Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Frame drops και σπασιματα στην κινηση, ημουν με τον i5 760 και τους επισημους drivers (οχι τους beta) τοτε αλλα δεν νομιζω να παιζει και τοσο ρολο. Γενικα δεν ξερω αν ειναι θεμα drivers/optimization η οτιδηποτε αλλα σε σχεση με την nvidia που ειχα παλια βλεπω οτι η AMD ζοριζεται να κρατησει σταθερο frame rate. Μπορει να ξαναδοκιμασω crysis τωρα αλλα βαριεμαι να ξανακατεβαζω. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τη διαφορα εχει η 2x8pin απο την 6pin+8pin?? Σκεφτομαι να χτυπισω μια 7950! Και απ'οτι βλεπω η VaporX κλοκαρεται πολυ καλα!

Δημοσ.

Καταλαβα. Δηλαδη να κοιταξω καποια αλλη ή η VaporX θεωρηται απο τις καλυτερες υλοποιησεις και σε θεμα overclock?

Δημοσ.

Κοίτα, με 1150/1500 κερδίζεις 30% αύξηση στην απόδοση, μετρημένο. Και στα benchmarks, αλλά το σημαντικότερο στα παιχνίδια.

Τώρα αν θες 1200/1575 και πάνω για παράδειγμα, εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς Dual X μεριά, μήπως βρεις κάτι εκεί. Πολύ λίγες Vapor-X είναι ξεκλείδωτες και ανεβαίνουν πολύ νομίζω.

Τώρα αν πέσεις σε μεγάλη μπανάνα (όποια και να πάρεις) και δεν κερδίζεις ούτε το 30%, RMA.

Πάντως από άποψη ψύξης η Vapor-X είναι απ' τις καλύτερες, εγώ δεν έχω δει πάνω από 65°C στον πυρήνα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις Vapor-X 7950, μπορεί ο Θωμάς να αναφερόταν σε παλιότερες υλοποιήσεις.

Η δική μου είναι κλειδωμένη πάντως, αλλά και πάλι μέχρι τα 1160/1500 πάει.

Δημοσ.

Μααλιστααα...Δηλαδη καποια που να εισαι σιγουρα ξεκλειδωτη δεν υπαρχει ε? Απλα μαντευεις υποθετω :), οτι σου κατσει.

Δημοσ.

Δαγκωνεις?? Χαχαχαχαχαχαχαχα!

Οντως βλεπω πολλους να λενε οτι αγορασαν 7950 οι οποιες ηταν κλειδωμενες και οτι ισως να μην υπαρχουν unlocked στο εμποριο. Θα περιμενω λοιπον και αλλους χρηστες να δω που θα καταληξω. Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...