leriban Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 οκ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Όταν λες 1.250? Με το boost bios δεν κλοκάρεις? Δίνεις χειροκίνητα τάση? Γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πάντως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα σου, μια χαρά είναι. Απλά για κάποιο λόγο δεν είσαι στο 100% που η λογική λέει ότι έπρεπε να είσαι, αλλά στο 95% ας πούμε. Μπορεί να είναι θέμα των Windows, ή ακόμα και του επεξεργαστή. Όντως το Heaven και τα σχετικά benchmarks δεν έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δεν επηρεάζονται στο ελάχιστο από αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Το vdcc 1250 δεν το έχω πειράξει. Με Sapphire trixx το δουλεύω Οποτε φανη λες να την αφήσω ως έχει; και κάτι άλλο αξίζει να κάνω oc τον 920? FPS: 36.3 Score: 915 Min FPS: 15.2 Max FPS: 80.7 πανω κατω τα ιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Όντως το Heaven και τα σχετικά benchmarks δεν έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δεν επηρεάζονται στο ελάχιστο από αυτόν. Eξαρτάται από ποιόν επεξεργαστή. Μεταξύ ενός core2duo ενός i5 πιθανώς να υπάρχει διαφορά, όχι μεγάλη πάλι, αλλά μεταξύ ενός i5 στοκ και ενος i7 στα 5GHz έχω διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει. Το vdcc 1250 δεν το έχω πειράξει. Με Sapphire trixx το δουλεύω Οποτε φανη λες να την αφήσω ως έχει; και κάτι άλλο αξίζει να κάνω oc τον 920? Αν διαβάσεις γιατί όχι? Αρκεί να έχεις χρόνο, υπομονή και να μην κάνεις ακρότητες. Κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό και συμπεριφέρεται διαφορετικά. Μη δίνεις σημασία στο τι κάνει ο κανει ο καθένας στο ιντερνετ με ίδιο με τον δικό σου επεξεργαστή. Γιατί στην ουσία δεν είναι ίδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Φυσικά και αξίζει. Φτάνουν εύκολα στα 3.6-4. Η διάφορα είναι τεράστια. Εγώ τον έχω στα 4 με καλές θερμοκρασίες. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εξαρτάται απ' τη χρήση που κάνεις στο σύστημά σου. Αν τρέχεις εφαρμογές που αξιοποιούν και «ακούν» στη συχνότητα του επεξεργαστή, προφανώς αξίζει, θα δεις διαφορά. Στα παιχνίδια δύσκολα θα δεις διαφορά, κι αν δεις δε θα είναι άξια αναφοράς. Σϊγουρα όχι όση θα δεις με την κλοκαρισμένη 7950 σου. Απλά το overclocking δεν υφίσταται μόνο για λόγους άυξησης απόδοσης, αλλά είναι και χόμπυ κ.λπ.. Αν μπορείς να πας εύκολα τον επεξεργαστή σου στα 3.6GHz, γιατί να μην το κάνεις, έστω κι αν δε δεις αξιοσημείωτη διαφορά; Έτσι σκέφτονται πολλοί που κλοκάρουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ. Άμα γουστάρεις το κάνεις, και μόνο για τη φάση και την εμπειρία που λέει ο λόγος. SOCRATIS1000, στα παιχνίδια δε νομίζω να είδες τεράστια διαφορά, εκτός κι αν παίζεις σε μικρή ανάλυση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 για να πω την αληθεια διαβασα λιγο το λινκ που μου εδωσες και μου φαινεται βουνο!!!!!!!!! θελει πολυ διαβασμα για να καταλαβω τις εννοιες και τι αλλαζω καθε φορα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Βλέπεις διάφορες στα παιχνια. Και μεγάλη. Είδα 7 fps παραπάνω όταν τον έκανα oc ( tomb raidrr) Sent from my iPhone using Insomnia Ανάλυση 1920χ1080 Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Φυσικά και αξίζει. Φτάνουν εύκολα στα 3.6-4. Η διάφορα είναι τεράστια. Εγώ τον έχω στα 4 με καλές θερμοκρασίες. Sent from my iPhone using Insomnia καπου ειχες γραψει οτι το εκανες... ποσες ωρες σου πηρε????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Χμμ... λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Επειδή τον έχω τον 920 το λέω. Πάντως η 7950 είναι ίσως το καλύτερο vfm αυτή την στιγμή. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καλά ναι, την παίρνεις απ' τον Αμαζόνιο Γαλλίας με ~266€, και κλοκάροντάς τη ξεπερνάς την GTX670 και πλησιάζεις επικίνδυνα την GTX680 που κοστίζει τα διπλάσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 για να πω την αληθεια διαβασα λιγο το λινκ που μου εδωσες και μου φαινεται βουνο!!!!!!!!! θελει πολυ διαβασμα για να καταλαβω τις εννοιες και τι αλλαζω καθε φορα!!!! Μην ξεκινήσεις με το o/c αν δεν καταλαβαίνεις 100% τα γραφόμενα του λινκ. Να σκεφτείς ότι αυτά είναι τα βασικά... Όταν θα νιώσεις έτοιμος και μετά από πολύ διάβασμα (και από το μηδεν αν χρειάζεται) προχωράς. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο παρουσιάζονται όπως βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Σκεφτομαι με αυτα και με εκεινα(κανει ζημια το insomnia ) να στειλω τη δικια μου και να παρω αυτη απο το amazon, θα αξιζει την αλλαγη η να κατσω εδω που ειμαι.?? Επισης με OC GPU δεν εχω ασχοληθει, ειναι σιγουρο οτι θα πιασω αυτα τα νουμερα stable η και εδω παιζει ρολο το κομματι που θα πεσεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα