Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ωραιος,μια χαρα τοτε,αντε και εχω καιρο να δω bench απο μια 7970 Με το καλο λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Και εγω ετσι πιστευω! Μια χαρα θα ειναι, δε νομιζω να εχει γερασει . Θα ηθελα βεβαια να τα δω διπλα διπλα με αυτο που εχω τωρα αλλα θα κατεβω για πασχα. Ισως γινει τον επομενο μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 @Φανη οταν ξαναπαω στον φιλο μου θα το τσεκαρω αυτο που λες,γιατι μου ακουγεται ολιγον κουλο.. Και θα σου πω.. Δεν δοκιμαζεις να παιξεις με κανενα bios?? :> Προς το παρόν θα το αφήσω λίγο μέχρι να βρω κάτι πιο σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 ποιους drivers χρησιμοποιειτε? τους 13.1? εμενα μου βγαζει συνεχεια προβλημα στο bf3 με αυτους τους drivers. μπορω να κανω downgrade? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 13.3 beta 3 χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι αν δε κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 απο amd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 προφανως ειναι δυο μηνες πιο καινουριος driver απο τον 13.1 (αν τσεκαρεις ημ/νιες ) , απλα οπως λεγαμε και στο θεμα με τους drivers η amd πλεον το χει ριξει στους beta http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 αααααα μαλιστα...... ειχα drivers sapphire 13.1 αλλα μου εβγαζε συνεχεια error στο bf3. τωρα εβαλα 13.3 απο amd και φαινεται να ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 beta, the (amd) way it's meant to be played 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Τρελαίνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Γιατί έπαιξες κανά παιχνίδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/837/20130424191206.jpg/ τι μαμακια εχει παιχτει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα? το γραφει στο bf3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Παίδες παρέλαβα και εγώ σήμερα από amazon.it παρασκευή απόγευμα έγινε η παραγγελία σήμερα πρωί ήταν εδώ, επί της ουσίας τώρα, είδα ότι έχουν βγει οι 13.5 beta να παίξω με αυτούς η να βάλω τους 13.4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 13.4 βάλε.Οι 13.5 beta έχουν κιάλλες βελτιώσεις μεν αλλά είναι beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 13.4 βάλε.Οι 13.5 beta έχουν κιάλλες βελτιώσεις μεν αλλά είναι beta. Όλα οκ θα ξεκινήσω να τρέχω δοκιμαστικά και παιχνίδια, μια ερώτηση διαβασα αυτα που λέτε για το overclock και θα την ανεβασω και εγώ λιγάκι για αρχή, όταν εννοείται stable εννοείται 24/7 η για να παίζουμε μόνο παιχνίδια και δοκιμές γιατί εγω θέλω όταν το ρυθμίσω να την αφήσω έτσι συνέχεια μετά... Ένα περιέργο πράγμα σε σύνδεση με hdmi μου τα δείχνει όλα χάλια και δεν πιάνει όλη την οθόνη ενώ είναι ενεργοποιημένο το scaling. τι μπορεί να συμβαίνει θα την δοκιμάσω και σε άλλο μόνιτορ να δω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα