σιγουρος οτι αμα ζητησεις αλλαγη ,θα σου στειλει αλλη το αμαζον και μετα θα εισαι κομπλε. (Εννοειται πως θα σου πουν να στειλεις πισω την δικια σου) Εγω Δευτερα ειχα κανει κατι παρομοιο,παρασκευη μου ειχε ερθει η νεα καρτουλα )
spirosd2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 @Spiro κατι παιζει με την καρτα μαλλον,δεν ειχα ξανασυναντησει καμια 7950 που να μην κανει ικανοποιητικο overclock...Παντως αν πιστευεις οτι σου δεν σε ικανοποιει η καρτα,νομιζω μην σου πω πως ειμαι και σχεδον σιγουρος οτι αμα ζητησεις αλλαγη ,θα σου στειλει αλλη το αμαζον και μετα θα εισαι κομπλε. (Εννοειται πως θα σου πουν να στειλεις πισω την δικια σου) Εγω Δευτερα ειχα κανει κατι παρομοιο,παρασκευη μου ειχε ερθει η νεα καρτουλα ) Λες να είναι έτσι ε? τι να κάνω θα ζητήσω αλλαγή, εντάξει η κάρτα είναι θηρίο και μια χαρά παίζει και χωρίς overclock αλλά όπως όλοι και εγώ την πήρα με την προϋπόθεση ότι ανεβαίνει εύκολα και συναγωνίζεται ανώτερες κάρτες που έχουν πολύ παραπάνω από 266€, τέλος πάντων θα το κοιτάξω λίγο σήμερα το βράδυ και θα ζητήσω αλλαγή αύριο.
LuNaTiC Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Για να καταλάβω... οι κάρτες που έχουν παραπάνω απο 266$... τι παραπάνω έχουνε? Καλύτερα ρολόγια?
Millennium Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μπορεί να χουνε καλύτερα ρολόγια,κάποιο εξωτικό σύστημα ψύξης,παραπάνω εγγύηση κλπ.Αναλόγως την υλοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα