Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι χρειαζεται απο το web server για να παιξει ιστοσελιδα σε φτιαγμενη σε wordpress ??

Δηλαδη εκτος απο το να ανεβει η σελιδα στο server θα πρεπει να φτιαχτει-ρυθμιστεί και κατι αλλο ??

π.χ. καποια βαση κλπ κλπ

Δημοσ.

επειδη δεν εχω ασχοληθεί με κανενα απο τα 2, θα πρεπει να γινουν καποιες ρυθμίσεις σε καποιο απο αυτα η απλος θα πρεπει να τρεχουν στον server ?? 

Δημοσ.

Αν αγοράσεις κάποιο πακέτο απο διάφορες εταιρείες Hosting, τότε αναλαμβάνουν οι ιδιες να στα σετάρουν σωστά. Εσύ απλα περνας τo wordpress.

Δημοσ.

βασικα εχω παραλυψει να αναφερω το εξης βασικο. Η ιστοσελιδα λειτουργουσε και λειτουργει κ ανονικα σε καποιον web server. Απλως χρειαζεται να μεταφερθει σε καποιον αλλο web server. Εχω μεταφερει κανονικα με FTP ολα τα αρχεια στο νεο web server αλλα απο οτι θυμαμε για να λειτουργήσει θα πρεπει να γινουν και καποιες αλλες ρυθμίσεις  Οποτε πριν αλλαξω τους nameserver θα πρεπει να γινουν αυτες οι αλλαγες. Απο οτι διαβασα σε forum θα πρεπει να γινει κατι στην βαση σε σχεση με τους κωδικους και αλλες ρυθμισεις που δεν γνωριζω καλα.

ειναι πιο κατανοητό τωρα σχετικα με το τι πρεπει να κανω ?

Δημοσ.

Θα πρέπει να κάνεις export την βάση απο το παλιο site, και import ξανα στην βαση του καινιουριου site.

Πρέπει επίσης να αλλάξεις το wp-config με τα καινουρια στοιχεια της βασης που δημιούργησες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...