Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το 3.8 λεω , ειναι ψιλοστανταρ για αυτους τους i7, i5 

αντε στη χειροτερη 3.6-3.7 αμα δεν  εχεις πεσει σε καλο κομματι ή εχεις ζεστο κομματι 

αλλα γενικα ακομα και τα 4 GHz ειναι εφικτα αν πας για τα οσα 

γενικα το 3.8 που εχω κι εγω ειναι κατι συνηθισμενο και ασφαλες 

και σε ο,τι εχει να κανει με επεξεργαστη θα κερδισεις ενα 25-30% σε επιδοσεις ανετα 

καπου εδω πρεπει να εχει θεμα για o/c σε 920

παντως λογω του hyperthreading που δινει ζεστη, μια καλη ψυκτρα ειναι απαραιτητη για τους i7 

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα τον i5 760 και τον ετρεχα στα 3.6-3.8 stable με την cm evo 212, οποτε ανεβαινει και ο δικος σου ανετα οπως σου λενε.

Δημοσ.

Στα παιχνίδια δε νομίζω να δει τόση αύξηση, αφού παίζει και σε Full HD απ' ότι κατάλαβα.

Αν έπαιζε σε χαμηλότερη ανάλυση θα 'ταν διαφορετικά τα πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.

σκεφτομαι να του βαλω μια υδροψυξη corsair  στα 60€ δεν ξερω αν κανει δουλεια... θα ψαξω αν ειναι μεσα στο forum  για oc 920.  γιατι για αλλαγη cpu  λιγο δυσκολο... και το socket 1366 δε νομιζω να υπαρχει πια

Δημοσ.

ενα 3.6 το χει για πλακα, συνηθως τα 3.5 αυτοι τα ειχαν με στοκ ταση , με λιγο παραπανω ρευμα μιλαμε για 3.6-3.7  και απο κει και περα παιζει ρολο και το κομματι 

Δημοσ.

ενα 3.6 το χει για πλακα, συνηθως τα 3.5 αυτοι τα ειχαν με στοκ ταση , με λιγο παραπανω ρευμα μιλαμε για 3.6-3.7  και απο κει και περα παιζει ρολο και το κομματι 

μεσω bios θα το κανω?

Δημοσ.

σκεφτομαι να του βαλω μια υδροψυξη corsair  στα 60€ δεν ξερω αν κανει δουλεια... θα ψαξω αν ειναι μεσα στο forum  για oc 920.  γιατι για αλλαγη cpu  λιγο δυσκολο... και το socket 1366 δε νομιζω να υπαρχει πια

δεν υπαρχει τιποτα νεο σε 1366, αλλα ο επεξεργαστης σου αντεχει αρκετα ακομα 

και με τη ψυκτρα που εχεις παντως μπορεις να παιξεις για +1GHz

Δημοσ.

37.3 average

17.9 min

81.2 max

score 940

έχω με τα ρολόγια σου. Δοκίμασε μερικά ακόμα runs. Κλείνεις τον browser πχ όταν τρέχεις heaven?

οχι ανοιχτο τον εχω.... θα δοκιμασω με κλειστο

δεν υπαρχει τιποτα νεο σε 1366, αλλα ο επεξεργαστης σου αντεχει αρκετα ακομα 

και με τη ψυκτρα που εχεις παντως μπορεις να παιξεις για +1GHz

Το θέμα είναι να βρω πως τον ανεβάζω...
Δημοσ.

Oι μνήμες σου σε τι συχνότητα τρέχουν? Πριν πατήσεις το κουμπί "benchmark" το αφήνεις να τρέξει 3,4 δευτερόλεπτα χωρίς να μπεντσάρει? Βάζεις +20 στο power limit? Γράψε λίγο την πλήρη σύβθεση αν θες.

Δημοσ.

στο cpu z μου γραφει 815 και χρονους 9-9-9-24 6gb εχω. ειχα κανει κατι αλλαγες απο το bios.1600mhz  ειναι το max τους

ρυθμισεις του φανη

FPS:

36.4

Score:

917

Min FPS:

15.2

Max FPS:

80.6

τωρα εχω 1160-1500-1250 και +20

Δημοσ.

Ναι, κάτι σε ρίχνει, έστω και τόσο λίγο.

Κλείστα όλα, περίμενε λίγα δευτερόλεπτα και μετά πάτα το F9.

Τρέξτο τουλάχιστον 2 φορές στο καπάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...