Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αλλάξω τον σκληρό που έχει και να βάλω ssd ,έχει κανείς να μου προτείνει κάποιον φθηνό και καλό και αν είναι δυνατόν τι άλλα παρελκομενα θα χρειαστούν ; Sent from my iPhone using Insomnia
xtraktor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αλλάξω τον σκληρό που έχει και να βάλω ssd ,έχει κανείς να μου προτείνει κάποιον φθηνό και καλό και αν είναι δυνατόν τι άλλα παρελκομενα θα χρειαστούν ; Sent from my iPhone using Insomnia `αν τον αλλαεις και δεν προσθεσεις απλα δευτερο τοτε δεν χρειαζεσαι κατι αλλο τωρα για επιλογη πολυ καλή λύση ειναι ο Samsung 840 με πολύ καλές επιδόσεις στο προηγουμενο μοντελο που είχα ειχα βαλει τον OCZ vertex 3 που με αφησε απολυτα ικανοποιημένο ριξε μια ματια στον Sammy
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Θα χρειαστεί κάποιο έξτρα καλώδιο ή βγάζω τον sata και βάζω τον ssd και δουλεύει κατευθείαν ; Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης φίλε μου θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής ,μετα την αντικατάσταση του σκληρου το λειτουργικό πως θα το εγκαταστησω εφόσον το κατεβάζω από το AppStore και δεν υπάρχει κάποιο συνοδευτικό DVD των Mountain Lion ? Sent from my iPhone using Insomnia
xtraktor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Θα χρειαστεί κάποιο έξτρα καλώδιο ή βγάζω τον sata και βάζω τον ssd και δουλεύει κατευθείαν ; Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης φίλε μου θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής ,μετα την αντικατάσταση του σκληρου το λειτουργικό πως θα το εγκαταστησω εφόσον το κατεβάζω από το AppStore και δεν υπάρχει κάποιο συνοδευτικό DVD των Mountain Lion ? Sent from my iPhone using Insomnia αν θελεις 1 δισκο δνε χρειααζεσαι κατι αλλο τωρα για το θεμα του λειτουργικου εχει 2 επιλογες μια μπορεις να το κατεβασεις τωρα και να το βαλεις σε ενα στικακι 2 να χρησιμοποιησεις εφαρμογη να κανεις copy το OS και μετα μεταβαση στο νεο δισκο με το Carbon copy
skiaxtro7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Για 2 δίσκους τσέκαρε το kit της owc για dual hard drive. Πάντως μεγάλη προσοχή όσο θα τον αλλάζεις.Δεν είναι πολύ έυκολο. Επίσης καλύτερα να κάνεις καινούργια εγκατάσταση του λειτουργικού και όχι clone προκειμένου να έχεις καλύτερη απόδοση από τον ssd.
xtraktor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Για 2 δίσκους τσέκαρε το kit της owc για dual hard drive. Πάντως μεγάλη προσοχή όσο θα τον αλλάζεις.Δεν είναι πολύ έυκολο. Επίσης καλύτερα να κάνεις καινούργια εγκατάσταση του λειτουργικού και όχι clone προκειμένου να έχεις καλύτερη απόδοση από τον ssd. και εγώ συμφωνώ με τη "άβαρη" λύση του λειτουργικού άπλα καππιοι δεν θελουν να στηνουν απο την αρχή!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δεν εχω κανενα θεμα να ξανα στησω το λειτουργικο απο την αρχη ,στο μονο που θα φαω ζορι ειναι να ξαναβαλω το Ableton και Logic 9 ! Σας ευχαριστω και τους δυο σας !
xtraktor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δεν εχω κανενα θεμα να ξανα στησω το λειτουργικο απο την αρχη ,στο μονο που θα φαω ζορι ειναι να ξαναβαλω το Ableton και Logic 9 ! Σας ευχαριστω και τους δυο σας ! τοτε σιγουρα καλύτερη λύση είναι εγκατάσταση αφου το εχεις κατεβάσει απο Mac Ap Store και fresh install καλη επιτυχία
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Θα ηθελα να κανω ακομα μια ερωτηση .......θα δω τρελη διαφορα στο λειτουργικο με τον SSD ? (εχω βαλει και 8 giga Ram)
xtraktor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Θα ηθελα να κανω ακομα μια ερωτηση .......θα δω τρελη διαφορα στο λειτουργικο με τον SSD ? (εχω βαλει και 8 giga Ram) πολύ μεγάλη πιστεψε με! ανοιγμα κλεισιμο υπολογιστη ανοιγμα κλεισιμο εφαρμογών και βεβαια μεταφορά αρχείων! αιζει σίγουρα!
skiaxtro7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δέν είναι τίποτα το logic δικέ μου!Εγώ το χω περάσει 3-4 φορές . SSD με χίλια για να πετάξει το μηχάνημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα