Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό ποιό ακριβώς είναι,μπορείς να δεις? Μια 7770 και έναν 120αρη ssd εγώ σκέφτομαι να έπαιρνες.

Αυριο θα Σου Γραψω Ακριβως Την Μαρκα.παιδια Ευχαριστω Για Την Βοηθεια!B-)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό ποιό ακριβώς είναι,μπορείς να δεις? Μια 7770 και έναν 120αρη ssd εγώ σκέφτομαι να έπαιρνες.

Το λέει στο *.pdf που έχει βάλει στο πρώτο πόστ :

Power Supply  
Size ATX 
Voltage 220 – 240 V 
Frequency 50 – 60 Hz 
Max. Output 400 W  
Power consumption: 2
Maximum active mode (S0) 129.0 W 
Minimum active mode (S0) 78.5 W 
Energy saving mode / stand by (S3) 3.0 W 
Operating system shut down (S5) 1.7 W 
Power switch off  0 W

Με 400 W δεν πας και πολύ μακριά!
  • Like 1
Δημοσ.

Απ οτι καταλαβαινω σκουρα τα πραγματα.Ποσο λετε να επιανε το μηχανημα ρε μαγκες?Ειναι σε αριστη κατασταση χωρις εγγυηση ομως.

Δημοσ.

Το χω δει το pdf αλλά τα w από μόνα τους δε λένε κάτι.Βέβαια τα μηχανάκια από ΟΕΜ δεν έχουν και τα καλύτερα τροφοδοτικά.

Θα μπορούσες να βάζες μια 7770 η οποία δε καταναλώνει και τίποτα ,θα τη σήκωνε λογικά.Μαζί με έναν ssd.

Για εκτίμηση τιμής πώλησης ρώτα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/405071-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-185

Δημοσ.

Μπορω να αγορασω ενα κουτι κ να βαλω τα κομματια του τωρινου desktop στο καινουριο κουτι?Το καινουριο κουτι να μπορει να χρησιμοποιηθει στις επομενες αναβαθμισεις. :-)

Δημοσ.

παρε μια 7770 και ενα τροφοδοτικο αν χρειαζετε και αν δεν χριαζετε παρε εναν ssd 64gb δεν θα χρειαστεις παραπανω αφου εχεις και τον αλονε

Δημοσ.

καλα 120 gb παρε πρωτα την καρτα και βλεπουμε σου ειπα 64 bg γιατι θα εχεις και τον 640gb οποτε τα ερχεια σου θα τα εχεις εκει

Δημοσ.

καλα 120 gb παρε πρωτα την καρτα και βλεπουμε σου ειπα 64 bg γιατι θα εχεις και τον 640gb οποτε τα ερχεια σου θα τα εχεις εκει

Ναι καταλαβα τι εννοεις αλλα φαντασου το ενα partition ειναι 100gb κ με τα προγραμματα που εχω μου εχουν μεινει 40.Οποτε καλυτερα 120αρης.Στην ερωτηση που εκανα για το κουτι ξερεις να μου πεις?

Δημοσ.

Ναι γίνεται αλλά γιατί να το κάνεις αυτό?

Για τιμή που ρωτούσες η εκτίμηση είναι κάπως δύσκολη λόγω oem parts.Δε το κόβω για πάνω από 180-190 πάντως.

Δημοσ.

Γιατι το κουτι που εχει ειναι μικρο κ ενα καινουριο κουτι θα μου εμενε κ για τις μελλοντικες αναβαθμισεις,αν κ σκεφτομαι να ξεκινησω με ssd.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...