Προς το περιεχόμενο

Overclocking 7950 Vapor-x

lazaros2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαχα, τώρα πάει, πρέπει να πέρασαν :Ρ

Μπα όχι, στις 26 μου ήρθε.

Αλλά γιατί να έχω 30 μέρες μόνο; Αν μου έβγαζε μετά κάποιο πρόβλημα δε θα είχα εγγύηση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω απλα ψαχνω καρτα unlocked για να μπορω να παιζω με αυτο :). Βρηκα αγγελια στο site που δινουν μια Sapphire 7970 3gb στα 370 και αλλη μια ιδια αλλα εκδοση OC στα 320. Σε αυτες εχουμε πιθανοτητα να πειραξουμε το voltage ή ειμαστε στην ιδια λογικη με την 7950? Ρωταω γιατι η OC εχει ιδια τιμη με την 7950. Εχω μπερδευτει και ειμαι σε διλημα....:)

Υπενθιμιζω οτι ο επεξεργαστης που θα μπει πανω ειναι ο 8350 στην Sabertooth r2.0. Ευχαριστω!

Δεν παιζει ρολο ο cpu,dont worry... Τι υλοποιησεις ηταν οι 7970 ?? Οι gigabyte κατα 90% κλειδωνει το ρευμα των 7970... Αλλα ανεβηκεςπολυ στα λεφτα,εσυ ξερεις βεβαια τι ζητας... Νομιζω παντως οι gigabyte της 7950 το ρευμα ειναι ξεκλειδωτο και την βρισκεις 290-300€... Εσυ ξερεις αν αξιζουν τα παραπανω λεφτα που θες να δωσεις,εγω παντως δεν θα πηγαινα για πανω απο μια 7950..

Η 7970 που βρηκα ειναι της Sapphire με 3gb μνημη και μαλλον ειναι η Dual X. Περιμενω πμ και θα ποσταρω τι μοντελο ειναι. Απλα η 7950 εχει 300 ευρω τουλαχιστον με μεταφορικα ενω η 7970 (αν κλοκαρεται) αξιζει για 15-20ευρω παραπανω...πιστευω δηλαδη...:)

Δεν παιζει ρολο ο cpu,dont worry... Τι υλοποιησεις ηταν οι 7970 ?? Οι gigabyte κατα 90% κλειδωνει το ρευμα των 7970... Αλλα ανεβηκεςπολυ στα λεφτα,εσυ ξερεις βεβαια τι ζητας... Νομιζω παντως οι gigabyte της 7950 το ρευμα ειναι ξεκλειδωτο και την βρισκεις 290-300€... Εσυ ξερεις αν αξιζουν τα παραπανω λεφτα που θες να δωσεις,εγω παντως δεν θα πηγαινα για πανω απο μια 7950..

ανάλογα το bios που έχει , αν έχει f43 έχει ξεκλείδωτη τάση, αν έχει πυρήνα στα 1000 έχει κλειδωμένη στο 1,25

Βέβαια περνάς όποιο θες

Παντως για την Sapphire 7970 δεν διαβαζω οτι ocαρεται τοσο καλα,κατι 1100 στον πυρηνα διαβαζω most.. Τωρα αν ειναι ξεκλειδωτη οχι,εγω πιστευω πιο ευκολο ειναι να σου κατσει μια 7970 κλειδωμενη παρα μια 7950.. The risk is yours..

Δηλαδη αν περασω αλλο bios σε μια κλειδωμενη sapphire 7970, αυτοματως ξεκλειδωνεται?? Αυτο δε μπορει να γινει και σε μια 7950 locked? Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν κατεω απο δαυτα :(

Δηλαδη με λιγα λιγια.,.Αν παρω μια 7950 μπορω ευκολα και ωραια να της περασω το συγκεκριμενο bios?? Ή πρεπει να βρω παλι καποια συγκεκριμενη υλοποιηση?

Λοιπόν, μιας και είμαι με Boost on εδώ και λίγες μέρες, έχω την εντύπωση πως σε αυτό το BIOS το voltage είναι locked στα 1.250V, ενώ στο άλλο BIOS το voltage είναι locked στα 1.125V.

Zapee995, δε μπορώ να σου στα σίγουρα κάτι.

Δηλαδη με λιγα λιγια.,.Αν παρω μια 7950 μπορω ευκολα και ωραια να της περασω το συγκεκριμενο bios?? Ή πρεπει να βρω παλι καποια συγκεκριμενη υλοποιηση?

Ο Qsis θα σου απαντησει καλυτερα σε αυτο,αν και στο site της Gigabyte εχει προγραμμα που αλλαζεις bios ευκολα και γρηγορα,οποτε θα ελεγα πως ναι με μια Gigabyte θα μπορουσες να επαιζες πιο ευκολα με τα bios ΕΑΝ ηταν κλειδωμενη..

@Φανη οταν ξαναπαω στον φιλο μου θα το τσεκαρω αυτο που λες,γιατι μου ακουγεται ολιγον κουλο.. Και θα σου πω..

Δεν δοκιμαζεις να παιξεις με κανενα bios?? :>

Λοιπον εβγαλα ακρη. Κανονισα μια used 7970 3gb της sapphire. Ο φιλος μου ειπε οτι την ειχε επανω στο μηχανημα και την εχει δοκιμασει βλεποντας οτι μεσα απο προγραμματα, το voltage ανεβαινει μεχρι 1300. Δοκιμασμενη μου ειπε στα 1200/1600. Αυτα!

Χμμ.. Τοτε γιατι την πουλαει?? Περιεργο.. Και εγω αν δωσω 1.3V ρευμα ,1200/1650 παω... Οκ ελπιζω να υπαρχει εγγυηση για παν ενδεχομενο.. Αν ολα πανε καλα,τοτε ειναι πολη καλη φαση :) Θα περιμενουμε benchmarks :P

Η καρτα εχει ακομα 1 χρονο εγγυηση απο πλαισιο. Μια χαρα παντως ακουστηκε το ολο θεμα. Δε τον καιει να τη δωσει γιαυτο και δε ριχνει τιμη. Εγω το βρισκω καλο deal! Τιμη δε μπορω να πω, παρα μονο να δωσω benchmark οταν θα στηθει το μηχανημα :) !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...