Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή δεν μπορώ να βγάλω μια κάρτα για έναν τρέχων λογαριασμό και να την βάλω στο paypal?

Πρέπει να ανοιχτεί καινούργιος λογαριασμός?

Δημοσ.

Δεν ξερω εμενα μου ανοιξαν και λογαριασμο ταμιευτηριου , ρωτα εκει ρε συ ετσι και αλλιως εαν δεν τον θελεις τον λογαριασμο μην τον χρησιμοποιεις! 

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη με μπερδεψατε τελειως.Εγω θελω να βαλω μετριτα στο λογαριασμο του paypal μεσω τραπεζας.Πηγα στη Πειραως και δεν ξερανε πως μπαινουνε στον λογαριασμο μου.Στο paypal μου βρηκα ενα ID account,αυτο ειναι το δικο μου account?Αν βαλω μετριτα σε αυτπ το ID αυτο θα μπουν στο δικο μου λογαρισμο και θα μπορω να κανω τις αγορες μου?Πειτε μου λιγο την διαδικασια αν ξερετε...ευχαριστω

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη με μπερδεψατε τελειως.Εγω θελω να βαλω μετριτα στο λογαριασμο του paypal μεσω τραπεζας.Πηγα στη Πειραως και δεν ξερανε πως μπαινουνε στον λογαριασμο μου.Στο paypal μου βρηκα ενα ID account,αυτο ειναι το δικο μου account?Αν βαλω μετριτα σε αυτπ το ID αυτο θα μπουν στο δικο μου λογαρισμο και θα μπορω να κανω τις αγορες μου?Πειτε μου λιγο την διαδικασια αν ξερετε...ευχαριστω

http://www.insomnia.gr/topic/475583-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-paypal-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C/?p=52161781

post 3 οπως ειπε και πιο πανω ο

parasaser
Δημοσ.

Μέσω web banking στη Millennium η μεταφορά στον λογαριασμό paypal

έχει έξοδα σύνολο 9 ευρώ. 5 Για μένα + 4 για τον ανταποκριτή, δηλαδή πάλι για μένα προφανώς.

Και ευτυχώς που ενημερώνουν γιαυτό....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μολις πρωτοεφτιαξα paypal και εχω μερικες αποριες...για αρχη σας λεω οτι εχω λογαριασμο στην τραπεζα και θελω να τον συνδεσω με την paypal.ειδα πιο πανω οτι λετε να παω στο account μου και μετα top up...αλλα οταν επιλεγω το top up μου εχει 2 επιλογες:Add money instantly η πρωτη και Add money takes a few days η δευτερη.
θελω να μ πειτε την διαφορα μεταξυ αυτων των δυο επιλογων!!
παρ ολα αυτα εγω διαλεξα το add money takes a few days και μετα μ λεει link your bank account...και μ ζηταει το IBAN...τι ειναι ομως το IBAN...μηπως ειναι ο κωδικος του τραπεζικου μου λογαριασμου??
και αν ναι με το που βαλω τν κωδικο αυτοματα τα λεφτα του τραπεζικου μου λογαριασμου μεταφερονται στo paypal???
ευχαριστω...περιμενω την απαντηση σας!!!

Δημοσ.

μολις πρωτοεφτιαξα paypal και εχω μερικες αποριες...για αρχη σας λεω οτι εχω λογαριασμο στην τραπεζα και θελω να τον συνδεσω με την paypal.ειδα πιο πανω οτι λετε να παω στο account μου και μετα top up...αλλα οταν επιλεγω το top up μου εχει 2 επιλογες:Add money instantly η πρωτη και Add money takes a few days η δευτερη.

θελω να μ πειτε την διαφορα μεταξυ αυτων των δυο επιλογων!!

παρ ολα αυτα εγω διαλεξα το add money takes a few days και μετα μ λεει link your bank account...και μ ζηταει το IBAN...τι ειναι ομως το IBAN...μηπως ειναι ο κωδικος του τραπεζικου μου λογαριασμου??

και αν ναι με το που βαλω τν κωδικο αυτοματα τα λεφτα του τραπεζικου μου λογαριασμου μεταφερονται στo paypal???

ευχαριστω...περιμενω την απαντηση σας!!!

Για αρχή εφόσον έχεις λογαριασμό την τράπεζα θα έχεις και την αντίστοιχη κάρτα αναλήψεως σωστά? Παίρνεις αυτή την κάρτα που να γράφει visa η mastercard την πληκτρολογείς στο paypal σε ειδικό σημείο δηλαδή εκεί που λέει profile-->  add or edit credit card> μετά βάζεις τα στοιχεία της και πατάς add card.Μετά θα σου βγάλει ένα κουτάκι που θα πρέπει να συμπληρώσεις έναν αριθμό με 4 ψηφία όπου παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου κάνετε επιβεβαιώση προσωπικών  στοιχείων σου στον δίνουν επιτόπου τον καταχωρείς στο κατάλληλο πεδίο του paypal και πατάς verify κάπως έτσι θα λέγεται και θα είσαι έτοιμος να κάνεις τις αγορές σου.

Το IBAN είναι ο αριθμός  του λογαριασμού που μπορείς να δώσεις στις ξένες χώρες για να πληρωθείς  ακόμη και σε δημόσιες υπηρεσίες για να πληρωθείς μέσω λογαριασμού ( πχ σύνταξη)

Γενικώς μην ασχολείσαι με IBAN κτλ με το paypal και πάρε τον τρόπο που σου είπα εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...