Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα,

έχω ένα μαγαζί με η/υ και έχω φτιάξει και ένα e-shop. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Στην αρχή ανέβασα τη πλατφορμα μου η οποία είναι στο opencart v1.5.5.1 σε ένα subdomain του server μου και ανέβασα και κάποια προιόντα. Τώρα θέλω να μεταφέρω το σιτε μου στο κύριο domain.

Αφού το κατέβασα στο pc μου απο το subdomain που το είχα, το ξανα ανέβασα στο κύριο domain μου έκανα τις αλλαγές στο admin/config και δουλεύει κανονικά όταν όμως κάνω κλικ κάπου με πετάει στο subdomain παλι.

Δηλαδή το σιτε μου είναι www.mydomain.gr ανοίγει κανονικά όταν όμως κλικάρω πάνω σε ένα προιόν με πάει παλι στο www.subdomain.mydomain.gr και επίσης δεν μπορώ να μπω στον πίνακα ελέγχου του open cart (www.mydomain.gr/admin) ενώ απο το subdomain μπαίνει κανονικά.

Ξέρει κάποιος μήπως χρειάζετε κάποια άλλη αλλαγή?

Δημοσ.

Στην βάση δεδομένων.

Ένας τρόπος εύκολος χωρίς να μπλέξετε με την sql είναι να κάνετε export ολη την βάση, και με το notepad ++ να αντικαταστήσετε όπου

www.subdomain.mydomain.gr σε www.mydomain.gr

Μετά την κάνετε ξανα import.

Υπάρχουν και αλλοι τρόποι να κάνετε την αλλαγή.

Δημοσ.

Ναι αλλά η αλλαγή αυτή με το χέρι θα είναι εύκολο να γίνει ? η αλλαγή του subdomain με το domain δεν εμφανίζεται σε παρα πολλά σημεία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...