Προς το περιεχόμενο

Overclocking 7950 Vapor-x

lazaros2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν θελει να κανει μια γενικοτερη συγκριση στο internet πρεπει απλα να βαλει ultimate

τα φιλτρα νομιζω γενικα δε πειραζονται 

επισης η 7950 (και γενικα ολες οι δυνατες καρτες ) δε σηκωνουν φιλτρα full + tress fx 

ειτε το ενα θα εχεις ειτε το αλλο και συνηθως η επιλογη ειναι το ultimate που τα τελικιαζει ολα πλην φιλτρων 

αν μιλας για συγκριση με εσενα αλλο θεμα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπόν με αυτές τις ρυθμίσεις

post-140509-0-53451700-1367323294_thumb.jpg

έφτασε 70fps avg και 90fps max αλλά δεν έιναι stable 1/3 στα ολοκληρώθηκαν, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι θέμα driver η μήπως πρέπει να βάλω άλλο bios...

Επεξ/σία από spirosd2008

Πολυ περιεργο.... Σιγουρα εισαι με το σωστο bios,δλδ με το 850/1250,ετσι??

Κατεβασε αυτο, http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_un_install_utility_download.html , κανε restart οταν σου ζητησει και μετα βαλε αυτους http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_5_beta_2_download.html ξανακανε restart οταν σου ζητησει και ξαναδοκιμασε με 1100/1400 +20% power,κανε το bench με αυτα τα settings,ελπιζω να το εχεις patchαρει σωστα,και ξαναπες.

Και να μην το έχω patchαρει σωστά που δεν νομίζω, τα ίδια έκανε και το far cry 3 κόλλαγε και με πέταγε, όλα αυτά μόνο σε overclock, στα 850/1250 παίζουν όλα μια χαρά, θέμα drivers πρέπει να είναι δεν εξηγείτε αλλιώς. ΟΙ υπόλοιπες δοκιμές το βράδυ που θα σχολάσω...

Με τα δωρεάν παιχνίδια τι παίζει? Δεν πήρα κανένα mail από το amazon.it ούτε το κουτί έλεγε τίποτα μέσα...

Όχι εντάξει, δε νομίζω ν' αλλάξει κάτι, αν και ποτέ δεν είσαι σίγουρος με αυτά.

Απλά επειδή είπες ότι είχες crashes πριν, μου θύμισαν αυτά που είχα εγώ μάλλον επειδή δεν είχε κουμπώσει καλά κάποιο/α από τα molex που συνοδεύουν την κάρτα (επειδή το τροφοδοτικό μου δε βγάζει 8πινα).

Όχι εντάξει, δε νομίζω ν' αλλάξει κάτι, αν και ποτέ δεν είσαι σίγουρος με αυτά.

Απλά επειδή είπες ότι είχες crashes πριν, μου θύμισαν αυτά που είχα εγώ μάλλον επειδή δεν είχε κουμπώσει καλά κάποιο/α από τα molex που συνοδεύουν την κάρτα (επειδή το τροφοδοτικό μου δε βγάζει 8πινα).

Λες να είναι τίποτα με ρεύμα? ( Από τον ενθουσιασμό μου μπορεί να έκανα και καμιά πατάτα αν και δεν νομίζω γιατί τα τσέκαρα και πάταγαν καλά)

κάποιες φορές όχι απλά crashes στο heaven έσβηνε τελείως η οθόνη και δεν επανερχόταν μόνο με κρατημένο κουμπί και σβήσιμο...

Ναι, αυτό ίσως είναι ένδειξη για θέμα με τροφοδοσία, αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά.

Αν είναι θέμα κλοκαρίσματος απλά, συνήθως crashάρει ο driver.

Πάντως δεν έχεις κακό τροφοδοτικό και δε νομίζω να είσαι τόσο άτυχος και να έχει θέμα κάποιο καλώδιο, οπότε άντε βγάλε άκρη.

Στο έκανε ξανά;

Πολυ περιεργο.... Σιγουρα εισαι με το σωστο bios,δλδ με το 850/1250,ετσι??

Κατεβασε αυτο, http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_un_install_utility_download.html , κανε restart οταν σου ζητησει και μετα βαλε αυτους http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_5_beta_2_download.html ξανακανε restart οταν σου ζητησει και ξαναδοκιμασε με 1100/1400 +20% power,κανε το bench με αυτα τα settings,ελπιζω να το εχεις patchαρει σωστα,και ξαναπες.

τώρα τα έκανα 110 max 90avg, οπότε μάλλον θέμα drivers

edit: τα ίδια κάνει πάλι, είτε κρασσάρει το bench είτι βγάζει χαμηλότερα αποτελέσματα.... Μόνο το πρώτο bench έβγαλε νορμαλ, τι κάνουμε τώρα σε προβληματικό κομμάτι έχω πέσει?

Έχω αρχίσει να πιστευώ ότι είναι θέμα τροφοδοτικού, η θέμα drivers γιατί κάρτας δεν νομίχω. Όταν είναι χωρίς overclock όλα παίζουν ρολόι τα παιχνίδια το heaven όλα και με τα 2 bios. Mε το που κάνω το παραμικρό overclock κρασσάρουν όλα μετά απο λίγο ( δοκίμασα τα tomb raider, far cry 3, nfs most wanted 2012). παραθέτω τις ρυθμίσεις με boost bios του heaven αν μπορεί να κάνει κανείς ένα κόπο να το τρέξει να συγκρίνουμε...

post-140509-0-84860600-1367408154_thumb.jpgpost-140509-0-94133200-1367408250_thumb.jpg

ελα βρε συ τοσα heaven εχουμε τρεξει εδω μεσα.. 

οριστε ενα δικο μου με τις ρυθμισεις στις οποιες εχω καταληξει για καθημερινη χρηση (1100/1450) 

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/xcvsdz_zps970cf446.png

(και με 1000/1250 που ειναι το στοκ μου βγαζω 33 fps  ) 

το δικο σου boost μεχρι τι ρολογια φτανει ;

edit

για μεχρι 950 που φτανει το boost σου  , τα αποτελεσματα σου μου φαινονται απολυτως λογικα παντως

τωρα γιατι δε μπορεις να τη κλοκαρεις ειναι ενα αλλο ζητημα.. ισως το κομματι εχει θεμα, ισως θες παραπανω ταση..

ειναι ξεκλειδωτη η ταση σου ; γιατι βλεπω οτι max ειναι αρκετα χαμηλη, δε μπορεις να μιλας για πανω απο 1000mhz με τετοια ταση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...