qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 phanispal εσενα και που ειναι κλειδωμενη (βασικα δεν εχω καταλαβει ακομα αν ειναι κλειδωμενη) , ειναι κλειδωμενη αρκετα ψηλα για αυτο και ανεβαζεις τοσο (εκτος αν ηθελες και περισσοτερο για καθημερινη χρηση ) οποτε και που ειναι κλειδωμενη ποιο το προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εσενα qsis ειναι unlocked το voltage? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Το «πρόβλημα» που έχω δεν είναι προσωπικό. Όπως έχω ξαναπεί είμαι αρκετά ικανοποιημένος απ' την κάρτα μου και το overclocking potential της. Το θέμα είναι ότι π.χ. ο Zapee995 που ψάχνει για 7950, αν πάει σε Vapor-X θα πάει πραγματικά στα τυφλά. Και με άλλες υλοποιήσεις συμβαίνει αυτό, και πάντοτε συνέβαινε, αλλά οι Vapor-X 7950 είναι ο ορισμός του ό,τι να 'ναι. Ένα χάος από BIOS's, διπλά, κλειδωμένα, ξεκλείδωτα, άλλες τάσεις στις μνήμες και όλα όσα έχω αναφέρει ήδη. Βλέπεις; Διαβάζει reviews που μιλάνε για ξεκλείδωτες. Θα πάει να πάρει μία και θα του βγει κλειδωμένη και θα αναρωτιέται τι παίζει. Δηλαδή για να βγάλει κάποιος άκρη (σ' ένα βαθμό), πρέπει να πρηστούν τα μάτια του απ' το διάβασμα ξένων fora όπου θα πέσει πάνω σε ένα σωρό διαφορετικές περιπτώσεις. Φυσικά και δε μιλάμε για τον απλό χρήστη που δεν το ψάχνει παραπάνω, οπότε κάτι σχόλια του τύπου «πλήρωσες για 7950 και πήρες 7950, τι το ψάχνεις παραπάνω» είναι ανύπαρκτα κατά τη γνώμη μου. Μιλάμε για το χρήστη που θέλει να την ξεζουμίσει και να κερδίσει ό.τι μπορεί περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Φιλος πηρε και αυτος την VaporX ,και περασε crash test απο τα χερακια μου Πρεπει να ετυχε ακριβως ιδια καρτα με του phanispal. Max oc 1160/1500 ,κλειδωμενη μου φανηκε αν και δοκιμασα μονο το ενα bios,max temp 62°C και απολυτη ησυχια ακομα και σε full load !! Zappee επειδη ακους οτι παει μεχρι εκει δεν σημαινει οτι ειναι λιγο ισα ισα εμενα στοχος ηταν να περασω την 7970ghz,οπου εννοειται πως την περνας και ανετα κιολας!! Οποτε δεν σε νοιαζει αν ειναι κλειδωμενη πραγμα παντελως αδιαφορα βασικα,γιατι κανεις μας νομιζω δεν θελει να ειναι 24/7 πανω απο 1.25V ...Οποτε η καρτα πληρη ολες τις απαιτησεις που ζηταμε με τα 280€ που δινουμε... Αν επελεγα gigabyte θα ηταν λογο +1 χρονου εγγύησης οπου ειναι μεγαλο + ,απλα ηθελα σιγουρια για τον φιλο μου οτι θα παει 1150/1500 που με μερικες gigabyte,αν και ξεκλειδωτες,δεν συμβαινει αυτο και επισης το αμαζον σου δινει Cryisis3+Bioshock μονο την Vapor οποτε κατεληξα στην υλοποιηση της Sapphire Διαλεγεις και παιρνεις,οποια και να διαλεξεις σιγουρα καμια δεν θα σε απογοητευσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Να βλέπεις; Κλειδωμένη του φάνηκε. Γελάει ο κόσμος Δε βγάζεις άκρη σου λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εμενα παντως Φανη,ο Zappee οπως και το 90% που θελουν να αγορασουν μια καρτα,τα "προβληματα" που ανεφερες νομιζω τους αφηνεινπαντελως αδιαφορους, νομιζω πως ζητανε δυνατη καρτουλα σε καλη τιμη,ησυχιανκαι θερμοκρασιες,και μερικες φορες να Ocαρεται καλα.. Ε 7950 πληρη στο επακρο αυτες τις προηποθεσεις για να παιζουν τα παιχνιδια τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Συμφωνώ, το είπα κι εγώ εξάλλου. Αν και δε νομίζω ότι εκείνοι που παίρνουν τυφλά 7950 και δε μπαίνουν καν στον κόπο να δουν αν τρέχει σωστά είναι το 90%, αλλά λιγότεροι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 όσες gigabyte κοίταξα έχουν μνήμες στο 1.5V οπότε δεν πάνε απαραίτητα και εύκολα στα 1500+ παρόλα αυτά φίλου μου του κάθισε να πηγαίνουν στα 1575 δίχως πρόβλημα Και γενικά πιστεύω ότι τα δικά μου ρολογια τα έχουν άνετα οι περισσότερες 7950 δε φτάνω το + 30% του phanispal, φτάνω το +24 με 25 δε θα πεθάνω κιόλας Για κάποιον που δε θέλει να ασχοληθεί καθόλου πάντως οι gigabyte που παίζουν με πυρήνα στο 1000αρικο από τη μάνα τους, είναι ότι πρέπει έχουν ήδη ένα καλό boost από μόνες τους σε o/c έτσι κι έτσι τα πράγματα, αλλά σίγουρα όχι χάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Λολ ρε σι... Γιατι δεν κανεις Rma με την gigabyte υλοποιηση που λογικα θα ειναι ξεκλειδωτη,να βρεις και εσυ την υγεια σου Σε πεντε μερουλες θα εχεις ξεμπερδεψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ποιος, εγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 εντάξει μια χαρά είμαι αυτοί ήταν περίπου οι στόχοι μου και δε χρειάστηκε να δουλέψω καθόλου με τάση παράπονο δεν έχω εμένα είναι κλειδωμένη η τάση, αλλά στο 1.25 και αυτό βασικά με έβγαλε από κόπο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Για τον Φανη αναφερομαι,βεβαιως βεβαιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μπα, αφού είπα ότι είμαι ικανοποιημένος απ' την κάρτα μου. Βέβαια, απ' την αρχή παρουσιάζει ένα Issue, κάτι σα flickering, νομίζω μόνο στο desktop, δεν το κάνει συνέχεια όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Χμμ περιεργο... Ωραια Rma και πες τους ειχε προβλημα,δωστε μου αλλη και που ξερεις μπορει να εισαι ΕΣΥ ο τυχερος που θα εχει μια VaporX ξεκλειδωτη Παντως λιγο που κοιταξα για τις DualX εκδοσεις δεν υπαρχει σε κανενα αμαζον διαθεσιμότητα σε λογικη τιμη και μονο στην Ελλαδα εχουν απομεινει μερικες αλλα κανουν 330€ και δεν τις λες τοσο VFM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Προς το παρόν δε νομίζω να κάνω κίνηση, αργότερα βλέπουμε :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα