Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάξε για την επιλογή Overscan στον Catalyst για το issue με τα black borders.

Σχετικά με το κλοκάρισμα, στο χέρι σου είναι να ορίσεις εσύ σε τι ρολόγια θα τρέχει η κάρτα σου τόσο σε 2D, όσο και σε 3D εφαρμογές.

Γνώμη μου πάντως είναι ότι δε χρειάζεται να την έχεις 24/7 @1150/1500 π.χ., παρά μόνο να ορίσεις μέσω MSI AB να φορτώνει το o/c profile όταν τρέχεις 3D εφαρμογές, aka gaming.

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για κάποιο λόγο δεν υπήρχε καν το μενού overscan, θα το ψαξω άλλη στιγμή.. έτρεξα το heaven με ενεργοποιημένο το boost αν και πάνω αριστερά έγραφε core 850, για δες τα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά;;

Unigine Heaven Benchmark 4.0 FPS:
37.3
Score:
941
Min FPS:
14.9
Max FPS:
89.1
System Platform:
Windows NT 6.2 (build 9200) 64bit
CPU model:
Intel® Core i7 CPU 950 @ 3.07GHz (3073MHz) x4
GPU model:
AMD Radeon HD 7900 Series 12.104.0.0 (3072MB) x1
Settings Render:
Direct3D11
Mode:
1920x1080 fullscreen
Preset
Custom
Quality
Ultra
Tessellation:
Extreme
Δημοσ.

Ποιον οδηγό έχεις περάσει;

Εγώ έβγαζα 951 πόντους με 37.7 fps στα 1160/1500, αλλά με τους 13.3 beta 3, οπότε αν είσαι με τους τελευταίους που δίνουν ~10% boost, μου φαίνεται λογικό το score σου στα 950/1250.

Δημοσ.

τους 13.4 έχω περάσει, αλλά το είχα τρέξει χωρίς 8xAA δεν τα ξέρω πολύ καλά τα κόλπα ακόμα, με το 8xAA βγάζει σκορ 722 με 7,1min και 62.8 max λίγο δεν είναι αυτό??

Δημοσ.

Τί έγινε ρε γαμώτο, τώρα που ξαναπέρασα απο την αρχή drivers κρασάρει το heaven με 1100/1450 και με 1150/1500, το board power limit πρέπει να το έχω στο 20 η όπως είναι στο 0; το ρεύμα να το ανεβάσω; κάτι δεν πάει καλά η εγώ έχω κάνει βλακεία?

Δημοσ.

Ποιον οδηγό έχεις περάσει;

Εγώ έβγαζα 951 πόντους με 37.7 fps στα 1160/1500, αλλά με τους 13.3 beta 3, οπότε αν είσαι με τους τελευταίους που δίνουν ~10% boost, μου φαίνεται λογικό το score σου στα 950/1250.

με τους τελευταιους beta λες; γιατι ο 13.4 δε νομιζω οτι δινει κατι σε σχεση με 13.3 β3

Δημοσ.

Έπεσα σε προβληματικό κομμάτι?? τα windows σε hdmi συνδεση φαίνονται χάλια, το heaven δεν λέει να περάσει το 750 score με το boost ενεργοποιημένο, οταν κάνω overclock έστω και ελάχιστο κρασσάρε0 το heveanι η μου χάνεται τελείως η εικόνα και πρέπει να τον σβήσω. Στο far cry 3 με όλα τέρμα έπιανε 70-80fps ενώ στο tomb raider  ολα full AAx4 επιανε 30fps κατεβάζω τώρα και το τελευταίο patch να δοκιμάσω πάλι.

Δημοσ.

boost και o/c μαζι δε νομιζω να ειναι καλη φαση 

χωρις το boost μπορει να παιξει η καρτα (σε καποιο 2ο bios ) , αν ναι δοκιμασες με αυτο; 

Δημοσ.

Αλλαξε θεση στο switch που υπαρχει στην καρτα σου,και βαλτο στην πρωτη οπου λογικα θα ειναι χωρις το boost. Επειτα βαλε στο Trixx (εννοειται να μην υπαρχει κανα afterburner installed στο pc) τις ρυθμισεις 1100/1400 με +20 power. Αυτο με το overscan ψαχτο λιγο ειναι στις ρυθμισεις οθονης στο catalyst δες ολες τις καρτελες και ενα θα εχει το overscan. Αυτο το κανει παντα οταν συνδεεις την οθονη με καρτα μεσω hdmi για πρωτη φορα. Στο tomb raider ,με φουλ ultra ολα με FxAA+No Tressfx πρεπει να βγαλεις στο benchmark πανω απο 90fps...

Δημοσ.

λοιπόν θα δοκιμάσω πάλι, στο tomb raider μου λες να έχω το tress fx ανοιχτό η κλειστό??

edit: με τις ρυθμίσεις που μου έδωσες κράσσαρε με το που πήγε να ξεκινήσει το παιχνίδι

Δημοσ.

λοιπόν θα δοκιμάσω πάλι, στο tomb raider μου λες να έχω το tress fx ανοιχτό η κλειστό??

edit: με τις ρυθμίσεις που μου έδωσες κράσσαρε με το που πήγε να ξεκινήσει το παιχνίδι

ανοικτο με τετοια καρτα 

Δημοσ.

Κλειστο,ολα τα αλλα στο maximum,και με FxAA.

Οχι δεν λεω να το εχει γενικα απλα απο τα τεστ που εχω κανει το ειχα κλειστο συνηθως,απο θεμα συγκρισης του το λεω και μονο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...