Foker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ΣΙγουρα εχεις αυτη την μητρικη ? Εχεις δωσει ρευμα στην μητρικη πανω απο τον επεξεργαστη , εχει μια υποδοχη 4 pin . Κανε clear cmos .
rfc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εγω δε βλεπω απο το λινκ σου ποιον cpu εχεις. Ειναι σιγουρα 775? 1
lefterhs13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Εγω δε βλεπω απο το λινκ σου ποιον cναι φιλε μου δεν ειμαι και εντελος ασχετος..ειναι lga 775 socket ΣΙγουρα εχεις αυτη την μητρικη ? Εχεις δωσει ρευμα στην μητρικη πανω απο τον επεξεργαστη , εχει μια υποδοχη 4 pin . Κανε clear cmos .φυσικα και εδωσα ρευμα ναι αυτην εχω δεν κανω λαθος.. Εγω δε βλεπω απο το λινκ σου ποιον cpu εχεις. Ειναι σιγουρα 775? ναι φιλε μου ειναι η foxconn g31mx
rfc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Κανε bios & microcode update απο το σιτε του κατασκευαστη
dimuscrossfire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 παιδιά χαλαρά..αυτό το bios update το έχετε για παιχνίδι..εσείς..ο φίλος δεν ξέρει από αυτά από ότι φαίνεται και αυτό που θα καταφέρει μόνο είναι να την τελειώσει την μητρική. τσέκαρε να δεις καταρχήν τις συνδεσμολογίες σου όλες από την αρχή. τα ρεύματα στην μητρική...τα έχεις συνδέσει όλα? αν ναι βγάλε την κάρτα γραφικών τον δίσκο και ότι άλλο τραβάει ρεύμα...δηλαδή άσε πάνω στην μητρική: τον διπύρηνο σου τον επεξεργαστή τις μνήμες και σύνδεσε την οθόνη στα γραφικά της μητρικής (τα ενσωματωμένα) Ξεκίνησε το έτσι.να δεις αν θα ποστάρει. πάντως από ότι είδα το bios που φοράει από την μάνα του η μητρική υποστηρίζει και τον έναν και τον άλλο επεξεργαστή.οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνεις update bios. 1
bilakos10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Το επίπεδο ασχετοσύνης του τύπου ακουμπάει το πάτωμα, οπότε μυρίζομαι trollάρισμα.
dimuscrossfire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 bilakos10 πες και καμιά λύση για τον φίλο μας....εδώ δεν είναι τηλεοπτικό κανάλι για να βγαίνουμε στα παράθυρα και να κράζουμε... 1
bilakos10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 bilakos10 πες και καμιά λύση για τον φίλο μας....εδώ δεν είναι τηλεοπτικό κανάλι για να βγαίνουμε στα παράθυρα και να κράζουμε... Meh, τότε γιατί κράζεις;
lefterhs13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 παιδιά χαλαρά..αυτό το bios update το έχετε για παιχνίδι..εσείς..ο φίλος δεν ξέρει από αυτά από ότι φαίνεται και αυτό που θα καταφέρει μόνο είναι να την τελειώσει την μητρική. τσέκαρε να δεις καταρχήν τις συνδεσμολογίες σου όλες από την αρχή. τα ρεύματα στην μητρική...τα έχεις συνδέσει όλα? αν ναι βγάλε την κάρτα γραφικών τον δίσκο και ότι άλλο τραβάει ρεύμα...δηλαδή άσε πάνω στην μητρική: τον διπύρηνο σου τον επεξεργαστή τις μνήμες και σύνδεσε την οθόνη στα γραφικά της μητρικής (τα ενσωματωμένα) Ξεκίνησε το έτσι.να δεις αν θα ποστάρει. πάντως από ότι είδα το bios που φοράει από την μάνα του η μητρική υποστηρίζει και τον έναν και τον άλλο επεξεργαστή.οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνεις update bios. ναι τα εχω ολα σηνδεμενα δεν ξεχασα κατι..θα το τσεκαρο αυτο που λες θα βγαλω οτι δεν ειναι απαρετητο που ταβαει ρευμα μηπως χρειαζεται να βαλω αλλο τροφοδοτηκο...σας ευχαρηστω ολους..θα το τσεκαρω και θα σας απαντησω αν ειχε αποτελεσμα..!! αλλα αποτι ειδα τα watt ειναι ειδια με τον παλιο επεξεργαστη..!! Κανε bios & microcode update απο το σιτε του κατασκευαστι κατι μου ειπες τωρα...!! το φοβαμε αν κατι δεν κανω καλα θα χαλασω την μητρηκη δεν ειμαι και exper σε αυτα ειμαι ασχετος..!!! αν μπορουσες να με κατευθινεις βημα βημα ισως κατι θα εκανα..!! Εγω δε βλεπω απο το λινκ σου ποιον cpu εχεις. Ειναι σιγουρα 775? ναι ειναι . Το επίπεδο ασχετοσύνης του τύπου ακουμπάει το πάτωμα, οπότε μυρίζομαι trollάρισμα. ωραια αφου εισαι εσυ σχετικος για πες μας καμια λιση??
lefterhs13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 δοκιμασα να παιξει με μια ραμ χωρεις cd rom και χωρεις και με σκληρο μηπως ευτεγε το τροφοδοτηκο οπως μου ειπατε αλλα κανενα αποτελεσμα..σημερα αλλαξα και τροφοδοτικο και πειρα εναν αλλο επεξεργαστη για να αποκλισω το θεμα αν ευτεγε ο επεξεργαστης..ο επεξεργαστης ειναι αυτος http://ark.intel.com/products/42770/Intel-Celeron-Processor-E3200-1M-Cache-2_40-GHz-800-MHz-FSB αλλα παλι δεν ανταποκλινεται...
lefterhs13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 καμια βοηθεια; το θέμα μένει ανοιχτό...!!!
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Κανε bios & microcode update απο το σιτε του κατασκευαστη
lefterhs13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Κανε bios & microcode update απο το σιτε του κατασκευαστη μακαρι να ειξερα ρε φιλε αυτο λεω τοση ωρα πως γεινεται το update bios?? δεν εχω ξανα κανει ποτε..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα